2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Lansinoh ise yaramadı ayva çekirdeğinden jel yapmıştım kızımda oda ise yaramadı mustela nin kremini aldım odA ise yaramadı garmastan aldı eşim oda acıyı dindirmedi ağlıyorum emzirirken
Gümüş kapaktan çok ümitliyim ben, denedin mi?
Ben büyük oğlumda lansinoh ile idare etmiştim, bir süre sonra da memeler alışmıştı zaten hissizleşmişti, nasır tutmuştu artık

Merhaba 8 ocak benim de son doğum tarihim ama ilk dogumumda 41+3 te doğurdum ikinci de öyle mi olur merak ediyorum erken gelme olasılığı olabiliyor mu? Yani bünye ile alakalı olup doğum zamanı her doğumda ortalama aynı mi oluyor

10 cmle çataldan indirmek kötü olmuş ama vardır bir hayır inşallah bu doğumunda herşey gönlünce olur Allah hayırlı doktorların eline düşürsün

Ben de üzülüyorum bu durumlara, ne güzel açılmış etmiş keşke çıkartıverselermiş hemencik. Neyse olan olmuş inşallah bu sefer dileğimiz gerçekleşir. Ben ilkinde hem vajinusmustum, hem eş öndeydi, hem 41 hafta olmuş tık yoktu, yani normal doğurmak elde değildi benim için. Ama şimdi şartlar güzel, tek mesele sancı açılma gelmesi için 1.5 haftam var, kısmet artık.

Allah kolaylık versin canım sağlıkla afiyetle büyüsün inşallah oy severim o tirnaklari ❣

İyi geceler hanımlar biz Pazartesi günü 40+3 oluyoruz ama beyfendinin gelesi yok en son cuma günü muaynede doktor çocuk yukarda biraz dedi açılmam sancım vs yok ama bekleyerek riske girmekte istemiyor doktor o yüzden pazartesi muayne edecek tekrardan ona göre karar verilecek ama hala açılma sancı vb olmazsa bile suni sancıyla normal doğumu denemek istiyorum olmazsa tabiki sezeryan olucak ama sizde böyle bir durum oldu mu hiç, boşuna mı sancıyı yemiş olurum hiç bilmiyorum zaten ilk doğumum olucak biraz kafam karışık keşke kendi sancım gelse ve açılmam olsaydı

Kızlar burda aile gibiyiz abla kardeş olduk birbirimize her konuda o yüzden acımızı sizlerle de paylaşmak istedim. Amcam ve yengem covidden hastanede yatıyordu. 1 saat önce ikisinin de ölüm haberi geldi bende annemlere gelmiştim bugün annem ve babam çok ağlıyolar napacağımı bilemiyorum şu an çok kötüyüm

Başınız sağolsun canım ne kadar üzücü bir durum ağlamalarına engel olmak mümkün değildir şu an acı çok taze Rabbim sabırlar versin

Keşke kendi gelseydi sancının ama vardır elbet bir hayır canım ben ilk doğumumda suni sancı aldım ama açılmam vardı hiç açılma olmadan ne kadar fayda eder acaba doktorun ne diyor? Hakkında hayırlısı olsun inşallah eğer suni sancı verirlerse inşallah normal yaparsın boşuna çekmemiş olursun evladına sağlıkla kavuş her iki durumda da

Açıkçası oda açılma olacağından ümitli gibiydi canım ondan çokta net konuşmadık pazartesi duruma göre netleşecek ama içimden bir his açılma olmayacak gibi geliyor tabiki hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah çok teşekkür ederim

Oyle bi durum olursa ben suni istemeyecegim sezeryan olacagim

Basiniz saolsun coronanin girmediği ev kalmadi hepimizin canını yakti mekanlari cennet olsun

Allah rahmet eylesin sabır versin çok zor bir durum sabir ve zaman tek ilacı

Çok geçmiş olsun. Nasıl bir korku yaşamışsınız çok üzüldüm. Bebeğin iyidir inşallah. Bir açıklama yaptılar mı sebebiyle ilgili?

Kızlar göğüs uçlarım çok kötü oldu ne yapsam geçmedi
Cnm çok aktif emziriyorum. Her emzirme sonrası, yatarken hatta dışarı bile çıkarken lansinoh üzerin e gümüş kapak takıyorum. Hatta bazı zanan sadece gümüş kapak ,kremsiz takıyorum. Hic yara olmadi .tabi illaki ufak bir acı oluyor. Alışıyorsun artık ona da

Ahh başınız sağolsun canım
Allah sabır versin

Ne diyosun basın sağolsun canım. Yoğun bakimdalar mıydı ? Bize de aile büyükleri gelip gidiyor ben de korkuyorum . Allah ailene ailesine sabırlar versin canim

Kızlar merhaba, Perşembe saat 3te sezeryana girdim, bebeğimi kucağıma aldım, kilosu 3580 Gr, boyu 51 cm. Çok şükür sıkıntı yok, inşallah dikişlerim çabuk iyileşir.
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın. Bebeğe maşallah
Benim de senden 1 gün sonra son 10 ama gelmiyor işte inat etti bebeler doktor 3 hafta içinde kendiliğinden dogum başlamazsa sezaryen olursun yatışa alırım dedi bana inşallah dogar bebeler de sezaryen olmayız
Neden direk sezaryen diyor ki? Açılma için fitil ya da suni sancı ile de başlatabilir aslında doğumu.

ayva cekirdeginden jel oneriyorlardi bide kasim annelerinde okumustum sanirim sogan suyu iyi geliyormus. Gumus kalkani da cok ovuyorlar bende aldim ama bilemiyorum tabi simdi iyi gelir mi
Gümüş kapağı doğumdan önce kullanmaya başladım ama doğumdan once bir faydası olmuyor hastanede 2 gün kaldık 2. Gün yara olmaya başladı ama ben kapakları evde bırakmıştım ani doğum olunca. Eve gelince kullanmaya başladım 2 saatte etkisini gösterdi. Göğüs ucunu nemli tutuyor o yüzden bebek emerken çok acımıyo. Ama kullanmadan önce ağlayarak emzirdim. Bebek ilk memeyi aldığı an çok acıyor sonra o emdikçe acı geciyodu. Emmesi bitip diğer emmeye kadar meme ucu kuruduğu için aynı acıyı tekrar yaşıyodum. Kalkanı kullanınca ciddi anlamda fayda gördüm. Hatta ben o can acısıyla eve gelmeden eczaneden garmastan aldım. Ama ona boşa para vermişim. Sadece kalkan iş gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…