2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba arkadaşlar. Zor bir 10 günün ardından bebeğim bugün hastaneden çıkıyor . Bebeğimde ıslak akciğer oluşmuştu . Yenidoğan yoğun bakım sürecinden sonra iyileşti . Çok mutluyum. Allah herkesin evladını bağışlasın. Bu arada bi de eşim korona oldu . O da iyileşme sürecine girdi . Herkese hayırlı doğumlar dilerim .

Canım evladınla sağ salim kavuşmana çok sevindim eşinin covid olmasına üzüldüm Allah şu süreçleri en az zararla atlatmayı nasip etsin hepimize inşallah

Ödem başladı mi ödem ben bugün alyansı çıkardım çünkü sabah şişmişti ellerim yumamıyordum az kendine gelince hemen çıkardım nolur bolmaz
İyi yapmissin bence artik takma ben gecen yuzuk yuzunden gecenin 3unde acillik oldum cikmadi ne yaptiysak bir anda sisti ellerim mecbur kestirdik

Gecmis olsun, cok sukur evladin geliyor Gozunaydin

Kontrolden geldim kızlar. Bu hafta bebeğin 40 gr almış 3000 gr 50 cm görünüyor. Kiloya takılmıyorum ama bir sorun varsa diye edişelendim. Doktorum hareketlerini takip et dedi. Suyu kalp atışları iyi dedi. Azalma olursa doğumu başlatırız dedi. Ben kordondan giden kan akışında bir sorun olabilir mi dedim. Onu göremiyorum ama olsa suyu azalır kalp atışları be hateketleri azalır dedi. Korkuyorum

Benimde dokuz Aydır aramayan görümcen aradı nasılsın diye şaka gibi virüs var gelemiyoruz canım diyor halbuki arka sokağımzda oturuyorlar zaten gelmesinler istemiyorumda bende iyi düşündünüz dedim gelmemelerine inş bu performansı haftaya olucak doğumdada bekliyorum virüs var gelmeyin diyecem ohh içim rahatladı sanki virüs telefonla bulaşıyor doğum yaklaştı gelmeye yer yapıyor bende kabul etmiycem ama

Sonucum cikmis kizlar negatif cok sukur

Bizim evde cnm 2015. De eşimin bekarken aldığı genç odası duruyordu . Şimdi inşaallah bebeğim gelecek ya o odayı atalım dedim ikna edemiyorum

Geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun

Çok geçmiş olsun allah beterinden korusun

Çok geçmiş olsun canım

ayy canim cok gecmis olsun allah beterinden korusun

Çok geçmiş olsun canım
Çok sağolun kızlar teşekkür ederim hepinize

Annelik pipiriklikmiş Bende çok korkuyorum boyu kısa kafa ölçümü büyük çıkıyor doktor dönmediği için diyor ama tedirgin oluyorum internete yazsam bi ton felaket tellalı gibi şey çıkıyor karşıma
son haftalar da kg almamasının normal olduğunu söylüyorlar kg'su boyu gayet güzel aslında senin bebeğinin

Anlıyorum canım seni benimde almamış. Hattâ 100 gr eksik cıktı 1 haftalik ölçümde. Hareketlerini takip edeceğiz beni de persembe tekrar çağırdı. Gelirim durduysa alırız dedi. P perlasmom

Kuzu benim de ters bebişim, baş ölçümü de 2 hafta önde korkma yani dönmediğinden öyleymiş Kağan hocayı izledim 2 3 haftalık önde oluşu asla problem değil zaten ters giden bi şey olsa doktorunuz söylerdi dio. Bnm de içim rahatladı izleyince @meyyke

Kuzu benim de ters bebişim, baş ölçümü de 2 hafta önde korkma yani dönmediğinden öyleymiş
Neden dönmüyorlar anlamadım çok kızıyorum sıpaya ya ultrasonu bi tutuo doktor kocaman bi kafa
doktor da artık koca kafalıya bak sen ya dio benimde 2 haftaydı 3,5 hafta onde gozukuo artık kafası

Neden dönmüyorlar anlamadım çok kızıyorum sıpaya ya ultrasonu bi tutuo doktor kocaman bi kafa
doktor da artık koca kafalıya bak sen ya dio
Ahhahahha bnm eski doktor da baş ölçümünü söylerkeen eveett kafamız biraz büyüükk baya büyük diodu ahahha inat ettiler kuzu bnm de 38e kadar beklicez dönmezse ve o zamanı görürsem sezaryen planlıcaz. Napalım kısmet artık

Sağlıklı evladın desınler dogumdan cıkınca baska bısı ıstemıyorum ınan kı.. zaten zor elde ettık gebelıgı hamılelıgım de streslı gectı artık obsesıf oldum ıyı bısı gelmıo aklıma hep en en kotusu donmedıgı ıcın de kızgınım ama sağlıkla gelsın hepsını unutup gulmek ıstıyorum

Çok geçmiş olsun

Snn dönse de sezaryen olmucak mıydı başkasıyla da karıştırıo olabiliirim sorma canım ben de neler yaşadım kanamalar, covidler, ölümler.. benim de sürekli aklıma kötü şeyler gelio ama olumsuzu çağırmamaya çalışıorum hayırlısıyla sağ salim sağlıkla alalım inşallah yavrularımızı kucaklarımıza geçmişi unutup

Evet kuzum ama boyle sancı acılma kendılıgınden başladı baksana dogururdum da normal belkı bılemıyorum kı..
şimdi o kesilecek olmanın stresini de yaşıyorum alttan muayene bile zor olan bir insanım her türlüsü bana korkunc gelıyor
Hayırlısı boyleymıs gıren bır sekılde cıkacak
Bızım koca kafalar gercekten koca kafalı kı merak edıyorum gecen kontrolde hocam sız boyle koca kafalı dıyınce uzaylı doguracagım sanıyorum dedım kadın kahkaha attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…