2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hiç korkmayın, ben de 10 gün önce spinal sezaryen ile doğum yaptım, bebeği doğar doğmaz görmek harika bir duygu. Zaten dikiş yapılırken anestezi doktoru hafif bir sedasyon veriyor o kısımlar da gayet kolay geçiyor. Ameliyat sonrası odaya hemen geçip bebeği emzirmeye başlıyorsun.

Hayırlı uğurlu olsun inşaallah

Ay saatlerimiz bile aynıymış yarın gece sabaha kadar burdayız desene
Ben daha önce kist ameliyatı olmuştum doktorum lokal anestezi ile yapacağım demişti ama ameliyathanede anestezi uzmanıyla konuştum genel yapıcaz sana dedi. Niye genele döndüğünü sormamıştım keşke sorsaymışım neye göre karar veriliyor acaba. O yüzden şuan doğum için neyi uygun görürler bilmiyorum ama kendimi epidural yada spinale alıştırdım oluyorsa öyle isteyeceğim.

Lansinoh ise yaramadı ayva çekirdeğinden jel yapmıştım kızımda oda ise yaramadı mustela nin kremini aldım odA ise yaramadı garmastan aldı eşim oda acıyı dindirmedi ağlıyorum emzirirken

Benimki de öyle diyordu ama haftasonu doktoru çağırırsak +500 tl vereceğimizi hatırlattıktan sonra vazgeçti hastaneye gidiyor musun??
Hadi ya biz hiç sormadık onu öylemiymiş hala düzenli gelmeye devam ediyor bakalım kısmet artık

Canım neden sezaryene karar verildi?

Lansinoh ise yaramadı ayva çekirdeğinden jel yapmıştım kızımda oda ise yaramadı mustela nin kremini aldım odA ise yaramadı garmastan aldı eşim oda acıyı dindirmedi ağlıyorum emzirirken
Sütünü sürüyor musun? O da baya iyi geliyormuş.

ben ssvd yapacağım inşallah Allah nasip ederse. İlk çocuğum 40+4 te 10 cm açıkla sezeryanle sonuçlandı oğlumun suyu mekonyumlu geldiği için doktor riske girmedi. çataldan alınıp ameliyathaneye götürüldüm inşallah bu doğumum hayırlı güzel sağlıklı bir şekilde ssvd ile sonuçlanır

Çok kötü olmuş canım Incıa kalmış bir denemediğin onu da kullananlar çok memnun ama ben denemedim malesef.. Kendi sütünü sürsen bir de sürekli biraz yumuşatır ama o da çok etki etmez galiba
Yaa çok şaşırdım benim de ikinci kızım mekonyumluydu suyumu patlatıp normal doğum yaptırdılar bana devlette yapmıştım doğumu mu ve doğum bitene kadar bana dememişlerdi bebek mekonyumlu diye artık telaş yapmıyayım diye mi vurdumduymazlıktan mı bilmiyorum
@meyyke sancıların çıkmıştı canım senin bugün girmedin heralde iyi misin?

Kızlar göğüs uçlarım çok kötü oldu ne yapsam geçmedi
Kudret narı
Zeytinyağı
Kantaron yağı
Susam yada tahin yağı
Balmumu iyi geliyormuş araştırmalarda bulduklarim canım bu arada çok geçmiş olsun Allah sağlıkla Güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin

malesef özeldi canım ve doktor öyle bir kestirip attı ki ben karşı bile çıkamadım hayır doğuracağım beni ameliyat edemezsin bu saatten sonra bile diyemedim çok sıkıntılı günlerdi çok şükür geçti gitti .

Kan tahlilleri yapılıyor öncesinde, bir pıhtılaşma sorunu vs var mı diye soruluyor ama tam kriter nedir bilmiyorum. Bir engel görünmüyor dedi bana dr ki daha kan tahlil sonuçlarımı görmemişti
Sabah erkenden olup kurtulmak en iyisi. Büyük oğlumu öğleden sonra doğurmuştum, gerçekten bir önceki geceden ertesi gün öğlene kdar beklerken resmen yaşlanmıştım

Kızlar nasılsınız sadece süt sağarken yazabiliyorum
Evde 1 tane daha Çoçuk olunca karıştım kaldım gündüz idare ediyorum ama gece çok zorlanıyorum birde eşim temaslı olduğu için karantinada başka yerde kalıyor
Biz bugün 17 günlük olduk bile önceleri 2 saatde uyandırıyordum şimdi kendinin uyanmasını bekliyorum ama zaten 2 yada 2.5 saate uyanıyor önce emzirip ardından biberonla süt veriyorum ilk başlarda şırınga ile verdim ama yarısı işine yarısı dışına üst baş kalmıyordu toplam kaç Cc verdiğime emin olamıyorum o yüzden biberona geçtik
Günlük bez sayısına dikkat ediyorum 2 defa yıkadık bile dün tırnaklarını kestim yüzünde 2 gündür sivilceler oldu
Kendim hem göğüs uçlarıma hem sezeryan yerine sarı kantaron yağı sürüyorum iyi geliyor hemoroid için at kestanesi jeli verdi Dr oda şimdilik iyi gibi
Benden bu kadar
Doğum yapan arkadaşlara böl sütler ve uykular
Doğum yapacak arkadaşlara sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin Allah ım
Kalın sağlıkcakla

Allah analı babalı büyütsün maşallah neguzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…