2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet canım malesef öyleymiş
Ya cidden kilo falan sorun değil bebeğim sıkıntıya düşmesin kordondan kaynaklı bir sıkıntı olmasın endişem o yoksa gelişimi ortalama zaten. Önceden böyle birşey yoktu sonradan olunca kan akışında yavaşlama mı var diye düşündüm

Yok canım illaki detaylıca bakılır diye bi kural tok bende pıhtı bozukluğu olduğu için her gittiğimde bebeğe kordondan geçen kana bakılıyor. Şimdi coraspini de bıraktım daha da önemli bakılmadı benim için. Yoksa Allah korusun bana veya bebeğe pıhtı atabilir. Son haftalarda gelişimi tamamlanınca da çok kilo almayabiliyomus bebekler. Belki doğumuna çok az kalmıştır. Inşallah hiç bir sorun olmaz canım endişe etme.

M Mrsduygusl Salı günü iki doz vuruldu canım ciğer geliştirici önceden de bir doz vurulmuştu. Bakalım hayırlısı artık. Pazartesi ne çıkacak. Havuç suyu iciyorum suyu artsın diye. Ibrahim saracoğlu 5 gunde etki eder diyor.

Allah rahmet eylesin babana mekanı cennet olsun Az kaldı kucağımıza aldığımızda inşallah herşey geçecek görmeden her gün böyle pipirik kuruntu devam edecek yoksa..

Bizde de kafa büyük her kontrolde dr eşime bakıp, evet babaya benzeyecek heralde diyor, eşim de bozuluyor hakikaten çok da büyük değildir kafası eşimin

Bizde de kafa büyük her kontrolde dr eşime bakıp, evet babaya benzeyecek heralde diyor, eşim de bozuluyor hakikaten çok da büyük değildir kafası eşimin
hahahah bana benzetince bende çok bozuluyorum anlıyorum eşini

Bende icmistim ilk bebegimde 20. haftalarda azalmisti benim suyum buna bagli gelisim geriligi yasadim sonraki haftalarda duzelmisti suyum insallah sizede sifa olur

Canım ben sanki seni dün doğum yaptı olarak ekledim listeye. Sen kimn bilgilerini yazmıştın ki acaba
Bir karışıklık mi oldu acaba benim daha 36. Haftam doğum yapmadım ama ben kendi bilgilerimi verdim sana doğum yapmayanlar da yer almıyor mu listede

Benim sizden de az 2800 kizim 10 gunda 100 gram almış ben dert etmiyorum her bebek baskadir gun icinde hareketlerine daha fazla dikkat ediyorum sadece

Niye boyle düşünüyorsunuz aranizda problem mi varyoksa aramadiklari ixin mi gucendiniz

Basiniz saolsun beklenmeyen olumler zor oluyor. Ama dogum ve olum hayatin ayrilmayan bir döngüsü bi sekilde bu döngüye ayak uyduruyoruz

Allah rahmet eylesin babana mekanı cennet olsun Az kaldı kucağımıza aldığımızda inşallah herşey geçecek görmeden her gün böyle pipirik kuruntu devam edecek yoksa..
Amin inşallah canım en hayırlı vakitte her şeyin hayırlısı olsun inşallah

Basiniz saolsun beklenmeyen olumler zor oluyor. Ama dogum ve olum hayatin ayrilmayan bir döngüsü bi sekilde bu döngüye ayak uyduruyoruz
Amin canım kesinlikle insanın o an tahammul edemiyor acikcasi o kadar kanseri filan yendi ama pisi pisine gitti nasipten öte değil hiç bişey sonrasında onu anliyo insan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…