Gümüş kapaktan çok ümitliyim ben, denedin mi?Lansinoh ise yaramadı ayva çekirdeğinden jel yapmıştım kızımda oda ise yaramadı mustela nin kremini aldım odA ise yaramadı garmastan aldı eşim oda acıyı dindirmediağlıyorum emzirirken
Merhaba 8 ocak benim de son doğum tarihim ama ilk dogumumda 41+3 te doğurdum ikinci de öyle mi olur merak ediyorum erken gelme olasılığı olabiliyor mu? Yani bünye ile alakalı olup doğum zamanı her doğumda ortalama aynı mi oluyorAlina 83 aynı benim gibiymissin sen de benim de ilk doğum suni sanciyla 41.haftamda 7saat sancınin sonunda geldi. 2. Doğumda kendi sanciyla çok daha rahat ve hızlı 3saatlik sancimn sonunda geldi onda 42. Haftamdaydim hastaneye zor yetiştik neredeyse arabada dogacakti...
...senin de bu doğum un daha kolay olur inşallah.. bakalım benim bu 3.nasil olck
10 cmle çataldan indirmek kötü olmuş ama vardır bir hayır inşallah bu doğumunda herşey gönlünce olur Allah hayırlı doktorların eline düşürsünmalesef özeldi canım ve doktor öyle bir kestirip attı ki ben karşı bile çıkamadım hayır doğuracağım beni ameliyat edemezsin bu saatten sonra bile diyemedimçok sıkıntılı günlerdi çok şükür geçti gitti .
Ben de üzülüyorum bu durumlara, ne güzel açılmış etmiş keşke çıkartıverselermiş hemencik. Neyse olan olmuş inşallah bu sefer dileğimiz gerçekleşir. Ben ilkinde hem vajinusmustum, hem eş öndeydi, hem 41 hafta olmuş tık yoktu, yani normal doğurmak elde değildi benim için. Ama şimdi şartlar güzel, tek mesele sancı açılma gelmesi için 1.5 haftam var, kısmet artık.malesef özeldi canım ve doktor öyle bir kestirip attı ki ben karşı bile çıkamadım hayır doğuracağım beni ameliyat edemezsin bu saatten sonra bile diyemedimçok sıkıntılı günlerdi çok şükür geçti gitti .
Allah kolaylık versin canım sağlıkla afiyetle büyüsün inşallahKızlar nasılsınız sadece süt sağarken yazabiliyorum
Evde 1 tane daha Çoçuk olunca karıştım kaldım gündüz idare ediyorum ama gece çok zorlanıyorum birde eşim temaslı olduğu için karantinada başka yerde kalıyor
Biz bugün 17 günlük olduk bile önceleri 2 saatde uyandırıyordum şimdi kendinin uyanmasını bekliyorum ama zaten 2 yada 2.5 saate uyanıyor önce emzirip ardından biberonla süt veriyorum ilk başlarda şırınga ile verdim ama yarısı işine yarısı dışına üst baş kalmıyordu toplam kaç Cc verdiğime emin olamıyorum o yüzden biberona geçtik
Günlük bez sayısına dikkat ediyorum 2 defa yıkadık bile dün tırnaklarını kestim yüzünde 2 gündür sivilceler oldu
Kendim hem göğüs uçlarıma hem sezeryan yerine sarı kantaron yağı sürüyorum iyi geliyor hemoroid için at kestanesi jeli verdi Dr oda şimdilik iyi gibi
Benden bu kadar
Doğum yapan arkadaşlara böl sütler ve uykular
Doğum yapacak arkadaşlara sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin Allah ım
Kalın sağlıkcakla
Başınız sağolsun canım ne kadar üzücü bir durumKızlar burda aile gibiyiz abla kardeş olduk birbirimize her konuda o yüzden acımızı sizlerle de paylaşmak istedim. Amcam ve yengem covidden hastanede yatıyordu. 1 saat önce ikisinin de ölüm haberi geldibende annemlere gelmiştim bugün annem ve babam çok ağlıyolar napacağımı bilemiyorum şu an çok kötüyüm
Keşke kendi gelseydi sancının ama vardır elbet bir hayır canım ben ilk doğumumda suni sancı aldım ama açılmam vardı hiç açılma olmadan ne kadar fayda eder acaba doktorun ne diyor? Hakkında hayırlısı olsun inşallah eğer suni sancı verirlerse inşallah normal yaparsın boşuna çekmemiş olursun evladına sağlıkla kavuş her iki durumda daİyi geceler hanımlar biz Pazartesi günü 40+3 oluyoruz ama beyfendinin gelesi yok en son cuma günü muaynede doktor çocuk yukarda biraz dedi açılmam sancım vs yok ama bekleyerek riske girmekte istemiyor doktor o yüzden pazartesi muayne edecek tekrardan ona göre karar verilecek ama hala açılma sancı vb olmazsa bile suni sancıyla normal doğumu denemek istiyorum olmazsa tabiki sezeryan olucak ama sizde böyle bir durum oldu mu hiç, boşuna mı sancıyı yemiş olurum hiç bilmiyorum zaten ilk doğumum olucak biraz kafam karışık keşke kendi sancım gelse ve açılmam olsaydı
Açıkçası oda açılma olacağından ümitli gibiydi canım ondan çokta net konuşmadık pazartesi duruma göre netleşecek ama içimden bir his açılma olmayacak gibi geliyorKeşke kendi gelseydi sancının ama vardır elbet bir hayır canım ben ilk doğumumda suni sancı aldım ama açılmam vardı hiç açılma olmadan ne kadar fayda eder acaba doktorun ne diyor? Hakkında hayırlısı olsun inşallah eğer suni sancı verirlerse inşallah normal yaparsın boşuna çekmemiş olursun evladına sağlıkla kavuş her iki durumda da
Oyle bi durum olursa ben suni istemeyecegim sezeryan olacagimİyi geceler hanımlar biz Pazartesi günü 40+3 oluyoruz ama beyfendinin gelesi yok en son cuma günü muaynede doktor çocuk yukarda biraz dedi açılmam sancım vs yok ama bekleyerek riske girmekte istemiyor doktor o yüzden pazartesi muayne edecek tekrardan ona göre karar verilecek ama hala açılma sancı vb olmazsa bile suni sancıyla normal doğumu denemek istiyorum olmazsa tabiki sezeryan olucak ama sizde böyle bir durum oldu mu hiç, boşuna mı sancıyı yemiş olurum hiç bilmiyorum zaten ilk doğumum olucak biraz kafam karışık keşke kendi sancım gelse ve açılmam olsaydı
Basiniz saolsun coronanin girmediği ev kalmadi hepimizin canını yakti mekanlari cennet olsunKızlar burda aile gibiyiz abla kardeş olduk birbirimize her konuda o yüzden acımızı sizlerle de paylaşmak istedim. Amcam ve yengem covidden hastanede yatıyordu. 1 saat önce ikisinin de ölüm haberi geldibende annemlere gelmiştim bugün annem ve babam çok ağlıyolar napacağımı bilemiyorum şu an çok kötüyüm
Allah rahmet eylesin sabır versin çok zor bir durum sabir ve zaman tek ilacıKızlar burda aile gibiyiz abla kardeş olduk birbirimize her konuda o yüzden acımızı sizlerle de paylaşmak istedim. Amcam ve yengem covidden hastanede yatıyordu. 1 saat önce ikisinin de ölüm haberi geldibende annemlere gelmiştim bugün annem ve babam çok ağlıyolar napacağımı bilemiyorum şu an çok kötüyüm
Çok geçmiş olsun. Nasıl bir korku yaşamışsınız çok üzüldüm. Bebeğin iyidir inşallah. Bir açıklama yaptılar mı sebebiyle ilgili?Kızlar lütfen dua edin bugün akşam bebegim nefessiz kaldı çok ağladım 112 yi aradık Allahtan yanim da gorumcem eşi kayinvalidem vardı gorumcem burnundan ağzıyla birşey varsa diye çekti sonra hemen annemi aRadi kayinvalidem gelin diye herkes çok panik oldu ilk cocugumda hiç böyle birşey yaşamadım 112 gelmesine yakın zar zor nefes almaya başladı yavrum 112 den gelenler şuan için iyi dediler ama az önce yine tuhaf sesler çıkarmaya başlayınca fakülteye götürdüler ben zaten sezeryan dan dolayı çok kötüyüm ağrılarım çok fazla bir de odemim aşırı fazlalaştı sürüm de gelmedi doğru düzgün herşey üst üste geldi ne olur dua edin
Cnm çok aktif emziriyorum. Her emzirme sonrası, yatarken hatta dışarı bile çıkarken lansinoh üzerin e gümüş kapak takıyorum. Hatta bazı zanan sadece gümüş kapak ,kremsiz takıyorum. Hic yara olmadi .tabi illaki ufak bir acı oluyor. Alışıyorsun artık ona daKızlar göğüs uçlarım çok kötü oldu ne yapsam geçmedi
Ahh başınız sağolsun canımKızlar burda aile gibiyiz abla kardeş olduk birbirimize her konuda o yüzden acımızı sizlerle de paylaşmak istedim. Amcam ve yengem covidden hastanede yatıyordu. 1 saat önce ikisinin de ölüm haberi geldibende annemlere gelmiştim bugün annem ve babam çok ağlıyolar napacağımı bilemiyorum şu an çok kötüyüm
Ne diyosunKızlar burda aile gibiyiz abla kardeş olduk birbirimize her konuda o yüzden acımızı sizlerle de paylaşmak istedim. Amcam ve yengem covidden hastanede yatıyordu. 1 saat önce ikisinin de ölüm haberi geldibende annemlere gelmiştim bugün annem ve babam çok ağlıyolar napacağımı bilemiyorum şu an çok kötüyüm
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın. Bebeğe maşallahKızlar merhaba, Perşembe saat 3te sezeryana girdim, bebeğimi kucağıma aldım, kilosu 3580 Gr, boyu 51 cm. Çok şükür sıkıntı yok, inşallah dikişlerim çabuk iyileşir.
Neden direk sezaryen diyor ki? Açılma için fitil ya da suni sancı ile de başlatabilir aslında doğumu.Benim de senden 1 gün sonra son 10 ama gelmiyor işte inat etti bebeler doktor 3 hafta içinde kendiliğinden dogum başlamazsa sezaryen olursun yatışa alırım dedi bana inşallah dogar bebeler de sezaryen olmayız
Gümüş kapağı doğumdan önce kullanmaya başladım ama doğumdan once bir faydası olmuyor hastanede 2 gün kaldık 2. Gün yara olmaya başladı ama ben kapakları evde bırakmıştım ani doğum olunca. Eve gelince kullanmaya başladım 2 saatte etkisini gösterdi. Göğüs ucunu nemli tutuyor o yüzden bebek emerken çok acımıyo. Ama kullanmadan önce ağlayarak emzirdim. Bebek ilk memeyi aldığı an çok acıyor sonra o emdikçe acı geciyodu. Emmesi bitip diğer emmeye kadar meme ucu kuruduğu için aynı acıyı tekrar yaşıyodum. Kalkanı kullanınca ciddi anlamda fayda gördüm. Hatta ben o can acısıyla eve gelmeden eczaneden garmastan aldım. Ama ona boşa para vermişim. Sadece kalkan iş gördüayva cekirdeginden jel oneriyorlardi bide kasim annelerinde okumustum sanirim sogan suyu iyi geliyormus. Gumus kalkani da cok ovuyorlar bende aldim ama bilemiyorum tabi simdi iyi gelir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?