2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende aldım ama onu sürmeye gerek yok diyorlar gümüş kapak kullanırken

Ben son 1 hafta günde 2 saat kadar kullanmıştım. Göğüs uçları nemli oluyordu hep , benden de çok azıcık süt gelmisti bunun dışında birşey olmadı. Ama göğüslerde sızlama vs olması normal diye biliyorum süt üretimi olduğu için.

Off kızlar yaa 2 doğum yaptım bu 3. İnşallah aranızda doğum yapanların yazdıklarını okuyorum da şuan doğumdan çok göğüs yaralarından korkuyorum cunki dogum gelip geçiyor da göğüs yaralarından çok çektiğim için tek korkum o inşallah bunda da yara Paz yaaa

Bende doğurdum çok şükür kızlar. Spinal sezeryanle 39+4 haftalık 4kg 51 cm olarak doğdu ismi ahmet nevzat koyduk. Ağrı kesici serumu geç taktılar aman deyim siz ağrılar başlamadan taktırın. Sonda kanama kontrolü hepsini uyuşukken yaptırdım onlar çok iyi oldu. Ama ağrılarım var serum etki ederse geçer inş

Hafif dışarı doğru şişlik bende de var canım. Baskıdan dolayı oluyor sanırım. Onun dışında bir sıkıntın yoksa özel birşey yapmana gerek yok bence.
Yok bir sikintim cok sukur gidince doktora soracagim bakalim umarim ikimizinde sorunsuz gecer dogumdan sonra

Gozun aydin allah anali babali buyutsun

Maşallah Allah analı babalı büyütsün canım neguzel kurtuldun Rabbim tüm bekleyen anneleri yavrularına sağlıcakla kavuştursun

Kızlar napıyorsunuz? Var mı doğum yapıp bebişini kucağına alan ya da sancısı olup bekleyen?Benim gibi Nst lere giren her hafta doktorlara giden? Nst ye girdik en son 36.haftadayız sancı yok açılma yok rahim yumuşamaya başlamış cuma bidaha gideceğiz?Sizler ne durumdasınız?Doğum yapanlar doğum nasıl geçti bizlerle deneyimlerinizi paylaşır mısınız

Gözün aydın canım darısı başımıza artık.Rabbim bekleyen herkesi hayırlısıyla kurtarsın.Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım

İnşallah yaa bende ondan korkuyorum
Gümüş kapaktan umutluyum inşallah fayda eder

Allah bağışlasın maşallah bebeğine
İnşallah çabuk toparlarsın

Hadi gozun aydin kavustun Allah anali babali buyutmesi nasip etsin

Merhaba. Doğumu doğal yollardan başlatabilecek uygulamalar var. Mesela bir iki tatlı kaşığı organik hint yağı içmek çok etkilidir. Laksatif etkisi var, buna bağlı doğumu tetikliyor. Sırf bu yüzden erken gebelikte kullanımı çok sakıncalıdır. Konuya hakim bir doktora, ebeye, eczacıya danışıp içebilirsiniz. Bir de sujok terapide uygulanan yöntemler var. Özellikle bebeği aşağı indirmek için resimde kırmızı ile cevreledigim bölgeye avuç içinden parmak arasına doğru bastırarak masaj yapın. Masaji kabuklu ceviz kullanarak yaparsaniz daha erkili olur. Masajdan önce bolgeye lavanta yağı sürmek de çok etkilidir. Vakit kaybetmeden yine bu bölgeye kına yakın, varsa silinebilir bir boyayla kırmızıya boyayın, bu vakti gelen gebelikte açılmayı başlatır ve hızlandırır. Yine vücut sıcaklığında suyla oturma banyosu yapmak çok etkilidir. Su vucut ısısından daha sıcak olmamali yoksa amniyon sıvısı da ısınıp bebeği strese sokabilir. Bu arada suya lavanta ya da yasemin yağı damlatin bir kaç damla, bu yağlar hem kas gevşetici hem sakinleştirici etkiye sahiptir, modunuzu da yükseltir.

Eklentiler

• uterus-and-vagina-38-531x480~2.webp
    4 KB · Görüntüleme: 48
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün ben doğum sonrası birkaç günnhüç giremedim geriye dönük ye okumadım kaçırmışım
Benimki de memeye çok bağlı bazen kucak benim sıcaklığımı istiyor basıyor yaygarayı
2 yada 2.5 saatde emzirmeden önce hep altını açıyorum ya çişli ya kakalı oluyor yapmaları iyi demek ki süt yetiyor ne güzel sarılık riskimizde olmaz
Benimki birde
Sol göğsü tam düZgün almıyor çok canım yanıyor

Birde ağzı memedeyken sinirlenip aranıyorsa Gazı olabilir o anda bir ona dikkat et istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…