2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben deneyeceğim bakalım dönecek mi bebeğim
Parmak arasına doğru masajı bebeğiniz dönmeden siz denemeyin ama. Çünkü ters pozisyonda kanala inerse hareketleri kısıtlanır ve bir daha dönmesi için robozo masajı dışında döndürmek mümkün olmayabilir. Sizin rahim hareketliliği sağlamanız lazım bebeği dönmeye teşfik etmek için. Onun için de yine kırmızıyla çizdiğim bölgeye ceviz kullanarak önce saat yönünde 3-5 tur sonra tersi yönde 3-5 tur masaj yapın sürekli. Masajı eşinize yaptırabilirseniz siz o sırada sırtınızı yastıkla rahatça destekleyip oturun, gozlerinizi kapatıp derin derin diyafram nefesi alın. Nefes bir süre sonra sizi gevşetir, gevşeme başladığında bebeğinizin karninizda döndüğünü hayal edin. Bu masajı en az 10 dakika, ideali 20 dakika her gün yapmaya çalışın. Masaj dışındaki zamanlarda aklınıza geldikçe secde pozisyonu alıp bebeğinizin döndüğünü hayal edin. Umarım sonuç alırsınız.

Kızlar 35 haftalik gebeyim. 2 gündür belimde adet ağrısı gibi bir ağrı var bi de sağ böbreğim de ağrı var surekli acaba dogurcammi diye panik oluyorum

Nasılsın heyecan nasıl 5 gün kaldı benimde şimdiden paniğim son günü düşümemiyorum
Son 1 hafta Hayırlısıyla sağ salim kavuşalım inşallah miniklere, onlar da sıkıldı bizde, artık çok zorlanır olduk bel ağrısına dayanamaz duruma geldim oturup kalkamıyorum yatsam dönemiyorum Duygu karmaşası yaşıyorum gözüm sürekli yaşlı

Allahın ıznınle sağ salim sağlıkla kavuşalım evlatlarımızla
Bende sürekli düşünceli gözüküyormuşum eşim,ailem öyle söylüyor düşünmek istemiyorum beyin sürekli çalışıyor düşünüyor ..

Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için deneyeceğim

Gozunaydinn canim masallah

Yaa gorduk dogum yaptigini yazmayinca merak ettik. Hayirli olsun canim iyi olmaniza sevindim agrilarinda hemen gecer umarimAllah anali babali buyutsun

Gözün aydın canım
Bayadır yOktun sende kavuştun demek bebeğine allah bağışlasın canım sende çabucak toparlanırsın inşallah

Gözün aydın canım çok geçmiş olsun
Kızlar hepinize teşekkür ederim ❤ kimseden haberim yok,
Doğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi inşAllah, yapacak olanlar da sağlıkla kavuşsunlar miniklerine inşAllah

Kizlar sezeryan olali 3 gün oldu.bel ağrım oluyor cok sizde var mı böyle bir durum.bir de tam dik yürürken acıyor hep dikislerim. 6 7 saatte bir parol iciyorum sizde durumlar nasil

Merhabalar, bazı egzersizler var onları deneyin isterseniz. İnşallah doğuma kadar biraz rahatlatır sizi. Hiç korkmayın hiç bir riskiniz yok gibi duruyor inşallah hayırlısıyla doğal bir doğum gerceklestirirsiniz.

Offf bu heycan cok farklı sabah bebeğimi sağlıklı göriyim böyle değişik şeyler düsünüyorum hep kafamda düsünceler hem sezeryanın heycanı bişey hissedicekmiyim hem sonrasında cabuk toparlancakmıyım en önemlisi bebegimi görmek allahım kızlar dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…