2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar sezeryan sonrası antibiyotik verdi mi doktorunuz.bana verdi ama endişe ettim bebeğe geçiyor

veriliyor sonuçta karnımız kat kat kesilip dikiliyor tekrar iyileşmeye çalışıyor. Elimiz bile minicik kesilse antibiyotik krem kullanıyoruz. İhmal etme canım kullan ilaçlarını.

Canım 24 Kasım 3.600 38+6 da doğdu 52 cm adı öykü

Niye boyle düşünüyorsunuz aranizda problem mi varyoksa aramadiklari ixin mi gucendiniz
Kuzum benim 6 tane görümcem var evlenmeden önce beni bebek gibi severlerdi baş tacıydım ewlendim kardeşlerini benden kıskanır oldular ö yüzden pek birbirimizi aramayız işleri düşünce ararlar genelde beni yoksa aman aman bir problemimiz yok yani

Kizlar seyahat yasagi gelirse dogum icin ozel izin oluyor mu bilginiz var mi? annem bursada ben istanbuldayim dogum zamani gelicek daha erkende gelemiyor 12 aralikta bursada tedavisi var cunku.

Kızlar bu sabah benim de kontrolüm vardı sabahtan beri dışarıdayım anca okuyup yetiştim yazabiliyorum yine alttan muayene oldum bebek kanala girmemiş zaten göbeğim de düşmemişti belliydi yani. Sancın var mı dedi yok dedim hiç mi yok dedi vallahi hiç yok dedim şaşırdı doktor Sonra bekleyelim madem dedi. Bebek 3650 gr. Olmuş tabi artı eksi tam kaç bilemiyoruz. Bir hafta öncesinden kanala başının girmesi gerekiyormuş o yüzden normal bekleyelim istersen ama zor olacak dedi yine Bende bayılma problemim olduğunu söyledim sezaryen mi olsam diye o da eğer öyle bir durumun varsa alalım o zaman riske atmayalım dedi. Pazartesi günü sabah 7’de yatış 8’de alırım seni dedi bi an heyecanlandım o kadar erken mi diye e daha ne olsun 40. haftanda olacaksın dedi Nasipse bizde 30 kasımda kavuşuyoruz oğlumla Ben 2 gün uyuyamam artık

Yaa maşallah tospik olma yolunda gidiyor Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin önemli olan o çok az kaldı yani doğumuna heyecanlandım

@selolay aynı gün mü kavuscaz 30 kasım

3 olduk sanırım bize de 30 kasıma gün verdi Sağlıkla alalım inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza
bu covid testi her hastanede zorunlu mu ya gecenlerde yaptirdigimda cok canim acimisti burnum kanadi dogumdan cok o testten korkuyorum
Ben bugün sordum bizim hastanede temaslı durumu varsa yapılıyormuş yoksa yapmıyorlarmış. Anladığım kadarıyla her hastanenin prosedürü farklı. Kontrole gittiğinde sorarsın canım

Yaa maşallah tospik olma yolunda gidiyor Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin önemli olan o çok az kaldı yani doğumuna heyecanlandım
Ya evet geceleri uyutmuyor artık tospik dün sabah 6’ydı uyuduğumda o yüzden Pazartesi diyince hem sevindim hem heyecanlandım hem endişelendim bütün duygular birbirine girdi bir anda hayırlısıyla çok az kaldı Allahım hepimize vakti zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlaaarrr nasılsınız? Herkes iyi mi bebişler iyi mi? Ya ben 19unda acil doğuma alındım. Ondan sonra da hastanede kaldım 5gün falan. İnternet de doğru dürüst çalışmıyordu, ağrılarım da vardı ondan yazıp haber veremedim sizlere. 3gün önce eve çıktık. Bebiş de ben de alışmaya çalışıyoruz yeni düzenimize. Zorlanıyorum biraz çünki ameliyatım zor geçti ağrılarım var üstüne bebeğe bakmak biraz zor ama bin şükür hiçbir problem yok bebişte de bende de. 3100 doğdu maşaAllah.
Sizler ne durumdasınız ❤

Ya yerim senin zamanın gelmiş geçiyor bile annesi kavuşmak istiyor debeleniyor orada kaç aydır içerde sıkıldı

Gozunaydinn canim masallah

Bu doğum parası dışında bişey sanırım .

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-27-21-03-45-31_fe8a1b5c34fa95bfb1b1a0aeb7523ee4.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2020-11-27-21-04-28-63_fe8a1b5c34fa95bfb1b1a0aeb7523ee4.webp
    46 KB · Görüntüleme: 58
Canım sende üzülüp strese sokma kendini haftan gayet iyi umarım gönlünden geçtiği gibi bekler 38. haftayı ama olmazsa da üzülme, daha erken gelen minikler vardı hepsi de iyi çok şükür hepsi sağlıkla gelsin inşallah

Benim sizden de az 2800 kizim 10 gunda 100 gram almış ben dert etmiyorum her bebek baskadir gun icinde hareketlerine daha fazla dikkat ediyorum sadece
Doğrudur canım. Benim dert ettiğim kilo değil. Bu zamana kadar gününde gitti gelişimi ne oldu bir aksilik mi var acaba diye endişelendim. Dediğin gibi hareketlerine daha fazla dikkat etmek gerekiyor ama insan korkuyor işte başından beri böyle olsaydı belki de yapısı böyle diyecektim.

Kizlar seyahat yasagi gelirse dogum icin ozel izin oluyor mu bilginiz var mi? annem bursada ben istanbuldayim dogum zamani gelicek daha erkende gelemiyor 12 aralikta bursada tedavisi var cunku.
Bunu ben de merak ediyorum benim ailem de şehir dışında. Yeni önemler alacağız diyorlar inşallah seyahat yasağı gelmez. Yoksa ne yaparız bilmiyorum

Özel izin var mı bilmiyorum canım ama uçak veya otobüs bileti olanların seyahat yasağından muaf olduğunu okumuştum yani önceden biletini alırsa şehir dışına çıkabiliyormuş

Hayırlı olsun canım gözün aydın çok sevindim güzelce bebeğini kucağına almana Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kizlar kucagima aldim cok sukur bebegimi. Epidural. 38+0 2920 gram (ben 3000 diye yuvarliyorum ),49 cm..Darisi doğurmayan tüm arkadaslarima insallah
Maşallah canım hayırlı olsun gözün aydın Allah analı babalı büyütsün kuzum benim çok sevindim yeni gördüm

Maşallah canım ne kadar az kaldı, sağlıkla kucağına al

Hayırlısıyla gelsin minnoş İlk doğumumda 39+0 da almıştı sezaryene Cem bey. Kızımında gelmeye niyeti yoktu hatta dönmemişti bile. 3680 demişti ama yanılma payıyla 3400 doğdu. Sabah olması çok iyi bende öyle istiyorum kısmetse Güzel haberlerini bekliyorum canım, bize de 21 Aralık dedi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…