2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
inşallah sorunsuz kucaklarsın bebeğini canım. Nasıl anlıyorlarmış ki bebeğin tansiyonunu bende ilk defa duydum

Ay yarın mı doğuma giriyorsun çok heyecanlı

Oh maşallah 5 cm uzamış ne yaptın bende yapayım

Vay be sonunda küçük kızımız doğdu Ela bebek adı ile yaşasın mutlu huzurlu sağlıklı yaşasın kızım sanada çok geçmiş olsun gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin nasıl oldu ne oldu anlar azıcık yahu hangimiz önce doğum yapacağız diye konuşuyorduk sen benden epey önce doğurdun ama ben daha bekliyorum 37+6 bugün Yarın 38 haftaya gireceğim

Allah esirgesin bebeğini canım rabbim yar ve yardımcınız olsun ama merak etme iyi olacak her şey dualarım sizinle

Ben de bugün duydum canım ilk defa. Inşallah sağlıklı olur yarın tekrar bakılacak serumlardan sonra.

Önemli değil canım, âmin insallah.
Canım bende bebekte tansiyon olayını hiç bilmiyordum hepimizin bebekleri Allah’a emanet biz elimizden geleni yapıyoruz sende üzülüp sıkma canını. Burda ben dahil çoğumuzun dopplerle bakılmamış senin bebeğinde iyidir üzülme Yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Missyloves ben de senin yaptırdığın yerden çikolata yaptırdım oğluma. Çok hevesliyim ya sanki corona falan yok. Yine de tacımı terliğimi kapı süsümü çikolatamı alıp gitmek istiyorum hastaneye. İnşallah nasip olur. Kızımda pek yapamamıştım. İçimde kaldı. Çikolatamız da böyle bu arada.

Eklentiler

• 09194232-7B9E-4471-A2CF-4B9B903242AB.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 90
Ya bugun otururken bisey yok ama ayaga kalkinca karnimin en alt kisminda cok baski hissediyorum tas gibi oluyor sanki

Çok güzel olmuş canım inşallah nasip olur bende içimde kalsın istemedim yoksa biri geleceğinden değil hatta eşim dedi çocuk doğduktan sonra yaptırırsın bayatlar eder filan yine de ana yüreği rahat etmedi ki iyi ki yaptırmıştım şuan pahalandi diye biliyorum

Canım benim gözün aydın Güzel kızın adıyla, sağlıkla yaşasın
Ne güzel kokuyordur şimdi Böyle okudukça heyecanlanıyorum Allahım bizim de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Çok güzel olmuş bende benzer bir şey yaptırdım anahtarlıkta yaptırdım kime dağıtcaksam sırf içimde kalmasın diye

10 TL zam yapmışlar beni kırmadılar önceki fiyattan yaptılar. Zamlanmasa daha bekleyecektim ben de bayatlamasın diye. Baktım zam var buradan daha uyguna yapan da yok. Dedim dünkü fiyattan yapın bana da

Endişelenme canım. Senin endişen şimdiye kadar ki durumda bebegine bir şey olup olmadigiysa çoğu şey anne karnında anlaşılıyor zaten. Öyle olsa belirgin bir durum olursa görürdü doktorun.

10 TL zam yapmışlar beni kırmadılar önceki fiyattan yaptılar. Zamlanmasa daha bekleyecektim ben de bayatlamasın diye. Baktım zam var buradan daha uyguna yapan da yok. Dedim dünkü fiyattan yapın bana da
Haha çok iyi olmuş gerçekten güzel ilgilendiler çikolata da lezzetli yani fiyatına göre ayol sanki bayram cikolatalarini yeni yeni mi aciyolar aliyoz işte öyle düşün bişey olmaz içimizde kalmasin yeter ki ne biliyim ben ilk diye fazla masrafa kaçmadan yaptım bı çok şeyimi çok fiyat araştırması yaptım her anlamda

Hepsiburada da uygun fiyata var almak isteyenler için bi bakın isterseniz

Eklentiler

• A884C833-C168-4F41-B5EF-30E025AB88C7.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…