2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar süt artırıcı komposto vs. tarifi bilen ve bulan var mı acaba, şimdiden anneme yaptırtayım diyorum da konserve olarak

Evet şuan 20 dk da bir sancım var eşim hep yasaklı saatlerde doğur diyordu sakin olur yollar hastane falan öyle olcak sanırım
Sancini tarif edermisin bizede fikir olsun 10 uzerinden kac verirsin mesela agriya nerden basliyor falan

Elviye hanım canım senin kim
Ben Ayşe hanıma gidiyordum o bıraktı şimdi Özlem hanıma gidiyorum nst odasındayken Elviye hanım çıkmadan gelip hastasıyla konuştu nst sine yerinde baktı gayet ilgili bir doktora benziyor ama sana niye sürekli felaket tellallığı yapıyordu acaba

Kızlar süt artırıcı komposto vs. tarifi bilen ve bulan var mı acaba, şimdiden anneme yaptırtayım diyorum da konserve olarak
Kuru dut kayısı ve üzüm 3 lusu çok işe yariyo diye biliyorum onun dışında isteğe bağlı tek tek de yapılabilir sevdiğine bagli ama kuru dut cok oneriliyo sade olarak da tuketebilirsin onun dışında sade tahin helvası dereotu irmikli sütlü tatlılar vs vs

Ne tesadüf benim de 14 aralık şimdi biz aynı gün mi şey etmişiz bakalım kim önce pirtlayacak
Sağlıkla kolaylıkla inşallah
Ben bugün bi izmit gittim geldim çantayı da aldık yanımıza
Kız aynı gün şey etmedik sat aynı gün 9 mart
İyi cesaret etmişsin ben karşıya geçmeye çekiniyorum 1 saat arabada belim ağrıyor

Ay inşallah canım ya gözün Aydın seninde
Sağol canım,darısı başına insaallah

Özellikle sezaryen doğum yapacaksan mutlaka kayısı hoşafı öneriyorum canım. Süt için de kuru dut, ayva, yine kayısı oneriyorum.
Ben dut arttırmak için Humana Still Tea emziren anneler için olan çayı ve Bestlak sür arttırıcı Damla kullanıyorum tavsiye ederim.

Ben cuma günü anestezi uzmanı ile görüştüm. Epidural diye not aldı ama son dakika kendinizi hazır hissetmezseniz genel yaparız sorun değil dedi. Ben de aynı 7de hastanede olucam, doğum 8de. Pazar gecesi uyku yok bize gibi duruyor

Kız aynı gün şey etmedik sat aynı gün 9 mart
İyi cesaret etmişsin ben karşıya geçmeye çekiniyorum 1 saat arabada belim ağrıyor
Eee bende onu diyorum şey ettik derken regl olduk anlamında ay ne fenasın ne anladın ki sen
Bana izmit 1 saat sürmüyor 57 dk yazıyordu navigasyonda gittim geldim iyiyim şükür yarın da beylikdüzü diyor eşim bak buna kararsizim

Kızlar göğüs uçlarım çok kötü oldu ne yapsam geçmedi
ayva cekirdeginden jel oneriyorlardi bide kasim annelerinde okumustum sanirim sogan suyu iyi geliyormus. Gumus kalkani da cok ovuyorlar bende aldim ama bilemiyorum tabi simdi iyi gelir mi

Tebrikler, allah analı babalı büyütsün

İyi cesaretin var yani yollarda doğurma sonra ben geçen avmye gittim tek başıma dedim suyum gelse ne yapıcam yanıma yedek don mu alsam

Kızlar göğüs uçlarım çok kötü oldu ne yapsam geçmedi
Lansinoh çok iyi gelmişti bana canım kullandın mı fayda etmedi mi? Bir de araştırıp Incıa göğüs ucu kremi aldım ben tamamen doğal ve kullananlar çok memnunmuş belki denersin. Forumda da kızlar ayva çekirdeğinden bahsetmişti en doğalı olsun dersen sütün de az mı geliyordu yanlış hatırlamıyorsam şuan nasıl gelmiştir inşallah bol bol

Kızlar 3.doğumu mu yapıcam inşallah ama şu ortamdan mıdır nedir bilmem aşırı korkuyorum valla günler azaldıkça da arttı gitti bu korku hayırlısıyla bir doğursaydık sağlıkla kolaylıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…