- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Canım zeytinyağı surebilirsin göğüs kalkanida kullan oda ise yariyo diyolar yada direk silikon göğüs ucu benim olmadığından ondan aldım tutabilirmi bilmiyorum biraz tuhafıma gitti ama soğuk kompleks olarak lahana da sariyolardi sanırım bı araştır istersenLansinoh ise yaramadı ayva çekirdeğinden jel yapmıştım kızımda oda ise yaramadı mustela nin kremini aldım odA ise yaramadı garmastan aldı eşim oda acıyı dindirmediağlıyorum emzirirken
Maaşallah canım, biz de 10 günlük olduk. Aynı şekilde önce meme, sonra biberon veriyorum. Şimdilik iyi gidiyoruz bakalım 40 günlük olduğunda kontrolümüz var.Kızlar nasılsınız sadece süt sağarken yazabiliyorum
Evde 1 tane daha Çoçuk olunca karıştım kaldım gündüz idare ediyorum ama gece çok zorlanıyorum birde eşim temaslı olduğu için karantinada başka yerde kalıyor
Biz bugün 17 günlük olduk bile önceleri 2 saatde uyandırıyordum şimdi kendinin uyanmasını bekliyorum ama zaten 2 yada 2.5 saate uyanıyor önce emzirip ardından biberonla süt veriyorum ilk başlarda şırınga ile verdim ama yarısı işine yarısı dışına üst baş kalmıyordu toplam kaç Cc verdiğime emin olamıyorum o yüzden biberona geçtik
Günlük bez sayısına dikkat ediyorum 2 defa yıkadık bile dün tırnaklarını kestim yüzünde 2 gündür sivilceler oldu
Kendim hem göğüs uçlarıma hem sezeryan yerine sarı kantaron yağı sürüyorum iyi geliyor hemoroid için at kestanesi jeli verdi Dr oda şimdilik iyi gibi
Benden bu kadar
Doğum yapan arkadaşlara böl sütler ve uykular
Doğum yapacak arkadaşlara sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin Allah ım
Kalın sağlıkcakla
Başınız sagolsun, gerçekten çok zor bir durum. Rabbim ailenize sabırlar versin.Kızlar burda aile gibiyiz abla kardeş olduk birbirimize her konuda o yüzden acımızı sizlerle de paylaşmak istedim. Amcam ve yengem covidden hastanede yatıyordu. 1 saat önce ikisinin de ölüm haberi geldibende annemlere gelmiştim bugün annem ve babam çok ağlıyolar napacağımı bilemiyorum şu an çok kötüyüm
Cnm çok aktif emziriyorum. Her emzirme sonrası, yatarken hatta dışarı bile çıkarken lansinoh üzerin e gümüş kapak takıyorum. Hatta bazı zanan sadece gümüş kapak ,kremsiz takıyorum. Hic yara olmadi .tabi illaki ufak bir acı oluyor. Alışıyorsun artık ona da
Ah canım keşke kimse gelip gitmese gerçekten o kadar tehlikeli kiNe diyosunbasın sağolsun canım. Yoğun bakimdalar mıydı ? Bize de aile büyükleri gelip gidiyor ben de korkuyorum . Allah ailene ailesine sabırlar versin canim
Canım bu yalniz ve sakin günlerinin kıymetini bil benceHerkese sağlıklı rahat doğum geçirmenizi diliyorum. 4 haftam Var ve çok heyecanlıyım Bir an önce olsun istiyorum. Evde gün boyu yalnızım bebeğim ile vakit geçirirdim
Hayırlı olsun canım, gözün aydınKızlar merhaba ben 28 kasım 2020 saat 03.04 de acil sezeryana ile doğum yaptım kanama ile geldim. Bugün mr çekilecek öğleden sonra ona göre ya taburcu ya yatış sanırım damarlarda sıkıntı olmuş oğlum iyi teyzeleri 3960 gr 52 cm sütüm geldi hemen emmeye başladı yalnız göğüs uçlarım 2 günde yara oldu krem almam lazım acil
Gumus kapaklar varmis ben denemedim ama deneyenler cok memnun biraz pahali ama o aciyi cok iyi biliyorum deger fiyatina bi de onu dene istersen canin trendyolda vardi sanirimLansinoh ise yaramadı ayva çekirdeğinden jel yapmıştım kızımda oda ise yaramadı mustela nin kremini aldım odA ise yaramadı garmastan aldı eşim oda acıyı dindirmediağlıyorum emzirirken
Bilmiyorum ki öyle dedi belki gerek kalmaz dogar bebe dün gece sancım oldu 10 dk da 1 geliyordu ama çok uzun sürmedi 6 7 defa olup geçti sonraHayırlı olsun canım gözünüz aydın. Bebeğe maşallah
Neden direk sezaryen diyor ki? Açılma için fitil ya da suni sancı ile de başlatabilir aslında doğumu.
Maşallah annesi neguzel bol bol emzir o göğüs ucu yaraları yokmu ben ilk kızımda acemiydim 2ay ikinci kızımda 2hafta gecmedi herşeyi denemiştim bana birtek lansinoh krem iyi gelmişti mutlaka al o kremi canım ben şimdiden sürmeye başladım bile..gerçi kişiden kişiye değişir kimisinin 2 günde iyileşiyorKızlar merhaba ben 28 kasım 2020 saat 03.04 de acil sezeryana ile doğum yaptım kanama ile geldim. Bugün mr çekilecek öğleden sonra ona göre ya taburcu ya yatış sanırım damarlarda sıkıntı olmuş oğlum iyi teyzeleri 3960 gr 52 cm sütüm geldi hemen emmeye başladı yalnız göğüs uçlarım 2 günde yara oldu krem almam lazım acil
Bende her hafta sonunu atlatınca bir oh çekiyorum canım +1000 tl bizimkinin fark daBenimki de öyle diyordu ama haftasonu doktoru çağırırsak +500 tl vereceğimizi hatırlattıktan sonra vazgeçtihastaneye gidiyor musun??
Allah sabır versin , sizlere hayırlı ömürler versin canım, başınız sağolsunKızlar burda aile gibiyiz abla kardeş olduk birbirimize her konuda o yüzden acımızı sizlerle de paylaşmak istedim. Amcam ve yengem covidden hastanede yatıyordu. 1 saat önce ikisinin de ölüm haberi geldibende annemlere gelmiştim bugün annem ve babam çok ağlıyolar napacağımı bilemiyorum şu an çok kötüyüm
Gözün aydın canım maşallahKızlar merhaba ben 28 kasım 2020 saat 03.04 de acil sezeryana ile doğum yaptım kanama ile geldim. Bugün mr çekilecek öğleden sonra ona göre ya taburcu ya yatış sanırım damarlarda sıkıntı olmuş oğlum iyi teyzeleri 3960 gr 52 cm sütüm geldi hemen emmeye başladı yalnız göğüs uçlarım 2 günde yara oldu krem almam lazım acil
Basiniz sagolsun Allah sabir versinKızlar burda aile gibiyiz abla kardeş olduk birbirimize her konuda o yüzden acımızı sizlerle de paylaşmak istedim. Amcam ve yengem covidden hastanede yatıyordu. 1 saat önce ikisinin de ölüm haberi geldibende annemlere gelmiştim bugün annem ve babam çok ağlıyolar napacağımı bilemiyorum şu an çok kötüyüm
Sıcak suda oturursan iyi geliyorKizlar hemoroid sorunu yasayan oldu mu? Dun banyo yaparken sislik hissettim kabiz degil aksine ishal gibiydim bikac gundur. Agri kasinma kanama yok cok sukur ama stres oldum sis gelince
Başınız sağolsun canım ne kadar üzücü bir durumağlamalarına engel olmak mümkün değildir şu an acı çok taze Rabbim sabırlar versin
Basiniz saolsun coronanin girmediği ev kalmadi hepimizin canını yakti mekanlari cennet olsun
Allah rahmet eylesin sabır versin çok zor bir durum sabir ve zaman tek ilacı
Ahh başınız sağolsun canım
Allah sabır versin
Ne diyosunbasın sağolsun canım. Yoğun bakimdalar mıydı ? Bize de aile büyükleri gelip gidiyor ben de korkuyorum . Allah ailene ailesine sabırlar versin canim
Başınız sağolsun canım. Allah sabır versin sana da ailene de.inşallah şu illetten bir an önce kurtuluruz dünyaca.
canim basiniz sagolsun. Bu illet virus her ailenin canini yakiyor artik elden bisey gelmiyor
Canım başınız sağolsun, biz de geçen hafta dayımı kaybettik bu illetten. Ben de annemin ağlamasına engel olamadım zaten olmak da istemedim, kendini sıkarsa sonra farklı şekilde tepki verirdi. O yüzden sen de bırak, ağlayıp acılarını sonuna kadar yaşasınlar. Allah onların acısını göstermesin
Allah sabır versin başınız sağolsun
Hepinize teşekkür ederim canlar Allah razı olsun rabbim yaşatmasın hiç birinize inşallahBasiniz sagolsun Allah sabir versin
Ben ocak anneleri grubundayim ama bu gruptanda bir cok sey ogreniyorum..ben korse olarak Lealth diye bir marka aldım 3 tane parcasi var.bel gobek ve alt karin.insallah memnun kalirim..owliyi de arastirmistimKizlar bel cevrem tam 90 cm korse xs/s bana boyle oldu ve evet korse sıkı baya
Eki Görüntüle 2728578
Bende aldım o kremden yarın sorup başlayacağım sanki içinde etken bı madde varmış doğumu uyarması açısından ? Ne zaman oldu siz başlayalı gerçi az kaldı dogumumuza daMaşallah annesi neguzel bol bol emzir o göğüs ucu yaraları yokmu ben ilk kızımda acemiydim 2ay ikinci kızımda 2hafta gecmedi herşeyi denemiştim bana birtek lansinoh krem iyi gelmişti mutlaka al o kremi canım ben şimdiden sürmeye başladım bile..gerçi kişiden kişiye değişir kimisinin 2 günde iyileşiyor
Allah analı babalı büyütsünKızlar merhaba ben 28 kasım 2020 saat 03.04 de acil sezeryana ile doğum yaptım kanama ile geldim. Bugün mr çekilecek öğleden sonra ona göre ya taburcu ya yatış sanırım damarlarda sıkıntı olmuş oğlum iyi teyzeleri 3960 gr 52 cm sütüm geldi hemen emmeye başladı yalnız göğüs uçlarım 2 günde yara oldu krem almam lazım acil
Hafif dışarı doğru şişlik bende de var canım. Baskıdan dolayı oluyor sanırım. Onun dışında bir sıkıntın yoksa özel birşey yapmana gerek yok bence.Kizlar hemoroid sorunu yasayan oldu mu? Dun banyo yaparken sislik hissettim kabiz degil aksine ishal gibiydim bikac gundur. Agri kasinma kanama yok cok sukur ama stres oldum sis gelince
Ben de günde iki saat falan takıyorum bir haftadır öyle bir sıkıntım olmadı canım bence normal yine takmaya devam et az az zaten Doğumdan bir iki hafta önce başlayın yazıyordu kağıdındaDoğum öncesi gümüş kapak kullanmaya başlayan arkadaşlar bir şey soracağım. Ben birkaç gündür kullanmaya başladım. Sağ göğüs ucum hassaslaştı. Çıkarınca atlet falan değince rahatsız ediyor. Dün takmadım bugün iyiyim. Bir de takınca hafif meme ucunda beyazlıklar oldu süt geldi biraz sanırım. Böyle Birşey yaşayan oldu mu ?
geçen salı çatı muayenesinden sonra bebeğin benim çatı yapıma göre toplu olduğunu söylemişti doktorum yani normal olur ama zorlayacak gibi görünüyor dedi. Bir de açılma, ağrı sancı da yoktu böyle devam ederse 2 haftaya anca başlar sancıların dedi. Bu demek oluyor ki bebek daha da büyüyecek. Sonra cuma gel yine bi kontrol edelim dedi. 3 günde 100 gr. daha almış bebekCanım neden sezaryene karar verildi?
Canım aynı durumdayım, göğüs uçları çok fena, lansinoh ve ayva çekirdeği jeli kullanıyorum, geçirmiyor. İnşallah bir haftaya geçer.Lansinoh ise yaramadı ayva çekirdeğinden jel yapmıştım kızımda oda ise yaramadı mustela nin kremini aldım odA ise yaramadı garmastan aldı eşim oda acıyı dindirmediağlıyorum emzirirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?