canım moksibüsyon yöntemini bir araştırsana. Bana da kardeşim söylemişti bebek dönsün diye uygulanan bir yöntemmiş annenin ayaklarına masaj mı onun gibi bir şeyler yapılıyor ve bebek dönüyormuş. Benim bebek döndü gerek kalmadı ama dönmeseydi bu yöntemi uygulatacaktım.
yok canım ödemim olmadı çok şükür . Geçen hafta hafif ellerim şişmiş gibiydi ama 1 günlük birleşmiş herhalde bir daha olmadı . O ara birden kilom arttı belki o yüzden şişmiş de olabilir
Kızlar bebek günde kaç kere hareket etmeli. Bariz şekilde 5 gün önceki kadar hareket etmiyor ama normalde çok hareketliydi zaten. Pazartesi kontrol var. Doktoru aradım git bi nst çektir dedi ama evde kızımı bırakıp gidebileceğim kimsem yok. Hareket de etti son bir saatte 2 kere falan. Bacaklarımla karnımı sıkıştırınca hareket ediyor yoksa tık yok. Ne yapsam? Sizinkiler günde kaç kere hareket ediyor?
Kızlar bebek günde kaç kere hareket etmeli. Bariz şekilde 5 gün önceki kadar hareket etmiyor ama normalde çok hareketliydi zaten. Pazartesi kontrol var. Doktoru aradım git bi nst çektir dedi ama evde kızımı bırakıp gidebileceğim kimsem yok. Hareket de etti son bir saatte 2 kere falan. Bacaklarımla karnımı sıkıştırınca hareket ediyor yoksa tık yok. Ne yapsam? Sizinkiler günde kaç kere hareket ediyor?
Benim de bazen çok hareketli oluyo bazen durağan oluyo. Ama hareket ettiği bi saatte 1 saat bekleyip 10 tane hareket saymak gerekiyormus. Isterseniz bi öyle deneyin
canım moksibüsyon yöntemini bir araştırsana. Bana da kardeşim söylemişti bebek dönsün diye uygulanan bir yöntemmiş annenin ayaklarına masaj mı onun gibi bir şeyler yapılıyor ve bebek dönüyormuş. Benim bebek döndü gerek kalmadı ama dönmeseydi bu yöntemi uygulatacaktım.
Canin hareket sıklığı önemli bu haftalarda ama gün icinde en az 10 kez olması gerekmiş belli araliklarla . Günden güne degisiyo mesela çok aktifsem çok az hareket ediyo oda yoruldugumuz icin yada bebek biz hareket halindeyken saklandığından uyku moduna geciyomus bı yerde de biz nasıl uyurken hareket ediyoruz onlarda hareket ediyo gibisinden yazıyo tatlı biseyler ye yada soğuk su iç tepki verecektir illa ki için rahat etmiyorsa esin geldikten sonra doktora gidebilirsin eskisi kadar etmiyo diyosun çünkü
Bende sabah aksamniciyorum canım inşallah fayda eder. Çok şekerli olduğu için uzun süre icmicem ama en azından 37. Haftaya bizi çıkarırsa çok iyi olacak. Hamilelik şekeri de var bende deveci armudu da çok iyi geliyomus ama o da çok tatlı
Günde 10 kere hareketini saymaya çalışıyorum canım ama artık eskisi gibi vurmuyor daha çok yer değiştirme ve sürtünme şeklinde. Yerleri daraldığı için azalmış gibi hissediyoruz ama 10 dan azsa ihmal etme git doktora. Ilk coraspi icmedigim gün aklım çıkacaktı ya çok az hareket etmişti
evet canım benim bu haftalarda dönmüştü o yüzden araştırmadım da. Alternatif tıp yöntemlerinden sanırım. Bebekler son anda bile dönebiliyor diye biliyorum sancının etkisiyle.
Listeye sürpriz ya da kesinleşmiş sezaryen tarihleri ekleniyor canım, yanlış anlaşılma olmuş sende :) pcye girince doğuran anneler listesinden çıkarıp doğuracaklara süpriz olarak eklerim.