2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar sütüm sadece damla damla geliyor bebek de sinirleniyor almıyor tutamıyor da sanki memeyi de zaten mama veriyoruz şuan. İkinci gebeliği olanlar yarın süt sağma alalım diyoruz ama başka ne yapmam gerekir? Birde çok ağrılarım var böyle nasıl taburcu olup eve gideceğim lavman yapıldı onun dışında gazda çıkaramadım

Kızlar bebeğim emerken sürekli boğazında kalıyordu ,morariyor nefes alışverişi de çok hızlıydı ,hastaneye götürdüler şimdi ,aglaktan nefes alamıyorum , dualarınızı bekliyroum
Çok geçmiş olsun. Umarım iyi haberler almışsındır bebeğinden.
Yarın sezeryanı olan panik gebeden selamlar
Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine.
Bendee doğurdum çok şükür Allah yar ve yardımcınız olsun canlar

Kızlar ben doğum yaptımmm karnım çok sert demiştim sertlik sancıymış tedbir amaçlı doktora geldik sürpriz oldu hemen ameliyata aldılar beni 37+4 Te meleğim geldi :)))

Gözünüz aydın kızlar. Sağlıkla büyütün bebişlerinizi.

Gaz için bol bol kayısı kompostosu iç az da olsa yürüyebilirsin yürü
Süt için bestlak diye bir damla tavsiye ederim bol bol sağ göğüslerini boş tut beyin bebek aç diye daha çok süt üretsin ama ilk sütü sağma onu kaşıklada olsa bebeğe cihaza sokmadan memeni ver ilk süt hem çok kıymetli hem az cihazın parçaları arasında kalmasın uyku düzenine dikkat et uyku gerçekten süt artırıyor
Çene kasları güçlenince tutacak sen yılma annesi oda bilmiyor nasıl emeceğini sütün tadını alsın bırakmaz biraz sabır

Eklentiler

• 755610BA-203B-4591-874C-34EB8CE6B693.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 46
İlk gün bnmde damla damlaydı bugun poşet poşet dolaba attım süt sağma makinam var lansinoh bn birde el için aldım el için olanı iyi bir dene istersen sarılık var hem süt hem mama veriyorum bn yarın kntrolde çıkar ne olduğu sütünüde çok düşünme torgunsan ondanda inmiyordur sütün gaz içinde kayısı suyu deneyebilirsin

Beni eşim arabaya tekerlekli sandalyeyle götür düşün bende yürüyemiyorduö bana parol verdiler ağrı kesici

Geçmiş olsun, hayırla büyütün

Işaretlediğim alana rezene tohumu bantlayıp aklınıza geldikçe bantın üzerinden baskı yaparak masajlayın. Ama zaten sütünüzün bir kaç damla olması gerekir çünkü bebeğin ihtiyacı henüz o kadar. Yorulduğu ya da tam kavrayamadigi için sinirlendiğini tahmin ediyorum ben.

Eklentiler

• 20201130_052709.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 42
Aynı. Ben de hala hapşırırsam falan dikiş yerleri acıyor. Ama şişliğin falan iniyor.balgam olayı sezeryanla ilgili mo bilmiyorum. Ne zaman çağırdılar kontrole? Ben 1 hafta sonrasına denk getirmeye calısıcam. Korse aldım ama pek toparlamiyor henüz:)

Kızlar ben doğum yaptımmm karnım çok sert demiştim sertlik sancıymış tedbir amaçlı doktora geldik sürpriz oldu hemen ameliyata aldılar beni 37+4 Te meleğim geldi :)))
Haydi gozun aydın olsun❤❤
Süt öyle olması çok normal. Bebek emdikçe artıyor zaten. Mamayı doktor mu önerdi peki?

Bendee doğurdum çok şükür Allah yar ve yardımcınız olsun canlar
Geçmiş olsun Allah hayırlı eylesin sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah
Allah hayırlı eylesin sağlıkla büyüsün inşallah birşeyi merak ettim sancı var diye neden hemen sezeryana aldılar doğumu beklemediler

1 hafta sonra bantı çıkacakti doktorum.persembe yada cuma giderim herhalde.korse almadım ben bir acılarım geçse toparlayacak vucut

Gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin size de hayırlı şifalar versin inşallah, neden acil alındınız sezaryene sadece sancıdan dolayı mı?

Merhaba canım
Daha çok yeni yavaş yavaş oturacak emmesi. Ama tam ememiyorsa biberona hiç girme sağdıklarını şırınga ya da kaşıkla ver. Mutlaka sağmaya çalış sütün artması için. Gaz olayını sezaryen olan arkadaşlar yardımcı olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…