2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimdebenzer bir durum oldu bekliyoruz suyu iyi hareketleri takip et dedi ama her arayan lafediyor tabi neden eve döndünüz vs

Bana da 5 dkya inince sancılar gel dedi, su gelirse hemen gel dedi. Ama biz çok yakınız 6-7 dk arabayla
İkinci doğum senin de değil mi ?
Daha kolay doğarmış derler.
ben yine de 5 dk ya kadar bekleyemem ya ne biliyim doktorlar daha iyi bilir tabii herkes bir değil. Benim de hastane yakın. İlk kızım suni sancıyla doğmuştu bunda kendi sancım gelir mi bilemiyorum bakalım

Gözünüz aydın canım
Çok geçmiş olsun. İnşallah gerek kalmaz da bebeğin senle kalır emdikçe düşer sarılığı. Erken yapmış sanki kakasını değil mi ? Normalde 40 tan sonra derler ama
Ultrasonda fark edilmedi değil mi ?
Önceki gebeliğimde doktorum suyuna bakarken söylüyordu bulanıklık yok falan diye o da kaka yapma ile ilgiliymiş

Geçmiş olsun gözünüz aydın olsun canim ❣

Canim ben de ecopirin iciyodum 34+5 de gittim biraktirdi 35 ya da 36 da birakcaz diyodu benim doktor

Evet canım, 2 doğum bende İn şa Allah olucak.
Aynen öyle diyorlar. Birde dahimin yumuşaklığına bakınca doktor çok iyi dedi hemen açılır dedi, fazla sancı çekmezsin. İn şa Allah öyle olucak. Ama hamileliğim da ilkine göre çoook rahat geçti çok şükür.
Ben sancılarla başlar diye sanmıyorum, kızımla suyum gelmeye başlamıştı, bu sefer de öyle olucak bence. Nişanım geldi galiba ama sancılarım hiç yok. Geçen araştırdım, doğum sancılardan başlayınca daha hızlı ve daha kolay geçiyor, su torbasını tam açılma olunca patlatıyorlar. Bakalım nasıl olucak bu sefer. Heyecanlıyım çok :)
Sen yine de hastaneye hemen gitme suyun gelmezse, evde daha rahat edemez misin?

Gözünüz aydın olsun ,Allah analı babalı büyütsün hayırli evlâd olsun inşallah

Geçmiş olsun gözünüz aydın olsun canim ❣
Sağolun kızlar Kakayı maalesef ultrasondan farkedemediler

3. Kızım doğumundan annem Yanınmdaydı o kadar yorgundu ki bütün gece uyudu sezeryan li halime bütün gece ben kendim ilgilendim bebegimle
Ben eslerin geride kalmasi tarafatari degilim butun yük annede olmamali bence tabi bazi hastaneler esleri almiyor refaketci buda ayri can sıkıcı bir durum

Ne guzel rahatlatmis sizi doktorunuz persembe bende sorup sansimi deneyeyim bakalim bi bilgu verecekmi

5 dk çok kısa bir süre ya
Benim doktorum 15 dk da bir olunca haberim olsun dedi
Bir hastası öyle arabada doğurmuş yetişememiş
Bende dayanamam zaten o kadar bisi olur diye korkarim ama cok erken gitmekte sıkıntı dayanabilirsek son yarim saat 15 dk inene kadar dayansak harika olur

Masallah cok guzelmis ilk 15 hafta erkek demisti bize doktor o zamanlar aslan ismini koymaya karar vermistik sonra kiza dönmüştü vay be zaman nasilda geciyor

Herkesi tek tek alintilayamadim ne yazık ki, hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Henüz doğum yapmayan arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum. Bebeğinizin kokusu dunyalara bedel olacak gerçekten o kadar harika bir duygu ki ...

Kızlar eve geçtikten sonra ne yazık ki ugrayamadim buraya. Günler çok yoğun geçiyor malum
Bugün ilk doktor kontrolümüz vardı, bebeğim 40gr eksik çıktı bu da normal dedi doktorum. Sarılık değeri hastanede doğum sonrası bakılmış ve 4 cikmisz bugün de baktılar 7 çıktı. Doktor hafif dedi ama her ihtimale karşı Perşembe günü tekrar kontrole gidip baktiracagiz ilerleme oluyor mu diye.
Ben de kontrole gittim, dikişim gayet iyiymiş, rahim iyice küçülmüş dedi doktorum. Bir dahaki kontrole adet olduktan sonra gelirsin dedi.
Saatler su gibi akıyor, gece gündüz ayırımı kalmadı. Evde annem, eşim ve ben varız. Her ikisi de bana çok yardımcı oluyorlar Allah razı olsun.
Hamişler lütfen her firsatinizdq uyuyun bana da çok söylüyorlardı ama ben kasintidan uyuyamıyordim . Bu arada doğum yaptigim andan beri kasinmiyorum
Merak ettikleriniz varsa yazabilirsiniz. Fırsat buldukça girerim inşaallah.

Nst de sancılar kaç çktı düzenlmydi bnde 50-60 lara bi kere çkıo onun dışında 10-40 arası inip çkıo

İyi geceler kızlar
Doğumdan beri giremiyorum iki Çoçuk olunca günler yoğun geçiyor kızım biraz kardeşini kıskandı onu kreşe göndermiştik ama bir süre göndermşcex malum vakalar arttı
Günler emzir süt sağ altını temizle biberonla yada şırıngayla süt ver şeklinde geçiyor 2 saatse bir emzşriyotum tavsiyem size uyuyun uyuyun uyuyun

Hepsi çok çok güzel olmuş Allah ağız tadıyla kullanmayı da nasip etsin bol bol foto çekip anı biriktirirsiniz

Günaydın kızlar , dün akşamdan beri sancım var, sabah da kanamam oldu hastaneye geldim şimdi ,açıklık bir cm ve bebek çok yukarda denildi ,galiba sezeryana alinacagim gün içerisinde doktoru bekliyoruz ,ama çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Canım Allah kolaylık versin hepimize inşaallah.
Senin bebiş de almiyor mu memeyi?
Ben de sağıp veriyroum ayrıca mama takviyesi de yapiyriuz. İlk 2 gün çok güzel emen çocuk şimdi memeyi almıyor bir türlü çok sinirlenip itiyor nasıl tekrar alistiracagim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…