BeGünaydın öncelikle kusura bakmayın biraz özel bir soru olacak ama az önce duşta farkettim vajinada epey şişlik var. Hele oturur pozisyona gelince sanki nasıl desem içerden baskı var gibi kaslar dışarı doğru epey şişiyor. Doğumla alakalı bir belirti değildir dimi, yeni farkettim böyle değildi yani kısa çaplı bir şok geçirdimAçılma olunca mi böyle oluyor acaba
Doktorum da erkek çekinirim sormaya.
Canları nezaman isterse ozaman geliyor sipalarAy ikinci doğum daha mı geç oldu
Varis de olsa canını sıkma ben 2tane normal doğum yaptım varisliydim hicbirşey olmadı Allah'ın izniyle o kontrol amaçlı Dr öyle diyor yine de bakalım diyor hicbirseyi riske atmak istemediğinden heralde...İnşallah varis değildir canım ama aklımda olsun sorayım doktora teşekkür ederim
Birinci doğumumda acemiydim Dr kendi sancimi beklemeden suni sanciyi bastı belki 1. De bebeğim 42.haftada da gelebilirdi çocuğu zorla getirdik yaniBende bunu soracaktımGenelde ikinci daha önceden geliyor diyorlar. Demek ki öyle değil...
Hayırlısıyla sağlıkla kavuş Bian önce yawrunaGünaydın herkese ben hiç uyuyamadım hastaneye geldik yatış için bekliyorum dualarınıza talibim ❤
Ben 37+... bekliyordum, ama bitirmek üzereyiz 38 haftayı hiç bir tık yokEvet yaa
Doktorum da hep belli olmaz diyor zaten hiç gün vermedi şimdiye kadar 40 öncesi ya da sonrası olabilirmiş
hayırlısı olsun ne diyelim
Bi ben aralığa kalıcam sanırımGünaydın herkese ❤ Doğum yapacak annelerimize Allah kolaylık versin, sağlıkla gelsin bebislerAralık ortası olmadan grup tüm doguracak heralde
Aynı durumdayız canım bizde sabırsızlıkla bekliyoruz ama hiç bir belirti yokBen 37+... bekliyordum, ama bitirmek üzereyiz 38 haftayı hiç bir tık yokeşim artık gelsin diyor kucağımıza alalım, öpelim, koklayalım... bugün kontrolüm var, bakalım nasıl gelişiyor durumlar...
Benim doktorum da gün vermiyor. Geçen perşembe kontrolde 10 günün var daha dedi, 7 gün geçti ne sancı ne de bir işaret...
Suni sancının daha şiddetli olduğu duymuştum herşeyin doğalı en güzeli. İnşallah çok bekletmeden sağlıkla gelir bebişlerBirinci doğumumda acemiydim Dr kendi sancimi beklemeden suni sanciyi bastı belki 1. De bebeğim 42.haftada da gelebilirdi çocuğu zorla getirdik yani
2. De aynı hatayı yapmadım Dr. a ben kendi sancılarımi bekliycem gerekirse ikigunde bir kontrole gelirim kaka yutma vs. riskine karşı dedim ve çok şükür bir risk olmadan kendi sancilarim başladı 42.de ve kendi sancım suni den kat kat daha hafif ve rahattı suyumu doğum anında patlattı ebe..Dikisim de daha azdı kendi sancin baslamadan suni sancı verilince vücut da hazır olmuyor bebek de hazır olmuyor bence ben pek istemiyorm bunda da şimdiden söylemeye başladım Dr a bana suni falan vermeyin çok zorunlu olmadıkça diye..
sagol canım allah razı olsun
ARALIK ANNELERİ
Gün Sayan Annelerimiz
B btl2 26 Kasım
@Nevalarinasya 26 Kasım
@fikoss 26 Kasım
brnbrr 26 Kasım
@Faoc 27 Kasım
@AsiMavi20 27 Kasım
E Endobeybi E Endobeybi 4 Aralık
@Kdr1643 5 Aralık
B Bluangl 10 Aralık