2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Be
Ay ikinci doğum daha mı geç oldu
Canları nezaman isterse ozaman geliyor sipalar

İnşallah varis değildir canım ama aklımda olsun sorayım doktora teşekkür ederim
Varis de olsa canını sıkma ben 2tane normal doğum yaptım varisliydim hicbirşey olmadı Allah'ın izniyle o kontrol amaçlı Dr öyle diyor yine de bakalım diyor hicbirseyi riske atmak istemediğinden heralde...

Bende bunu soracaktım Genelde ikinci daha önceden geliyor diyorlar. Demek ki öyle değil...
Birinci doğumumda acemiydim Dr kendi sancimi beklemeden suni sanciyi bastı belki 1. De bebeğim 42.haftada da gelebilirdi çocuğu zorla getirdik yani
2. De aynı hatayı yapmadım Dr. a ben kendi sancılarımi bekliycem gerekirse ikigunde bir kontrole gelirim kaka yutma vs. riskine karşı dedim ve çok şükür bir risk olmadan kendi sancilarim başladı 42.de ve kendi sancım suni den kat kat daha hafif ve rahattı suyumu doğum anında patlattı ebe..Dikisim de daha azdı kendi sancin baslamadan suni sancı verilince vücut da hazır olmuyor bebek de hazır olmuyor bence ben pek istemiyorm bunda da şimdiden söylemeye başladım Dr a bana suni falan vermeyin çok zorunlu olmadıkça diye..

Evet yaa
Doktorum da hep belli olmaz diyor zaten hiç gün vermedi şimdiye kadar 40 öncesi ya da sonrası olabilirmiş
hayırlısı olsun ne diyelim
Ben 37+... bekliyordum, ama bitirmek üzereyiz 38 haftayı hiç bir tık yok eşim artık gelsin diyor kucağımıza alalım, öpelim, koklayalım... bugün kontrolüm var, bakalım nasıl gelişiyor durumlar...
Benim doktorum da gün vermiyor. Geçen perşembe kontrolde 10 günün var daha dedi, 7 gün geçti ne sancı ne de bir işaret...

Günaydın herkese ❤ Doğum yapacak annelerimize Allah kolaylık versin, sağlıkla gelsin bebisler Aralık ortası olmadan grup tüm doguracak heralde
Bi ben aralığa kalıcam sanırım Ki hep içimde 26-27 kasım gibi doğar diye düşünüyordum ama ne gelen var ne giden

Aynı durumdayız canım bizde sabırsızlıkla bekliyoruz ama hiç bir belirti yok Dün akşam hafif kasıklarımda ağrı vardı ay dedim geliyor herhalde ama sabah kalktım yine tık yok Doktorum geçen kontrolde 2 haftaya başlar sancıların dedi. Böyle giderse Aralığı göreceğiz sanırım

Suni sancının daha şiddetli olduğu duymuştum herşeyin doğalı en güzeli. İnşallah çok bekletmeden sağlıkla gelir bebişler

Anneler 34+6 haftalık gebeyim geceden beri sağ böbrek agrım var ilcede oldugum icin doktorada gidemiyorum şu an aranizda yaşayan var mı bu durumu ne yapmam gerekir acaba?

Canım bizimde günümüz belli oldu 7 Aralık inşallah

Anneler 34+6 haftalık gebeyim geceden beri sağ böbrek agrım var ilcede oldugum icin doktorada gidemiyorum şu an aranizda yaşayan var mı bu durumu ne yapmam gerekir acaba?
Benimde bobrek ve saframda siddetli agri olmustu 20li haftalarda bikac gun pure corba agirlikli beslenmemi soylemisti doktor. Yumurta gibi sindirimi zor seyleri cok tuketme dedi ve bol su sonra gecti cok sukur sanada cok gecmis olsun umarim cabuk gecer

Aynen yarın 37 bitiyor benim de kontrol var bakalım ne durumdayız. Ama bende de bir belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…