Kızlar ben doğum yaptımmm karnım çok sert demiştim sertlik sancıymış tedbir amaçlı doktora geldik sürpriz oldu hemen ameliyata aldılar beni 37+4 Te meleğim geldi :)))
Kuzum benim plesenta aşağıda o yüzden acil kanama başlayabilir diye doktor çok bekletmek istemedi normalde sezeryanımız 4 aralıktı ama aşırı kasılma olunca ultroson ve nst de bebeği riske atmıyalım dedi teşekkür ederim kuzum darısı diğer aralık annelerine sağlıkla zamanında kolaylıkla inş
Ewet kuzum karnım taş gibiyidi resmen ona rağmen ağrı hissetmiyodum çocuk hareket ettikçe çıkıcak gibi oluyordu nst ye bağlanınca sancılar çok yüksek çıktı plesenta previa olduğu için çok beklemedik teşekkür ederiz amin inş diğer bütün arkadaşlarıma kolay doğumlar
Aynı. Ben de hala hapşırırsam falan dikiş yerleri acıyor. Ama şişliğin falan iniyor.balgam olayı sezeryanla ilgili mo bilmiyorum. Ne zaman çağırdılar kontrole? Ben 1 hafta sonrasına denk getirmeye calısıcam. Korse aldım ama pek toparlamiyor henüz:)
biz 26 günlük olduk ama hala dikişler düzelmedi enfeksiyon kapmıştı dikişler düştü ama hala acıyo pansuman yapıyorum 2. sezeryanım şimdiye çoktan iyi olmam lazımdı
sorma canım ya hele dün gece zor gecti gaz için damla alcaz sanırım çok ıkınıyo kıpkırmızı oluyo omzuma alıp gaz çıkarttırıyorum ama üstten çıkıyo alttan yine çıkmıyo ne zormus ya
sorma canım ya hele dün gece zor gecti gaz için damla alcaz sanırım çok ıkınıyo kıpkırmızı oluyo omzuma alıp gaz çıkarttırıyorum ama üstten çıkıyo alttan yine çıkmıyo ne zormus ya