2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Başınız sağolsun canım. Allah sabır versin sana da ailene de. inşallah şu illetten bir an önce kurtuluruz dünyaca.

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın. Geçmiş olsun sana da.
Ilkini 40+1 de ikinciyi 37+6 da doğurdum. Ama ikisinde de sancı yoktu. Bebeğe giden oksijende azalma olduğu için propess fitil ile başlattılar doğumu. Ikisinin de başlatılma sebebi aynı zamanları farklıydı.

Kızlar 11de hastaneye geldik Bebeğin hareketleri azaldı bizde hastaneye geldik kordon dolanmış harekete de aşağıya inmesine de engel oluyormuş sabah 9da sezeryana alacaklar ameliyattan da korkuyorum dualarını beklerim
Sağlıcakla gelsin annesi korkma vakti gelmişti artik kavusacaksin hayırlısıyla

Ne zaman gideceksin hastaneye cok agrin vrmi
Şuanlık açıkçası çekilmicek bi ağrı değil ilerleyen süreç ne gösterir bilmiyorum henüz bekliyorum eşimde uyuyor biraz uykusunu alsın sonra bi duşa girim rahatlatıyor diyorlar bilmiyorum erkendende gitmek istemiyorum ilk hamileliğim

Aslunda yavastan hazirlansaniz iyi olur 10 dk sık sayılır yinede birde ilk gebelik sabaha kadar gelecek galiba Allahim yardimciniz olsun

Var canım bende nefes alamıyorum burnumdan ağızdan alıyorum normalde horlamazdık horlayarak uyuyorum bir kalkıyorum salyam akmış yastığa
Aynen ya..dogumtarihlerimiz de yakinmis normal demekki:)oy bi dogum yapipta normal ayarlarimiza donseydik son zamanlar zorlayacak anlasilan:)

canim basiniz sagolsun. Bu illet virus her ailenin canini yakiyor artik elden bisey gelmiyor

Ben de ilk çocuğumda birçok nedenle sezaryen oldum bu sefer de ne yazık ki tekrar sezaryen olacak ancak kendiliğinden gelirse son hafta o zaman seni sezaryene zorlayamayız dedi dr normalde buradaki hastane ssvd kabul etmiyor maalesef

Canım başınız sağolsun, biz de geçen hafta dayımı kaybettik bu illetten. Ben de annemin ağlamasına engel olamadım zaten olmak da istemedim, kendini sıkarsa sonra farklı şekilde tepki verirdi. O yüzden sen de bırak, ağlayıp acılarını sonuna kadar yaşasınlar. Allah onların acısını göstermesin

Seninle aynı gün doğum yaptık galiba canım :) benim ilk olunca tecrübesizim tabi. Günde kaç tane kakalı bez değiştiriyorsun? Benimki her altını açışımda maşallah doldurmuş oluyor, hatta tam değiştirip kapatıyorum yine yapıyor bu kadarı da fazla mı anlamadım ama sürekli emiyor doyuramıyorum çocuğu memeye yapışık yaşıyor hatta ağzındayken kaybedip sağda solda arıyor sinirleniyor sivilceler benim bebeğimde de çıktı birkaç gündür dokunup sevmemeye çalışıyorum artık zor olsa da

Canım benim her şeyi 2 hafta geri de riskli gebeliğe yönlendirdiler korkma bi sıkıntı olmuyomuş sadece minyon oluyo. Büyük ihtimal genlerle alakalı

Allah sabır versin başınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…