2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Lansinoh ise yaramadı ayva çekirdeğinden jel yapmıştım kızımda oda ise yaramadı mustela nin kremini aldım odA ise yaramadı garmastan aldı eşim oda acıyı dindirmedi ağlıyorum emzirirken
Canım zeytinyağı surebilirsin göğüs kalkanida kullan oda ise yariyo diyolar yada direk silikon göğüs ucu benim olmadığından ondan aldım tutabilirmi bilmiyorum biraz tuhafıma gitti ama soğuk kompleks olarak lahana da sariyolardi sanırım bı araştır istersen

Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun, darısı kalanlara arkadaşlar. Ben de birşey sormak istiyorum. Normalde en baştan beri baş gelişti. 35+0 da makat geliş denildi. 36+0 da yine baş gelişe döndü, oh dedik, çünkü normal istiyorum ve bekliyorum. Dün gece çok kasılmam oldu, acil gittim nst ve muayene normal, ancak bebek yine dönmüş, 38+1 oldum bugün, daha 2 gün önce normal kontrole gitmiştim baş gelişti, bu haftalarda bu kadar sık bebeği dönen var mı? Boşa mı bekliyorum direk sezeryan günü mü istesek acaba?

Kızlar merhaba ben 28 kasım 2020 saat 03.04 de acil sezeryana ile doğum yaptım kanama ile geldim. Bugün mr çekilecek öğleden sonra ona göre ya taburcu ya yatış sanırım damarlarda sıkıntı olmuş oğlum iyi teyzeleri 3960 gr 52 cm sütüm geldi hemen emmeye başladı yalnız göğüs uçlarım 2 günde yara oldu krem almam lazım acil

Maaşallah canım, biz de 10 günlük olduk. Aynı şekilde önce meme, sonra biberon veriyorum. Şimdilik iyi gidiyoruz bakalım 40 günlük olduğunda kontrolümüz var.
Başınız sagolsun, gerçekten çok zor bir durum. Rabbim ailenize sabırlar versin.

Ne diyosun basın sağolsun canım. Yoğun bakimdalar mıydı ? Bize de aile büyükleri gelip gidiyor ben de korkuyorum . Allah ailene ailesine sabırlar versin canim
Ah canım keşke kimse gelip gitmese gerçekten o kadar tehlikeli ki

Herkese sağlıklı rahat doğum geçirmenizi diliyorum. 4 haftam Var ve çok heyecanlıyım Bir an önce olsun istiyorum. Evde gün boyu yalnızım bebeğim ile vakit geçirirdim
Canım bu yalniz ve sakin günlerinin kıymetini bil bence he bir de bol bol uyu. Bu arada yanında kimse olmayacaksa dondurucuya pratik yemek yiyecekler koy şimdiden. Doğumdan sonra hemen mutfağa girecek vaktin olmayabilir en azından ısıtır yersiniz.

Hayırlı olsun canım, gözün aydın
Lansinoh krem ve gümüş göğüs ucu kapağı tavsiye ederim.

Lansinoh ise yaramadı ayva çekirdeğinden jel yapmıştım kızımda oda ise yaramadı mustela nin kremini aldım odA ise yaramadı garmastan aldı eşim oda acıyı dindirmedi ağlıyorum emzirirken
Gumus kapaklar varmis ben denemedim ama deneyenler cok memnun biraz pahali ama o aciyi cok iyi biliyorum deger fiyatina bi de onu dene istersen canin trendyolda vardi sanirim

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın. Bebeğe maşallah

Neden direk sezaryen diyor ki? Açılma için fitil ya da suni sancı ile de başlatabilir aslında doğumu.
Bilmiyorum ki öyle dedi belki gerek kalmaz dogar bebe dün gece sancım oldu 10 dk da 1 geliyordu ama çok uzun sürmedi 6 7 defa olup geçti sonra

Maşallah annesi neguzel bol bol emzir o göğüs ucu yaraları yokmu ben ilk kızımda acemiydim 2ay ikinci kızımda 2hafta gecmedi herşeyi denemiştim bana birtek lansinoh krem iyi gelmişti mutlaka al o kremi canım ben şimdiden sürmeye başladım bile..gerçi kişiden kişiye değişir kimisinin 2 günde iyileşiyor

Benimki de öyle diyordu ama haftasonu doktoru çağırırsak +500 tl vereceğimizi hatırlattıktan sonra vazgeçti hastaneye gidiyor musun??
Bende her hafta sonunu atlatınca bir oh çekiyorum canım +1000 tl bizimkinin fark da
Allah sabır versin , sizlere hayırlı ömürler versin canım, başınız sağolsun
Gözün aydın canım maşallah lansinoh krem ve gümüş kapak kullan, bunlar çözüm olmazsa ayva çekirdeği kremi kullan inşallah şifa olur.

Basiniz sagolsun Allah sabir versin

Kizlar hemoroid sorunu yasayan oldu mu? Dun banyo yaparken sislik hissettim kabiz degil aksine ishal gibiydim bikac gundur. Agri kasinma kanama yok cok sukur ama stres oldum sis gelince

Başınız sağolsun canım ne kadar üzücü bir durum ağlamalarına engel olmak mümkün değildir şu an acı çok taze Rabbim sabırlar versin

Basiniz saolsun coronanin girmediği ev kalmadi hepimizin canını yakti mekanlari cennet olsun

Allah rahmet eylesin sabır versin çok zor bir durum sabir ve zaman tek ilacı

Ahh başınız sağolsun canım
Allah sabır versin

Ne diyosun basın sağolsun canım. Yoğun bakimdalar mıydı ? Bize de aile büyükleri gelip gidiyor ben de korkuyorum . Allah ailene ailesine sabırlar versin canim

Başınız sağolsun canım. Allah sabır versin sana da ailene de. inşallah şu illetten bir an önce kurtuluruz dünyaca.

canim basiniz sagolsun. Bu illet virus her ailenin canini yakiyor artik elden bisey gelmiyor

Allah sabır versin başınız sağolsun

Basiniz sagolsun Allah sabir versin
Hepinize teşekkür ederim canlar Allah razı olsun rabbim yaşatmasın hiç birinize inşallah iyi ki varsınız

Kizlar bel cevrem tam 90 cm korse xs/s bana boyle oldu ve evet korse sıkı baya
Eki Görüntüle 2728578
Ben ocak anneleri grubundayim ama bu gruptanda bir cok sey ogreniyorum..ben korse olarak Lealth diye bir marka aldım 3 tane parcasi var.bel gobek ve alt karin.insallah memnun kalirim..owliyi de arastirmistim

Bende aldım o kremden yarın sorup başlayacağım sanki içinde etken bı madde varmış doğumu uyarması açısından ? Ne zaman oldu siz başlayalı gerçi az kaldı dogumumuza da

Allah analı babalı büyütsün
Gözünüz aydın
Bebişe de maşallah
Neden acil oldu peki ?

Kizlar hemoroid sorunu yasayan oldu mu? Dun banyo yaparken sislik hissettim kabiz degil aksine ishal gibiydim bikac gundur. Agri kasinma kanama yok cok sukur ama stres oldum sis gelince
Hafif dışarı doğru şişlik bende de var canım. Baskıdan dolayı oluyor sanırım. Onun dışında bir sıkıntın yoksa özel birşey yapmana gerek yok bence.

Doğum öncesi gümüş kapak kullanmaya başlayan arkadaşlar bir şey soracağım. Ben birkaç gündür kullanmaya başladım. Sağ göğüs ucum hassaslaştı. Çıkarınca atlet falan değince rahatsız ediyor. Dün takmadım bugün iyiyim. Bir de takınca hafif meme ucunda beyazlıklar oldu süt geldi biraz sanırım. Böyle Birşey yaşayan oldu mu ?

Ben de günde iki saat falan takıyorum bir haftadır öyle bir sıkıntım olmadı canım bence normal yine takmaya devam et az az zaten Doğumdan bir iki hafta önce başlayın yazıyordu kağıdındaBen krem sürmüyorum hiç lansinoh almıştım ondan da sürmeye başlayan var mı acaba sürsem mi bilemedim

Canım neden sezaryene karar verildi?
geçen salı çatı muayenesinden sonra bebeğin benim çatı yapıma göre toplu olduğunu söylemişti doktorum yani normal olur ama zorlayacak gibi görünüyor dedi. Bir de açılma, ağrı sancı da yoktu böyle devam ederse 2 haftaya anca başlar sancıların dedi. Bu demek oluyor ki bebek daha da büyüyecek. Sonra cuma gel yine bi kontrol edelim dedi. 3 günde 100 gr. daha almış bebek Bir de yaklaşık hemen hemen 10 gün önce çatıya yerleşmesi gerekiyormuş benim ki yerleşmemiş. Bekleyelim mi diye sordu benim de aşırı heyecan ve stres durumunda bayılma durumum var onu anlattım o zaman hiç riske girmeyelim Pazartesi alalım dedi. Böylelikle sezaryene karar verdik canım

Canım aynı durumdayım, göğüs uçları çok fena, lansinoh ve ayva çekirdeği jeli kullanıyorum, geçirmiyor. İnşallah bir haftaya geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…