Beklerse ben de 7 aralık istiyorum sezeryan tarihini canım, yarın kontrole gidecem biraz suyu az inşallah biraz daha dayanır. Havuç suyu içmeye başladım. 37 hafta oluyor 7 aralıkta inşallah
Biz geldik Allah'a şükür meleğim 2400 gram olmuş. Doğum şeklinin nasıl istediğimi sordu size bırakıyorum dedim 37. Haftada çatı muayenesi yapalım dedi.
Size dediğim o meşhur kasılmalar Nst'deyken de oldu sancı çıktı tabi. Adalat verdi ama o da tansiyon ilacıymıs eczacı dedi benim zaten tansiyonum düşük hep, nasıl olacak bilmiyorum arayıp soracağım doktoru.
Bu da Nst'de kasılma olduğu bölüm sona dogru çıkan.
Biz geldik Allah'a şükür meleğim 2400 gram olmuş. Doğum şeklinin nasıl istediğimi sordu size bırakıyorum dedim 37. Haftada çatı muayenesi yapalım dedi.
Size dediğim o meşhur kasılmalar Nst'deyken de oldu sancı çıktı tabi. Adalat verdi ama o da tansiyon ilacıymıs eczacı dedi benim zaten tansiyonum düşük hep, nasıl olacak bilmiyorum arayıp soracağım doktoru.
Bu da Nst'de kasılma olduğu bölüm sona dogru çıkan.Eki Görüntüle 2728332
Benim sürekli oluyor canım 20yi geçiyor çoğu zaman ama düzenli olmadığı sürece sıkıntı olmuyor sanırım. 2-3 hafta daha bekleyebilsek ciğer gelişimi iyice tamamlanana bir de kilosu da artsa biraz yoksa sancı dayanilmayacak bir sancı değil.
Beklerse ben de 7 aralık istiyorum sezeryan tarihini canım, yarın kontrole gidecem biraz suyu az inşallah biraz daha dayanır. Havuç suyu içmeye başladım. 37 hafta oluyor 7 aralıkta inşallah
Benim sürekli oluyor canım 20yi geçiyor çoğu zaman ama düzenli olmadığı sürece sıkıntı olmuyor sanırım. 2-3 hafta daha bekleyebilsek ciğer gelişimi iyice tamamlanana bir de kilosu da artsa biraz yoksa sancı dayanilmayacak bir sancı değil.
Biz saklatacağız Büyük oğlum erken geldiği için düşğnmeye araştırmaya fırsatımız olmamıştı. Ama bu sefer tüm aile fertlerine de bir gün faydası olma ihtimaline karşılık saklatmaya karar verdik. Doktorumuz da eğer maddi gücünüz varsa, bıuna ayıracak bir bütçeniz varsa sigorta gibi düşünün, şart tabii ki değil ama yapılabilir dedi
Birinci doğumumda acemiydim Dr kendi sancimi beklemeden suni sanciyi bastı belki 1. De bebeğim 42.haftada da gelebilirdi çocuğu zorla getirdik yani
2. De aynı hatayı yapmadım Dr. a ben kendi sancılarımi bekliycem gerekirse ikigunde bir kontrole gelirim kaka yutma vs. riskine karşı dedim ve çok şükür bir risk olmadan kendi sancilarim başladı 42.de ve kendi sancım suni den kat kat daha hafif ve rahattı suyumu doğum anında patlattı ebe..Dikisim de daha azdı kendi sancin baslamadan suni sancı verilince vücut da hazır olmuyor bebek de hazır olmuyor bence ben pek istemiyorm bunda da şimdiden söylemeye başladım Dr a bana suni falan vermeyin çok zorunlu olmadıkça diye..
Ay ne güzel yaaa. Bende çok istiyorum sancılarımın sudan önce gelmesini. İlk gebeliğimde suyum geldi, mecbur fazla beklemeden hastaneye gittik, ama sancılarım da vardı. Sonradan okudum ki su gelmeden sancılar başlayınca açılma daha kolay ve daha az acıyla geçiyor. İn şa Allah bu sefer de suyum gelmez sancılarım başlar. Suni sancıları verince vücûd hazır olmadığı için daha çok acı verici oluyor okudum. Bakalım. Hepimize kolay doğumlar diliyorum
Benimki bana bi vuruo artık oturduğum yerde sarsılıyorum kg almadı mı acaba yarın kontrolüm var min 3000 kg olmustur dıye ümit ediyorum geçen hafta 2900 dü
Benim de yürüyüş yaptığım zamanlar hareketleri daha yumuşak oluyordu canım artık yapmıyorum ayaklarım çok ağrıdığı için ama ev işi yaptığım zamanlarda da hareketleri daha sakin ve yumuşak oluyor. Ya bizden etkilenip yoruluyorlar ya da biz hareket halinde olduğumuz için farketmiyoruz. Ama dediğim gibi için rahat etmiyorsa bir doktoruna danış istersen
Bana ara ara oluyor canım hatta ishal doğum belirtisiymiş ya tamam doğum yaklaşıyor herhalde diyorum ama tuvalete rahat çıkamıyorum. Bebek baskı yapıyor sanırım
Kasılma arada Bi oluyo arada Bi sık değil kegel egzersizi yapmaya başladım 2-3 gündür ondan olabilir mi acaba tecrübesizlik çok zor yaaa hiç bişi bilmiyorum
Azalma varsa mutlaka acile gir nst çektirin bence .bu haftalarda azalma tehlikeli olabiliyor .benimde azalma ile gittim bebek doğum kanalıma girmiş acil sezeryan dediler .geçtiğimiz Perşembe 34+5 te kuzum doğdu çok şükür .azalmalar kasılmalar makat ağrısı tuvaltin varmış hissi kasıklarda ağrı fazla gelen akıntı idrara olduğundan daha sık çıkma karında sertleşme kasılmaların artması bunlarda herhangi biri varsa mutlaka acil nst ile bebeğiniz hakkında bilgi alın yarın olsun geçmezse giderim demeyin arkadaşlar bu haftalar riskli haftalar .
Azalma varsa mutlaka acile gir nst çektirin bence .bu haftalarda azalma tehlikeli olabiliyor .benimde azalma ile gittim bebek doğum kanalıma girmiş acil sezeryan dediler .geçtiğimiz Perşembe 34+5 te kuzum doğdu çok şükür .azalmalar kasılmalar makat ağrısı tuvaltin varmış hissi kasıklarda ağrı fazla gelen akıntı idrara olduğundan daha sık çıkma karında sertleşme kasılmaların artması bunlarda herhangi biri varsa mutlaka acil nst ile bebeğiniz hakkında bilgi alın yarın olsun geçmezse giderim demeyin arkadaşlar bu haftalar riskli haftalar .
Bunlaron hepsi bende var suan ama st de sanci cikmadi bugun sizin sezeryan diye aldılar sanirim cunku dogum kanalina girmesi normal dogumda onemli sezeryanda riskli