2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Anladım canım tüm şartlar sezaryeni göstermiş resmen:) hayırlısı böyleymiş demek sağlıcakla kavuşun da

Ben doğumdan önce gunde 2 saat kullandım 1 hafta. Ama benden süt ya da sıvı surekli gelmiyodu. O yüzden bir farklılık göremedim doğumdan önce
Normal dogum yapmış biri olarak söylüyorum. Kimseyi korkutmak amaclı yazmıyorum bunu yanlış anlaşılmasın. Öncelikle şunu söyliyim bana göre çok güzel ve kolay bir doğum yaptım. Doğumumdan çok memnunum yani. Biteceğini ve geçeceğini düşünerek karşıladım sancılarımı o yüzden dayanılmaz değildi.
Ama son sancılarımı düşündüğümde göğüs ucu acısı çok gelmedi bana. Bebeğin ağzına verirken korktum sadece çünkü ilk emdiği an acıyor sonra alışıyo zaten.
Tavsiye olarak da ben gümüş kapakla çare buldum. Kremle aynı para. Garmastana 120 küsür lira verdim kapağı da e bebekten 120 ye almıştım. Ama kremi kullanmadım.

Birde ağzı memedeyken sinirlenip aranıyorsa Gazı olabilir o anda bir ona dikkat et istersen
Benimki çok ağlak değil şükür ki inşallah böyle devam eder, mızıklandığında gazını alıyorum rahatta çıkarıyor maşallah sonra emmeye devam ediyor. Emerken çok heyecanlı anlık bile bırakınca kaybediyor memeyi sonra bulunca aynı şekilde devam

Buzlugunuza bir seyler koydunuz mu bebek dogduktan sonra kolaylik olmasi icin? Benim aklima borek ve kofte disinda bir sey gelmedi fikri olan varsa cok sevinirim

Gozunaydin umarim cok cabuk iyilesirsin saglikla buyutun

Gumus kapaklar varmis ben denemedim ama deneyenler cok memnun biraz pahali ama o aciyi cok iyi biliyorum deger fiyatina bi de onu dene istersen canin trendyolda vardi sanirim
Bende avent marka göğüs kalkanı siparişi verdim bakalım onu kızımda da kullanmıştım inşallah bunda da ise yarar fiyattan dolayı gümüş kapak almayı düşünmedim açıkçası

Valla canım ne güzel benim dün kanadı çok acı çekiyorum

Artık inan ne yapacagimi bende şaşırdım

Peki işe yaradı mı canım
Acı veya yara oluştu mu ?

Peki işe yaradı mı canım
Acı veya yara oluştu mu ?
Evet yaradı canım. Benim hastaneye yatışım ani olduğu için yanımda değildi kapaklar. 2 gün hastanede kaldım 2. Gün acimaya basladı hatta sağ göğsümde yara oluşmuştu. Eve geldim ağlayarak veriyodum memeyi. Sonra gümüş kapakları kullandım. 2 saat sonra emzirdigimde ağlamadan emzirebildim. Nemli tutuyor bence oyuzden acımıyor. Öteki türlü her emzirmede meme ucundaki yara kuruduğu için acı çekiyosun.

Şu gümüş kapaktan bende bı deniyeyim yaa çok tavsiye ediyor herkes...inşallah hiçbirine gerek kalmaz aynı kabusu yasamayi hiç istemiyorum hâlbuki emzirmek bebekle aradaki bağı artırmak için müthiş birşey ama bu süreci böyle yıpratıcı yasamak istemiyorum

Kızlar bebeğim emerken sürekli boğazında kalıyordu ,morariyor nefes alışverişi de çok hızlıydı ,hastaneye götürdüler şimdi ,aglaktan nefes alamıyorum , dualarınızı bekliyroum
Çok geçmiş olsun canım yenidoğan bebeklerde olabiliyor böyle durumlar düzelir inşallah hiç dert etme sen

Sezeryan ile Doğum yapmış pıhtılaşma problemi olan arkadaşlarım Doğumda herhangi bir önlem alınıyor mu, bir zararı riski var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…