Evet kuzum ama boyle sancı acılma kendılıgınden başladı baksana dogururdum da normal belkı bılemıyorum kı..
şimdi o kesilecek olmanın stresini de yaşıyorum alttan muayene bile zor olan bir insanım her türlüsü bana korkunc gelıyor
Hayırlısı boyleymıs gıren bır sekılde cıkacak
Bızım koca kafalar gercekten koca kafalı kı merak edıyorum gecen kontrolde hocam sız boyle koca kafalı dıyınce uzaylı doguracagım sanıyorum dedım kadın kahkaha attı
Ya ahaha giren illa çıkacaakk çok mantıklı. Ben de merak ediyorum çevresi 32 cm bizimkinin şimdiden, 35le doğarmış genelde bebekler, benimki 40la mı doğcak napcak eşimin 62 cm kafası var benimki de küçük değil, genetikmiş zaten ya ondan takılmıorum. Sizde durumlar ne
Ya ahaha giren illa çıkacaakk çok mantıklı. Ben de merak ediyorum çevresi 32 cm bizimkinin şimdiden, 35le doğarmış genelde bebekler, benimki 40la mı doğcak napcak eşimin 62 cm kafası var benimki de küçük değil, genetikmiş zaten ya ondan takılmıorum. Sizde durumlar ne
Benim bizim tarafında da vucudumuza gore kafamız buyuktur esımın anormal bı buyukluk yok
Hahahha
Arkadaşım var dıyorum kafası buyukmus dıyor kı baska kafayı olcmus olmasın
Artık herkes geyiğe vurdu
Benim bizim tarafında da vucudumuza gore kafamız buyuktur esımın anormal bı buyukluk yok
Hahahha
Arkadaşım var dıyorum kafası buyukmus dıyor kı baska kafayı olcmus olmasın
Artık herkes geyiğe vurdu
Doğalı bilmiyorum ama suni şancı zor oluyor canım.gerekirse tabiki yapılsın.ama suni sancıda sanci sürekli devam ediyor.dogal sancısını bekleyenler daha rahat olduğunu söylüyorlar hep
Bende çok pipirik bir insanım her şeyi hep en kötüsünden düşünürüm hamilelikte rahatsız edecek dereceye ulaştı
Umarım herşey çok güzel gider de oh çekeriz
İnşallah canım psikolojikmen cidden çok yorucu dönemden gectigim an bu bebeğe sahip oldum bir yıl olacak babamı bi basit fıtık ameliyatı sonrası kaybettim psikolojikmen zaten hamileliğe hazır da hissetmiyodum açıkçası hatta babamın ölüm yıl dönümü bebeğimin son gününe denk geliyo tansiyon oynamalar filan da o yüzden hastaneye adım atasim gelmiyo çünkü ama engel olamıyorum ilk baştan beri de bu var sağlıksız dedikleri için korudum hep kendimi o beni çok yordu ama şu günlere kadar geldim çok şükür hemen her şeye irkiliyorum hatta bı keresinde ayağım burkuldu düşeceğim bebeğime bişey olacak diye bayılmıştım hayatımda ilk kez anlık bı hatirlamadigim döngüm oldu
Doğalı bilmiyorum ama suni şancı zor oluyor canım.gerekirse tabiki yapılsın.ama suni sancıda sanci sürekli devam ediyor.dogal sancısını bekleyenler daha rahat olduğunu söylüyorlar hep
Kontrolden geldim kızlar. Bu hafta bebeğin 40 gr almış 3000 gr 50 cm görünüyor. Kiloya takılmıyorum ama bir sorun varsa diye edişelendim. Doktorum hareketlerini takip et dedi. Suyu kalp atışları iyi dedi. Azalma olursa doğumu başlatırız dedi. Ben kordondan giden kan akışında bir sorun olabilir mi dedim. Onu göremiyorum ama olsa suyu azalır kalp atışları be hateketleri azalır dedi. Korkuyorum
Kontrolden geldim kızlar. Bu hafta bebeğin 40 gr almış 3000 gr 50 cm görünüyor. Kiloya takılmıyorum ama bir sorun varsa diye edişelendim. Doktorum hareketlerini takip et dedi. Suyu kalp atışları iyi dedi. Azalma olursa doğumu başlatırız dedi. Ben kordondan giden kan akışında bir sorun olabilir mi dedim. Onu göremiyorum ama olsa suyu azalır kalp atışları be hateketleri azalır dedi. Korkuyorum
Canım kilosu iyi, 3000 i görse bende rahatlicam. Kordondan giden kan akışını tabiki görebiliyor doktor bikac farklı yerden bakıp. Ona doppler diyolar zaten renkli de biseyler cikiyo ekrana altta da kalp atışı gibi grafik görünüyo.
İlk doğumumda annem hastalanmıştı klima dokunmuştu dogum yaptigim gece uyumustu ben beklemistim defalarca tuvalete gittim kalkip bebegimi emzirmeye calistim habire hic uyumadim sarilik olmustu kızım kimseye birsey de demedim ben refakatciymisim gibi olmustu ertesi gun eşim gelince acile indim annemle serum filan verdiler ilac yazdilar sen bekleme annecim hastasin zaten dedik eve birakip gelmisti eşim.Ertesi günde kayinvalidem kaldi yanimda. Bu sefer nasıl olacak belli degil daha eşim kizimizi anneme birakalim hastanede ikimiz kalalım 1 gun yatacaksin zaten diyor. Anneme birsey de demedim o da birsey demedi gelirim ya da gelmem vs diye bende bisey desem yanlis anlayabilir diye cekiniyorum hic konusmadik daha o gun hakkinda nasil olacak bakalim
Kızlar bende bugün tekrar kendi doktoruma gittim, bebegimin suyu azalmış dedi o da daha pazartesi günü gitmiştim zaten ama o zaman çok sorun yok demisti bikac güne bile azalabilir devirdaim yapan bisey sonuçta dedi. Sıkı takip gerekecek dedi pazartesi tekrar gidecem. 36+0 olacam o zaman inşallah. Son haftalar stresliymiş gerçekten bi hafta var yok bence doğuma
Anladım canım benimki de öyle sabırsız çıktı 37+5 de doğdu cimcimem daha fazla bekleyemem dedi. Şimdi de çok hareketli elleri falan hiç durmuyo tıpkı karnımdaki gibi sağol canım benim.
Kızlar bende bugün tekrar kendi doktoruma gittim, bebegimin suyu azalmış dedi o da daha pazartesi günü gitmiştim zaten ama o zaman çok sorun yok demisti bikac güne bile azalabilir devirdaim yapan bisey sonuçta dedi. Sıkı takip gerekecek dedi pazartesi tekrar gidecem. 36+0 olacam o zaman inşallah. Son haftalar stresiymiş gerçekten bi hafta var yok bence doğuma
Inşallah canım bi hafta daha dayansa çok sevinecem 37 olsa ama suyu az cıktı. Hatta doktorun biri nerdeyse suyu yok diyip bi hafta önce alacaktı bebeği de son anda kurtardık kendimizi En azından 36 bitmek üzere diye kendimi sakinlestiriyorum inşallah sağlıkla doğsun yavrularımız.
Canım kilosu iyi, 3000 i görse bende rahatlicam. Kordondan giden kan akışını tabiki görebiliyor doktor bikac farklı yerden bakıp. Ona doppler diyolar zaten renkli de biseyler cikiyo ekrana altta da kalp atışı gibi grafik görünüyo.
Kan akışı detaylıda mı görünüyor acaba özellikle sordum çünkü bakabilse bakardı. O renkli dediğini ben detaylı ultrasonda görmüştüm onun dışında kendi doktorumda hiç görmedim. Canım benim kafaya takma sebebim sonradan olması daha önce bu şekilde olmamıştı hiç. Seninki de toparlar inşallah kilo değil de gelişime olumsuz bir etkisi olmasın yeterki beni o endişelendirdi
Inşallah canım bi hafta daha dayansa çok sevinecem 37 olsa ama suyu az cıktı. Hatta doktorun biri nerdeyse suyu yok diyip bi hafta önce alacaktı bebeği de son anda kurtardık kendimizi En azından 36 bitmek üzere diye kendimi sakinlestiriyorum inşallah sağlıkla doğsun yavrularımız.
Dur bakalım icini ferah tut sen icerde kaldigi bir gun bile cok degerli tabiki ama eger sivi azligindan sikinti olacaksa icerde dogmasi daha iyi en kotu ihtimalle ciger gelistirici igne yaparlar birsey olmaz kontrollerini aksatma yeter