2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Iyi aksamlar kizlar.dunden beri bacaklarim beni tasimiyor ic kisimlarinda felaket bir agri basladi ayakta durmakta bile zorlaniyorum sizde de oluyormu?ruyamda da suyum gelmisti ve kanama vardi hayir olsun insallah daha 1 ayimiz var pasam erken gelmeye karar vermez umarim:)

Benim 3-4 gündür başladı o ağrılar bacaklarım vücudumu taşımıyor resmen ayakta dururken zorlanıyorum baya son ayların zorluğu böyle demek ki
rüyalara gelecek olursak ben her hafta 1 kere doğum yapıyorum ya Hamilelikte çok oluyormuş bu tarz rüyalar

Sen yine son haftadasin canim benim daha 1 ay var umarim gecicidir ciddi zorlaniyor insan

inşallah sorunsuz kucaklarsın bebeğini canım. Nasıl anlıyorlarmış ki bebeğin tansiyonunu bende ilk defa duydum
Amin canım bizde çok şaşırdık
Amin kuzum insallah Allah esirgesin yavrularımızı, 8 senenin üstüne oldu çocuğum her türlü kabulümüz ama anne olmak çok zormus ona bisey olacak diye çok stres yaptım ve üzüldüm. Bu da bebeğe zararlı ama elimden de bisey gelmiyor.
Endişelenme canım. Senin endişen şimdiye kadar ki durumda bebegine bir şey olup olmadigiysa çoğu şey anne karnında anlaşılıyor zaten. Öyle olsa belirgin bir durum olursa görürdü doktorun.

Şimdiye kadar gelişimi hep normaldi canım hatta 5 gün ilerde çıkıyordu bugün ki sabah ölçümünde o 2 güne düşmüş cıktı. Bebek büyüdüğü için oksapar dozu yetmedi veya plesentada pıhtı oldu bu durum yeni gelişmiş olabilir diye düşünüyorum. 0,6 ya geçirecek doktor ve coraspin kesinlikle icme artık dedi düzelirse duracak ama düzelmezse erken sezeryan olacak. Hayırlısı olsun. Inşallah sabah düzgün çıkar. Senin doğumun çok yaklaştı inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğime de dua edersen çok sevinirim.

Atsana canım merak ettim cok

Bu arada hurma yemeye basladim peygamber efendimiz de hamile kadinlara ayva ve hurma yemelerini ogutemis hurma dogumu kolaylastiriyomus
Yaklaşık aynı tarihlerde doguracagız sanırım yazma geregi duydum hurma için bence erken en azından 37 bitince tüket bence çünkü dogum başlatma özelligi var bildigim kadarıyla

Gayet iyim canm ama bir an önce zaman geçsin istiyorum bugün doktorumla konustum %99 epidural olucam hem bebeğinde görürsün dedi eşime anlattım benden daha çok heyecanlandi
Ya ne güzel.benim dr um yapmıyor ne epidural ne de spinal direk genel.anestezi dedi ama çok.heyecanliyim

Amin canim cok sagol. Tabiki ederim

Tüm detaylar da kizim var çünkü onda çok şey yarim kalmıştı tamamlanacagiz Aslan kardeşi ile inşallah. Ve abla olmayı çok istedi balım
Rabbim sağlıcakla nasip eder inşallah
Helikopter olan çikolata ve magnet oldu. Masalım pilot olmak istiyor özel tasarım oldu hatıra kalsın diye öyle istedim
Aslan beyin birde ismine özel hastane çıkışı var

Eklentiler

• IMG-20201123-WA0008.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG-20201113-WA0015.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 96
  • 20201122_134605.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar , ayın 18 inde nst’de sancılar çıkınca acil doğuma alındım. İyiki o gün doğum olmuş Bebeğim kakasını yapıp yutmuş çabuk müdahale edildi ama sarılığımız yüksek 2 gün hastanede kaldı, dün yalvardım akşam bebeği verdiler ama yarın kontrolümüz var düşme olmadıysa yine alacaklar Bu Arada mastit olmuştum göğüslerim patlayacak şekle geldi ikisini sağlama rağmen 30 ml bile çıkmıyordu, ölecek gibiydim antibiyotik başlandı bebekte dünden bu yana emince baya düzeldi. Bu arada benim kız 3220 gr 50 cm doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…