2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kuzum benim plesenta aşağıda o yüzden acil kanama başlayabilir diye doktor çok bekletmek istemedi normalde sezeryanımız 4 aralıktı ama aşırı kasılma olunca ultroson ve nst de bebeği riske atmıyalım dedi teşekkür ederim kuzum darısı diğer aralık annelerine sağlıkla zamanında kolaylıkla inş

Gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin size de hayırlı şifalar versin inşallah, neden acil alındınız sezaryene sadece sancıdan dolayı mı?
Ewet kuzum karnım taş gibiyidi resmen ona rağmen ağrı hissetmiyodum çocuk hareket ettikçe çıkıcak gibi oluyordu nst ye bağlanınca sancılar çok yüksek çıktı plesenta previa olduğu için çok beklemedik teşekkür ederiz amin inş diğer bütün arkadaşlarıma kolay doğumlar

biz 26 günlük olduk ama hala dikişler düzelmedi enfeksiyon kapmıştı dikişler düştü ama hala acıyo pansuman yapıyorum 2. sezeryanım şimdiye çoktan iyi olmam lazımdı

iyiyiz canım saol sordugun için bebekle uğrasıyorum arta kalan zamanlarda uyumaya çalışıyorum pek giremiyorum buraya umarım iyisinizdir
İyiyiz canim dogum yapanlar vakit bulamiyor buraya bebisler hep ilgi istiyor tabi

oyy kiyamam ona. Canim tane kimyon gaza iyi geliyormus anne icince sutten bebege gaz gecmiyormus bi dene istersen

Kızlar bebeğim emerken sürekli boğazında kalıyordu ,morariyor nefes alışverişi de çok hızlıydı ,hastaneye götürdüler şimdi ,aglaktan nefes alamıyorum , dualarınızı bekliyroum
Bebeğin nasıl oldu acaba canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…