2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya ahaha giren illa çıkacaakk çok mantıklı. Ben de merak ediyorum çevresi 32 cm bizimkinin şimdiden, 35le doğarmış genelde bebekler, benimki 40la mı doğcak napcak eşimin 62 cm kafası var benimki de küçük değil, genetikmiş zaten ya ondan takılmıorum. Sizde durumlar ne

Benim bizim tarafında da vucudumuza gore kafamız buyuktur esımın anormal bı buyukluk yok
Hahahha
Arkadaşım var dıyorum kafası buyukmus dıyor kı baska kafayı olcmus olmasın
Artık herkes geyiğe vurdu

Doktor da 41 e kadar beklerim isterseniz dedi bende suni istemiyorum beklerim aslında bakalım inşallah o zamana beklemez yinede
Doğalı bilmiyorum ama suni şancı zor oluyor canım.gerekirse tabiki yapılsın.ama suni sancıda sanci sürekli devam ediyor.dogal sancısını bekleyenler daha rahat olduğunu söylüyorlar hep

Bende çok pipirik bir insanım her şeyi hep en kötüsünden düşünürüm hamilelikte rahatsız edecek dereceye ulaştı
Umarım herşey çok güzel gider de oh çekeriz
İnşallah canım psikolojikmen cidden çok yorucu dönemden gectigim an bu bebeğe sahip oldum bir yıl olacak babamı bi basit fıtık ameliyatı sonrası kaybettim psikolojikmen zaten hamileliğe hazır da hissetmiyodum açıkçası hatta babamın ölüm yıl dönümü bebeğimin son gününe denk geliyo tansiyon oynamalar filan da o yüzden hastaneye adım atasim gelmiyo çünkü ama engel olamıyorum ilk baştan beri de bu var sağlıksız dedikleri için korudum hep kendimi o beni çok yordu ama şu günlere kadar geldim çok şükür hemen her şeye irkiliyorum hatta bı keresinde ayağım burkuldu düşeceğim bebeğime bişey olacak diye bayılmıştım hayatımda ilk kez anlık bı hatirlamadigim döngüm oldu

Doğalı bilmiyorum ama suni şancı zor oluyor canım.gerekirse tabiki yapılsın.ama suni sancıda sanci sürekli devam ediyor.dogal sancısını bekleyenler daha rahat olduğunu söylüyorlar hep
Suni sancı dedikleri iğne gibi bir şey mi ilaç mı içiriyorlar?

35 haftalık hamileler nasıl gidiyor son haftalar. Benim bacaklarım ağrıyor. Ve bugün hep uykum geliyor. Uyudum uyandım yine uyku bastırdı.

Korkma canim ya allahin izniyle bir sey yoktur bi tuhaflik gorse doktor soylerdi illa ki zaten. Sen iyi beslenebildin mi bu hafta

korkma canim sen hareketlerini takip et bisey olmaz bebisine kilosu da iyiymis hem belki olcumden kaynakli az kilo almis gibi gorunuyordur uzulme

Canım kilosu iyi, 3000 i görse bende rahatlicam. Kordondan giden kan akışını tabiki görebiliyor doktor bikac farklı yerden bakıp. Ona doppler diyolar zaten renkli de biseyler cikiyo ekrana altta da kalp atışı gibi grafik görünüyo.

Son düzenleme:
İlk doğumumda annem hastalanmıştı klima dokunmuştu dogum yaptigim gece uyumustu ben beklemistim defalarca tuvalete gittim kalkip bebegimi emzirmeye calistim habire hic uyumadim sarilik olmustu kızım kimseye birsey de demedim ben refakatciymisim gibi olmustu ertesi gun eşim gelince acile indim annemle serum filan verdiler ilac yazdilar sen bekleme annecim hastasin zaten dedik eve birakip gelmisti eşim.Ertesi günde kayinvalidem kaldi yanimda. Bu sefer nasıl olacak belli degil daha eşim kizimizi anneme birakalim hastanede ikimiz kalalım 1 gun yatacaksin zaten diyor. Anneme birsey de demedim o da birsey demedi gelirim ya da gelmem vs diye bende bisey desem yanlis anlayabilir diye cekiniyorum hic konusmadik daha o gun hakkinda nasil olacak bakalim

Kızlar bende bugün tekrar kendi doktoruma gittim, bebegimin suyu azalmış dedi o da daha pazartesi günü gitmiştim zaten ama o zaman çok sorun yok demisti bikac güne bile azalabilir devirdaim yapan bisey sonuçta dedi. Sıkı takip gerekecek dedi pazartesi tekrar gidecem. 36+0 olacam o zaman inşallah. Son haftalar stresliymiş gerçekten bi hafta var yok bence doğuma

Anladım canım benimki de öyle sabırsız çıktı 37+5 de doğdu cimcimem daha fazla bekleyemem dedi. Şimdi de çok hareketli elleri falan hiç durmuyo tıpkı karnımdaki gibi sağol canım benim.
Seninki yine sabretmis benimki tam sabırsız çıktı 34+5 de geldi kuvezden bi çıksaydı sağlıkla içim daha rahat edecek

Son haftalarda bir miktar azalma olabiliyormus kritik haftaları gecmek uzeresin zaten birsey olmaz Allah'ın izniyle strese sokma kendini

Son haftalarda bir miktar azalma olabiliyormus kritik haftaları gecmek uzeresin zaten birsey olmaz Allah'ın izniyle strese sokma kendini

Inşallah canım bi hafta daha dayansa çok sevinecem 37 olsa ama suyu az cıktı. Hatta doktorun biri nerdeyse suyu yok diyip bi hafta önce alacaktı bebeği de son anda kurtardık kendimizi En azından 36 bitmek üzere diye kendimi sakinlestiriyorum inşallah sağlıkla doğsun yavrularımız.

Korkma canim ya allahin izniyle bir sey yoktur bi tuhaflik gorse doktor soylerdi illa ki zaten. Sen iyi beslenebildin mi bu hafta
İnşallah canım. Her zamanki gibi besleniyorum aslında 3 hafta geri çıkıyor karın çevresi
korkma canim sen hareketlerini takip et bisey olmaz bebisine kilosu da iyiymis hem belki olcumden kaynakli az kilo almis gibi gorunuyordur uzulme
Kiloya takılmıyorum canım bebeğim sıkıntıya düşmesin yeterki
Kan akışı detaylıda mı görünüyor acaba özellikle sordum çünkü bakabilse bakardı. O renkli dediğini ben detaylı ultrasonda görmüştüm onun dışında kendi doktorumda hiç görmedim. Canım benim kafaya takma sebebim sonradan olması daha önce bu şekilde olmamıştı hiç. Seninki de toparlar inşallah kilo değil de gelişime olumsuz bir etkisi olmasın yeterki beni o endişelendirdi

Dur bakalım icini ferah tut sen icerde kaldigi bir gun bile cok degerli tabiki ama eger sivi azligindan sikinti olacaksa icerde dogmasi daha iyi en kotu ihtimalle ciger gelistirici igne yaparlar birsey olmaz kontrollerini aksatma yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…