2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gumus kapaklar varmis ben denemedim ama deneyenler cok memnun biraz pahali ama o aciyi cok iyi biliyorum deger fiyatina bi de onu dene istersen canin trendyolda vardi sanirim
Aynen. Ben banyoya bile sutyen ve içinde gümüş kapakla giriyorum. Çünkü acıyor obur türlü bir yere değerse.

Kizlar sezeryan olali 3 gün oldu.bel ağrım oluyor cok sizde var mı böyle bir durum.bir de tam dik yürürken acıyor hep dikislerim. 6 7 saatte bir parol iciyorum sizde durumlar nasil
Bende daha fazlasi oldu. Ilaclarin epiduralin etkisi gecince 3 ve 4. Gun cok fenaydim. Bir ayagim davul gibi sisti. 6. Gundeyim biraz rahatladim. Hatta e bebege gittim alisverise. Sabret cnm. Geçecek

Bende daha fazlasi oldu. Ilaclarin epiduralin etkisi gecince 3 ve 4. Gun cok fenaydim. Bir ayagim davul gibi sisti. 6. Gundeyim biraz rahatladim. Hatta e bebege gittim alisverise. Sabret cnm. Geçecek
Sagol canim Sabretmeye calisiyorum geçecek inşallah.bir de biraz balgam oluyor boğazımda bir kez oksursem dikişler feci aciyor nefes aldırmıyor cok kötü oluyorum.Allahim gunler geçirirse.6. Gunde rahatlamissin maşallah sevindim senin için.

Kizlar sezeryan olali 3 gün oldu.bel ağrım oluyor cok sizde var mı böyle bir durum.bir de tam dik yürürken acıyor hep dikislerim. 6 7 saatte bir parol iciyorum sizde durumlar nasil
Hayırlı olsun canm sağlıkla büyüt bebeğini bende aynı gün oldum seninle biraz dikkat etmemiz lazım ben bugün biraz fazla dolaştım sağ yanımdan sancı vuruyor ara ara ama normal buluyorum ameliyatlıyız sonuçta yorgunlukta ekleniyor haliyle ağrı oluyor gecicek canm 5. Günden sonra daha çok toparlanıyor insan

Meme aşklarını sevsinler bir karikatür görmüştüm bebekler annelerini Kocaman bir meme şeklinde görüyordu çok gülmüştüm

Banu çiftçi nin son instagram paylaşımı beni benden aldı hiç olumsuz düşüncelerim yoktu ama son günlerde doğum yaklaştıkça ve malum sebeplerden gerilim artınca bu yazı resmen dağıttı beni

Banu çiftçi nin son instagram paylaşımı beni benden aldı hiç olumsuz düşüncelerim yoktu ama son günlerde doğum yaklaştıkça ve malum sebeplerden gerilim artınca bu yazı resmen dağıttı beni
Yorumunu görünce bende girip okudum. Etkileyici gerçekten.
Anne Olmak çok kolay değil.
O evlat büyüdüğünde o anneye Ne kadar vefa gösterecek acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…