2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar kontrolden geldim nst de biraz sancı çıktı ama normalmiş bu haftalarda 2900 50 cm olmuş çok şükür . 3500 u zorlar zaten illaki ultrason değerinde oynamalar oluyo dedi .İki haftaya tekrar gideceğim çatı kontrolünden sonra her şey açığa çıkar şuan normal gorunuyo yapabilirsin dedi ama benim tansiyonum yükselip duruyo hastanede stres kaynaklı o zamanki duruma göre değerlendirme yapılır dedi

Süt arttırıcı
Rezene
Kimyon tohumu
Kuru incir
Hurma
Yulaf
Dereotu

Son düzenleme:
Maşallah canım Allah sağlıkla bir avazda kavuştursun

Merhaba kızlar. Kontrolden geldim. 3140 gr görünüyor oğlum. 50 cm olmuş. Kan ve idrar verdim doktor şeker hastalığından şüphelendi. Bi de iyileşmeyen enfeksiyon var idrarda. Öğleden sonra tahlil sonuçlarımı alacağım. Doğum tarihim belli oldu. 18 aralıkta sezaryene alacak bir aksilik olmazsa. Bebişlerine kavuşanlara gözünüz Aydın olsun, bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorum inşallah

Kapak almadım canım kremlerle idare ediyorum sadece avent marka göğüs kalkanı siparişi verdim
Avent göğüs kalkanı hiç işe yaramamıştı bende. Gümüş kapak aldım bu sefer ondan umutluyum. Yaralardan ne çektim. Ağlaya ağlaya emziriyordum kızımı.

biz 26 günlük olduk ama hala dikişler düzelmedi enfeksiyon kapmıştı dikişler düştü ama hala acıyo pansuman yapıyorum 2. sezeryanım şimdiye çoktan iyi olmam lazımdı
Cnm geçmiş olsun çok. Enfeksiyon daha geç iyileşmesine neden oluyordur tabi.

Maşallah canım
Enfeksiyondan bende çok çekiyorum sürekli antibiyotik kullanıyorum artık midem bile almıyor antibiyotiği

Kizlar mide bulantiniz oluyor mu?

Kızlar dünden beri sol göğsümde ağrı ve şişlik vardı. Ucu çatlak olmuştu bende acıyor diye ağırlıkla sağdan emzirdim. Bugün ağrı ve şişlik arttı şimdi de sıtmalanmaya başladım acaba mastit mi oluyorum diye aklıma geliyor evde yapabileceğim bişey var mı bilgisi olanlar ne tavsiye edersiniz

Evet süt kaldığı için göğsünde hasta ediyor canım ateşin çıkabilir sıtma tutabilir baş ağrısı yapabilir. Sağmaya çalış biraz boşaltmaya bak göğsünü yoksa intihaba çeviriyor.

Canım seni çok iyi anlıyorum benim dr um damla verdi onu kullanıyorum birde kendim bestlak damla almıştım onu kullanıyorum bol su içiyorum hoşaf içiyorum ıhlamur içiyorum bir de rezene alacağım bu ikinci hamileligim ilkinde de çok yoktu ama napalim vücut bu kadar demek ki

H hufeza canım önce telaş yapma sağmak bi dene yada emzirme boşaltmaya bak olmuyorsa bi duşa gir ılık olsun sonra bi tarakla göğsünü tara saçın uzunsa ustune koy öyle tara ateşin çıkarsa parol minoset tarzı bişey alabilirsin göğüslerine kolanyayla masaj yap ama sık sık emzir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…