2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ay çok sevindim
Yoksa emzirmek işkenceye dönüşüyor

Kızlar bebeğim emerken sürekli boğazında kalıyordu ,morariyor nefes alışverişi de çok hızlıydı ,hastaneye götürdüler şimdi ,aglaktan nefes alamıyorum , dualarınızı bekliyroum
Allahım sen koru yarabbim
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

10 cmle çataldan indirmek kötü olmuş ama vardır bir hayır inşallah bu doğumunda herşey gönlünce olur Allah hayırlı doktorların eline düşürsün

saol canım inşallah hepimizi bende hayırlısı böyleymiş deyip kendimi suçlamayı belli bir süre sonra bıraktım.

aminnn çok saolun sizin de inşallah gönlünüze göre olur herşey ben doktoruma çok net bir şekilde ssvd için son ana kadar bekleyeceğimi söyleyince 41 e kadar bekleriz dedi bakalım inşallah daha önce gelirler de beklemek de ayrı strese sokuyor insanı .

çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin

Kızlar 11de hastaneye geldik Bebeğin hareketleri azaldı bizde hastaneye geldik kordon dolanmış harekete de aşağıya inmesine de engel oluyormuş sabah 9da sezeryana alacaklar ameliyattan da korkuyorum dualarını beklerim
hayırlı kolay bir doğum olmuştur inşallah canım şimdi okuyorum mesajları . Allah hayırlı eylesin

Kan sulandırıcı iğne kullanan var mı? Spinal anesteziden kaç gün önce iğneyi bıraktınız? Bana doktorum söyledi ama nedense hatırlayamıyorum

Buzlugunuza bir seyler koydunuz mu bebek dogduktan sonra kolaylik olmasi icin? Benim aklima borek ve kofte disinda bir sey gelmedi fikri olan varsa cok sevinirim
Köfte,kuru fasulye,nohut,börek,sarma koydum bende canım annem yapmış gerçi koy diye

Kızlar bebeğim emerken sürekli boğazında kalıyordu ,morariyor nefes alışverişi de çok hızlıydı ,hastaneye götürdüler şimdi ,aglaktan nefes alamıyorum , dualarınızı bekliyroum
Canım geçmiş olsun sen korkma yenidoğanlar da olabiliyormuş böyle şeyler sağ salim getireceklerdir yavrunu yanına

çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım maşallah bebişine sağlıkla büyüsün inşallah

Canım ben deneyeceğim bakalım dönecek mi bebeğim

Rabbim sifa versin umarim ciddi bisey yoktur guzel haberlerini bekliyoruz

Buzlugunuza bir seyler koydunuz mu bebek dogduktan sonra kolaylik olmasi icin? Benim aklima borek ve kofte disinda bir sey gelmedi fikri olan varsa cok sevinirim

ben ufak tefek gücüm yettiğince köfte börek yaptım koydum . Başka da birşey benim de aklıma gelmedi artık da yapamam sanırım yarım saat yere diz kırıp otursam belim falan çok ağrıyor

Allahım korusun canım hayırlı haberler verirsin inşallah

Kan sulandırıcı iğne kullanan var mı? Spinal anesteziden kaç gün önce iğneyi bıraktınız? Bana doktorum söyledi ama nedense hatırlayamıyorum

Arkadaşım kan sulandırıcı iğne kullanıyordu doğumdan 1 gün önce bıraktırdı doktoru. Bende aynı doktora gidiyorum sadece coraspin kullandım 33. Haftada bıraktım .

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Bana da ya 24 ya da 48 dedi ama hatırlayamıyorum o an çok paniktim

Merhaba ben de kullanıyorum her akşam kan sulandırıcı iğne ve cuma sabah nasipse dogum planlanıyor. Bana doktorum çarşamba akşamı vur yine perşembe sabah vur üzerinden 24 saat geçmiş olması gerek dedi dogum olmadan önce dedi sonrada 1 hafta kadar yine akşamları devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…