2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aralik bebisleri cogu sezaryanla geliyor galiba. Saglikli olsunlarda. Benim yanimda refakatci kalamayacak. Esimde gunde bir kere bir saat

Kızlar çok afedersiniz ama bişi sormak istiyorum hani ishal olursunuz Bi ağrı olur makat kısmınız da bile öle Bi ağrım war ama ishal değilim bebeğin keyfi yerinde ama WC ye çıkarken zorlanıyorum sizde yaşıyomusunuz böyle bişi

Kordon kanini saklatan veya saklatmayi dusunen var mi? Bir yandan cok ticari geliyor bana bir yandanda allah korusun ihtiyac olursa pismanlik duyarmiyim diye dusunuyorum asla karar veremedik

2 gundur bebegin hareketlerinde azalma var sanki yeri daraldi diyedir dimi? Kontrole 1 hafta var daha

Anneler 34+6 haftalık gebeyim geceden beri sağ böbrek agrım var ilcede oldugum icin doktorada gidemiyorum şu an aranizda yaşayan var mı bu durumu ne yapmam gerekir acaba?
Canım ben yaklaşık 1 aydır çekiyorum bebek baskı yaptığından oluyomus sol taraf benimde idrarda filan hiç bişey çıkmadı agirlastik normal kabul ediliyo ama yinede gıdık tahlil vermen mantikli

Bana ara ara oluyor canım hatta ishal doğum belirtisiymiş ya tamam doğum yaklaşıyor herhalde diyorum ama tuvalete rahat çıkamıyorum. Bebek baskı yapıyor sanırım

2 gundur bebegin hareketlerinde azalma var sanki yeri daraldi diyedir dimi? Kontrole 1 hafta var daha
Kilo aldıysa yeri daralmıştır canım benim de 2 gün çok hareketliyse 3. gün daha durgun oluyor ya pozisyondan kaynaklı ya da yoruluyor. Sade soda varsa içip biraz uzan bakalım benim ki öyle hareket ediyordu. Sen yine de takip et tabi için rahat etmezse doktoruna bir danış istersen

Canım yanlış yönlendirmeyeyim her hamilelik farklı biliyorsun ama kendi tecrübemi paylaşayım bende öyle hissetmiştim hatta buraya bile yazdım o gece çok kafama takıldı doktora gittim az hareket ediyor diye her şey normal çıktı hatta eve gelince baya bir hareketlendi ağladım üzüldüm stres yaptım bir de hareketi az diye eşimde biraz panik benim bu gün falan gayet iyi ,hiç kımıldama yoksa sıkıntı olur belki ama hafif hafif varsa bir de bir şeylere stres yaptıysan oda etkileyebilir yemekten sonra uzan dinlen için rahat etmezse yine bir doktora git derim ama ben boşuna sıkmışım canımı son günler diye insan tedirgin oluyor tabi

Kordon kanini saklatan veya saklatmayi dusunen var mi? Bir yandan cok ticari geliyor bana bir yandanda allah korusun ihtiyac olursa pismanlik duyarmiyim diye dusunuyorum asla karar veremedik
Biz saklatacağız Büyük oğlum erken geldiği için düşğnmeye araştırmaya fırsatımız olmamıştı. Ama bu sefer tüm aile fertlerine de bir gün faydası olma ihtimaline karşılık saklatmaya karar verdik. Doktorumuz da eğer maddi gücünüz varsa, bıuna ayıracak bir bütçeniz varsa sigorta gibi düşünün, şart tabii ki değil ama yapılabilir dedi

hareket yok degil var ama daha az ve daha yumusak

tamamen hareketsiz degil canim daha az ve daha yumusak. 5 gundur sabahlari duzenli yuruyus yapmaya basladim belki de yoruldugum icin o da yoruluyordur bilemedim

Kasılman var mı canım ?
Sancı ishal ağrısı ile adet ağırsı benzeri birşey çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…