2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hayırlısıyla guzelmbir dogum olsun inşaallah
Sakın korkma, bebeğine kavuştuğun an tarifsiz ve benzersiz bir an olacak...

Allah sağlıkla kavuştursun normal doğum diye zorlayıp bebeğin sağlığını da riske atmamak lazım
kasım annelerinde normal dogum dıye tutturan bır annenın kotu tecrubesını de okudum.
En ıyısını doktorlar bılır senın ve yavrun ıcın en hayırlısı neysr oyle gelsın yeter kı sağlıkla kavusun dualarımız sızınle canım

İnşallah kendi sancımız gelir canım
Evet benim de açılma hızlanınca suyumu patlatmıştı doktorum. Bende evde rahat ederim tabii ama 5 dk ya kadar beklemem sanırım doktorumla iletişimde oluruz o ne derse artık Seninle günlerimiz aynı ama sen önce doğuracaksın bence

Dikkat ederim onlara da sağlıkla gelsin de emdikçe çoğalır inşallah

Canım sen hangi gün doğum yaptın? Allah analı babalı büyütsün gözün aydın senin de doğumdan sonra ancak toparlanıp girebildim ben de buraya. Yeni gördüm senbunu yazınca
Sağolasın canım senin de hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsun sağlıkla pazar günü doğum yaptım ben sabırsız çıktı benim kız

İn şa Allah canım. Bende çok istiyorum ki sudan önce sancılarım başlasın. Evet, doktorla zaten iletişimde olunca o yönlendirir seni. Ama yine de çok hızlı gitme. Birde kan tahlillerini vermediysen doktorla konuş önceden alınsın ki doğum zamanı uğraşmamak için. Ben geçen Perşembe kan verdim 4 tüp, doğuma hazırlık olarak, doğum ücretinden düşürülüyor o. Korona testi bizden istemediler normal doğum gireceğim için.
Eveeet günümüz ayni :) ben şimdi sen yazınca fark ettim Hayırlısı olsun canım. Benimki gayet rahat, kıpır kıpır karnımda, hiç çıkmaya niyeti yok gibi

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin minnak inşallah

Günaydın nasılsınız hanımlar listeye bakınca farkettim ki hep kız bebeklerimiz doğmuş yada ben kaçırdım erkek bebkleri
Benim erkek olacak inş hayırlısı ile son 15 günü de geçireydim nr zaman gelecek bilmiyorum oğlum perşembe randevum var ne diyecek dr

Canim emiyor ya sut sagmaya da mi ihtiyacın oluyor? Ben almadım da ondan soruyorum:)

Kontrolden ciktim simdi nst deyim kizim 2900 49 cm olmus gecen hafta bas asagi dogum pozisyonundaydi simdi yine makat asagi durmus doktor olabilir dedi ama aklim takildi biri foruma bu haftalardan sonea zor yer degistirir yazmisti
Benim doktorum öyle dedi çünkü benim ki hiç doğum pozisyonu almadı :) sen kendi doktoruna güven canın her hasta bir değil

Kızlar dün kan tahlili vermiştim çok şükür çok bi problem yok sadece biraz diyet yapmam gerekiyormuş şeker sınırda çıkmış acaba tam olarak neye dikkat etmem gerekiyo bilen varmı acaba

Kızlar dün kan tahlili vermiştim çok şükür çok bi problem yok sadece biraz diyet yapmam gerekiyormuş şeker sınırda çıkmış acaba tam olarak neye dikkat etmem gerekiyo bilen varmı acaba
canim pirinc patates beyaz ekmek bunlar sekeri yukseltiyor tatlilar disinda

Kontrolden ciktim simdi nst deyim kizim 2900 49 cm olmus gecen hafta bas asagi dogum pozisyonundaydi simdi yine makat asagi durmus doktor olabilir dedi ama aklim takildi biri foruma bu haftalardan sonea zor yer degistirir yazmisti

MaşaAllah güzel beslemişin bebişini
Yerini doğum zamanında bile başı aşağı dönebilirler. İn şa Allah doğuma kadar döner ve pozisyonu alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…