tugcekb
benim her gün bulantım oluyor ama benim kafası mideme yakın diyeymiş sen doktora gittin mi? Yani bilemem tabi ama arkadaşımın sancıları başlamıştı eve göndermişlerdi açılması artsın diye, kusmuş, suyu gelmiş öyle doğuma girmişti. Belki de mideni üşüttün sadece, umarım sadece öyledir
tugcekb
benim her gün bulantım oluyor ama benim kafası mideme yakın diyeymiş sen doktora gittin mi? Yani bilemem tabi ama arkadaşımın sancıları başlamıştı eve göndermişlerdi açılması artsın diye, kusmuş, suyu gelmiş öyle doğuma girmişti. Belki de mideni üşüttün sadece, umarım sadece öyledir
@Hufezaa canım önce telaş yapma sağmak bi dene yada emzirme boşaltmaya bak olmuyorsa bi duşa gir ılık olsun sonra bi tarakla göğsünü tara saçın uzunsa ustune koy öyle tara ateşin çıkarsa parol minoset tarzı bişey alabilirsin göğüslerine kolanyayla masaj yap ama sık sık emzir
Sağol canım bunları da deniyim. Sabah çok canım acıdı ama emzirip boşaltmaya çalıştım, sonra sağdım biraz boşaldı. Az önce de sıcak su torbasını tutup biraz ovdum hafifledi ağrısı ama kimi yerde sıcak kompres önerilmiyor diye okudum. Geçmezse bir de buz tutup deniycem onun da işe yaradığını söyleyenler oldu. İnşallah daha kötü olmadan geçer ağırlaşıp antibiyotik almak istemiyorum hiç
Ya evet orası da öyle gıcık oldum zaten o ebeye erkenden çatına bakmak da neyin nesiymiş ama kendi doktoruna giderdin, nstye girerdin, anlatırdın derdini. Nişan mıydı değil miydi belki o söylerdi. Yani yerinde olsam şimdiye 40 kere gitmiştim ben. Ama tabi senin kararın canım yine de.
tugcekb
He valla canım yaaa, niye böyle bizimkiler anlamıyorum şimdiden dediğim dedik çaldığım düdük bunlaarr, niye asisiniz anlamıorum ki, doğduktan sonra napcazzz
He valla canım yaaa, niye böyle bizimkiler anlamıyorum şimdiden dediğim dedik çaldığım düdük bunlaarr, niye asisiniz anlamıorum ki, doğduktan sonra napcazzz
Koca kafasını ısırcam beeennn döndüremedin bi başını diyeeee şaka bi yana aynen bunda da vardır bir hayır, sonuna kadar normal denilip sezaryen olanların sayısı da bu kadar çokken bari biz başından alıştırıyoruz kendimizi
Sağol canım bunları da deniyim. Sabah çok canım acıdı ama emzirip boşaltmaya çalıştım, sonra sağdım biraz boşaldı. Az önce de sıcak su torbasını tutup biraz ovdum hafifledi ağrısı ama kimi yerde sıcak kompres önerilmiyor diye okudum. Geçmezse bir de buz tutup deniycem onun da işe yaradığını söyleyenler oldu. İnşallah daha kötü olmadan geçer ağırlaşıp antibiyotik almak istemiyorum hiç
Kızlar dünden beri sol göğsümde ağrı ve şişlik vardı. Ucu çatlak olmuştu bende acıyor diye ağırlıkla sağdan emzirdim. Bugün ağrı ve şişlik arttı şimdi de sıtmalanmaya başladım acaba mastit mi oluyorum diye aklıma geliyor evde yapabileceğim bişey var mı bilgisi olanlar ne tavsiye edersiniz
Emzirmeyi bıraktığımda çok problem yaşamıştım, en iyi lahana yaprağı gelmişti. Buzdolabında bekletip soğukken göğsüne koyuyorsun acını alıyor. Tavsiye ederim. Sonrasında da sağarsan rahatlarsın.
Koca kafasını ısırcam beeennn döndüremedin bi başını diyeeee şaka bi yana aynen bunda da vardır bir hayır, sonuna kadar normal denilip sezaryen olanların sayısı da bu kadar çokken bari biz başından alıştırıyoruz kendimizi
Merhaba kızlar. Kontrolden geldim. 3140 gr görünüyor oğlum. 50 cm olmuş. Kan ve idrar verdim doktor şeker hastalığından şüphelendi. Bi de iyileşmeyen enfeksiyon var idrarda. Öğleden sonra tahlil sonuçlarımı alacağım. Doğum tarihim belli oldu. 18 aralıkta sezaryene alacak bir aksilik olmazsa. Bebişlerine kavuşanlara gözünüz Aydın olsun, bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorum inşallah
Maşallah kuzuna canım bende de var o geçmeyen enfeksiyon valla artık bıktım ne ilaçlar kullandım kendimi sürekli pis hissediyorum antibiyotik kullandım bi hafta bıraktım yine aynı
Benim 10 gündür var canım ya kusturmuyor ama çok da rahatsız ediyor beni doktora gittim çok şükür bir sıkıntı yok bebekte idrar yolu enfeksiyonum var ona bağlıyorum ben sende yoksa üşütmüş de olabilirsin geçmezse doktoruna danış istersen
Benim de oluyor son 2-3 haftadır.
Bebeğin yaptığı baskıdandır diye düşünüyorum. Bazen kaburgalarıma bile öyle baskı yapıyor ki mideme yapması da çok normal
Sen ne yaptın sancın filan var mı, tekrar leke gelmedi dimi ?
Benim de oluyor son 2-3 haftadır.
Bebeğin yaptığı baskıdandır diye düşünüyorum. Bazen kaburgalarıma bile öyle baskı yapıyor ki mideme yapması da çok normal
Sen ne yaptın sancın filan var mı, tekrar leke gelmedi dimi ?
Kızlar dünden beri sol göğsümde ağrı ve şişlik vardı. Ucu çatlak olmuştu bende acıyor diye ağırlıkla sağdan emzirdim. Bugün ağrı ve şişlik arttı şimdi de sıtmalanmaya başladım acaba mastit mi oluyorum diye aklıma geliyor evde yapabileceğim bişey var mı bilgisi olanlar ne tavsiye edersiniz
Muhtemelen mastittir. Emzirmemek sizi daha kötü yapar. Acıyacak ama emzirmek zorundasınız mastitin ilerlememesi için. Soğuk kompres yapın ara sıra. Ucuna denk getirmeden acıyan varsa kızaran kısma udi hindi yağı sürün hafif masajla. Resimde işaretlediğim alanı yeşil renge boyayın, sujok terapide iltihabı dağıtma yöntemidir. Yine bu bölgeye sık sık önce saat yönünde sonra tersi yönde masaj yapın parmağınızla. Ilk bebeğiniz sanırım, özellikle emzirmeye dikkat ederseniz iki üç günde iyileşecektir.
Kizlar 2 gündür atesim var 38 39 goguslwrim patlayacak gibi şişti.70 beden 95 oldu semsert. Koltuk altlarına kadar dolu sanki yanıyor gibi oluyor sut kanallarını hissediyorum feci süt var içersen.halsozlik bitkinlik sezeryan dikisim bel ağrım her şey ustuste sanki cok kötüyüm.pompam daha gelmedi sagamiyirum da