2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benım bebek ters canım makat gelişli hiç dönmedi

canım moksibüsyon yöntemini bir araştırsana. Bana da kardeşim söylemişti bebek dönsün diye uygulanan bir yöntemmiş annenin ayaklarına masaj mı onun gibi bir şeyler yapılıyor ve bebek dönüyormuş. Benim bebek döndü gerek kalmadı ama dönmeseydi bu yöntemi uygulatacaktım.

Ödem başladı mi ödem ben bugün alyansı çıkardım çünkü sabah şişmişti ellerim yumamıyordum az kendine gelince hemen çıkardım nolur bolmaz

yok canım ödemim olmadı çok şükür . Geçen hafta hafif ellerim şişmiş gibiydi ama 1 günlük birleşmiş herhalde bir daha olmadı . O ara birden kilom arttı belki o yüzden şişmiş de olabilir

Kızlar bebek günde kaç kere hareket etmeli. Bariz şekilde 5 gün önceki kadar hareket etmiyor ama normalde çok hareketliydi zaten. Pazartesi kontrol var. Doktoru aradım git bi nst çektir dedi ama evde kızımı bırakıp gidebileceğim kimsem yok. Hareket de etti son bir saatte 2 kere falan. Bacaklarımla karnımı sıkıştırınca hareket ediyor yoksa tık yok. Ne yapsam? Sizinkiler günde kaç kere hareket ediyor?

Benim de bazen çok hareketli oluyo bazen durağan oluyo. Ama hareket ettiği bi saatte 1 saat bekleyip 10 tane hareket saymak gerekiyormus. Isterseniz bi öyle deneyin

33-35 haftalarda yapılıyormuş canım benim geçti artık ama benim gibi arkadaşlar varsa bakabilir zararsız gözüküyor

Canin hareket sıklığı önemli bu haftalarda ama gün icinde en az 10 kez olması gerekmiş belli araliklarla . Günden güne degisiyo mesela çok aktifsem çok az hareket ediyo oda yoruldugumuz icin yada bebek biz hareket halindeyken saklandığından uyku moduna geciyomus bı yerde de biz nasıl uyurken hareket ediyoruz onlarda hareket ediyo gibisinden yazıyo tatlı biseyler ye yada soğuk su iç tepki verecektir illa ki için rahat etmiyorsa esin geldikten sonra doktora gidebilirsin eskisi kadar etmiyo diyosun çünkü

Hic saymadim acikcasi ama benimkisi zaten cok harakerli bir bebek değildi ama en az 2 saattr bir mutlaka kipirdanir

Bende icmistim ilk bebegimde 20. haftalarda azalmisti benim suyum buna bagli gelisim geriligi yasadim sonraki haftalarda duzelmisti suyum insallah sizede sifa olur

Bende sabah aksamniciyorum canım inşallah fayda eder. Çok şekerli olduğu için uzun süre icmicem ama en azından 37. Haftaya bizi çıkarırsa çok iyi olacak. Hamilelik şekeri de var bende deveci armudu da çok iyi geliyomus ama o da çok tatlı

Günde 10 kere hareketini saymaya çalışıyorum canım ama artık eskisi gibi vurmuyor daha çok yer değiştirme ve sürtünme şeklinde. Yerleri daraldığı için azalmış gibi hissediyoruz ama 10 dan azsa ihmal etme git doktora. Ilk coraspi icmedigim gün aklım çıkacaktı ya çok az hareket etmişti

33-35 haftalarda yapılıyormuş canım benim geçti artık ama benim gibi arkadaşlar varsa bakabilir zararsız gözüküyor

evet canım benim bu haftalarda dönmüştü o yüzden araştırmadım da. Alternatif tıp yöntemlerinden sanırım. Bebekler son anda bile dönebiliyor diye biliyorum sancının etkisiyle.

Kızlar sezeryan sonrası antibiyotik verdi mi doktorunuz.bana verdi ama endişe ettim bebeğe geçiyor

KiZ, ismi belis, 44 cm dogdu canm

Yenidogan sariliginda serum suyu konusunda ne dusunuyorsunuz. Bilimsel bi gecerlilgi olmasada etrafmda cok kisi kullanms

Bir karışıklık mi oldu acaba benim daha 36. Haftam doğum yapmadım ama ben kendi bilgilerimi verdim sana doğum yapmayanlar da yer almıyor mu listede
Listeye sürpriz ya da kesinleşmiş sezaryen tarihleri ekleniyor canım, yanlış anlaşılma olmuş sende :) pcye girince doğuran anneler listesinden çıkarıp doğuracaklara süpriz olarak eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…