2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar bu haftalarda doğum pozisyonu olan bebek tam tersi dönebilir mi eski haline ?
Sabah midemin orada tekmeliyordu şimdi sol kasığımda sanki eller mi ayaklar mi ayiramiyorum da sürekli oraya vuruyor.

Yok canım bende sadece detaylı da bakıldı boyle seylere bakmıyor Allah'a emanet gidioz
Canım zaten hepten Allah'a emanetiz buna bakıp sadece bebeği aliyolar işte onun dışında bir sürü test yapiliyo adama soeuyoz önlemi olabilir mi kesinlikle anne karnında müdahale edilmiyo diyo garip şeyler insanın kabullenmesi için bir sürü para sarf etmekle kaliyo

Hanımlar bu haftalarda doğum pozisyonu olan bebek tam tersi dönebilir mi eski haline ?
Sabah midemin orada tekmeliyordu şimdi sol kasığımda sanki eller mi ayaklar mi ayiramiyorum da sürekli oraya vuruyor.
Kanala girmediği surece tekrar donebiliyomus canım

Ya kısmet işte ben de beklemiyordum çantam bile hazır değildi düşün elim kolum boş hastaneye gittim dünden beri sagiyorum ama bi iki damla anca geldi henüz yok ya
Canım sen hangi gün doğum yaptın? Allah analı babalı büyütsün gözün aydın senin de doğumdan sonra ancak toparlanıp girebildim ben de buraya. Yeni gördüm senbunu yazınca

Eşin tabiki yeterli olur canım. Şüphe bile etme. Babası sonuçta ben yapamam yok tutamam ,yok altını değiştiremem derse güzel bir azar çek sen babasın. Ne demek yapamam seninle de ilgilenir ,cocuguyladaBen annem, kayinvalidem vs... varken eşimi tercih ettim. Ilk deneyimi birlikte yaşamak istiyorum. Sonuçta hemşireler var her yerde covid testi falan yapildi bu nedenle. Heycanliyiz. Insallah herkesin go nlune göre olur her şey

26 kasım da doğum yapacaklar son 2 gün stres nasıl
Cnm ben de vardım 26 kasım annelerinden. Yarına aldık öğretmenler günü diye dermişim saka tabiki. Suyum azalınca ben panik oldum biraz. Yeter mi yetmez mi vs.. derken doktorum ha 2 gün önce ha perşembe dedi. Riske atmayalım dedi.

Cnm başka doktora gitmekle iyi yapmissin. Haftan çok iyi aslında. Ama sancin yokken her şey yolunda giderken hemen almak..bilemedim.

Ultrason cihazıyla bakıyor her seferinde benim Dr kalp atışı dışında giden kan miktarına bakiyor hatta o zaman renkli oluyor ekran kırmızılı falan damarlara plesentadan kan akışına kalpteki akisa beyne giden kana bakiyor

Kesinlikle öyle engelli sorunlu aldır bunu dedikleri çocuklar sapasağlam doğuyor
Ailelerin hamılelık surecını bogazına dızdıklerıyle kalıyorlar sınanacaksak zaten sonradan da bır sorun olup sınanabılırız imtihan dunyası Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bizleri de

Sağlıkla yavrunu al kucağına ınsallah heyecan var mı

Aynen öyle amin inşallah canım yapacak bişey yok bolca dua ..

Herseyden bisi arar olduk normal bekledigimiz icin gunu belli olsa bukadar takilmam ama bende senin gibiym ufak belirtide acaba diyorum bide 5 dk kalana kadar sancila hastaneye gitmeyin diyolar nasil duracağım evde Allah bilir
5 dk çok kısa bir süre ya
Benim doktorum 15 dk da bir olunca haberim olsun dedi
Bir hastası öyle arabada doğurmuş yetişememiş

Bebek tansiyonu olayını ilk defa duydum ne yalan söyleyim çok şaşırdım ladylone ama ne olur kafana takma stres yapma sağlıklı doğusunda hangi hafta da geldiği onemli degil

Ben de bugün duydum canım ilk defa. Inşallah sağlıklı olur yarın tekrar bakılacak serumlardan sonra.

Önemli değil canım, âmin insallah.

Ohh ne güzel canım maşallah ne güzel kurtuldun sende darısı başımıza beklemedeyiz hastane süreci nasıldı test falan yaptılar mı kaç kişi kalabiliyor ve ziyaretçi kısıtlaması var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…