2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar kayisili meyve suyu icin sezeryandan sonra ilk tuvalete cikinca iyi oluyor bagirsaklari calistiriyor birde rezene ile kahve yapma makinami goturecegim ben onunla suyunu kaynatirim demlerim
Sade kahve olcak di mi, nescafe? Şeker atabilio muyuz ben asla sapsade içemem ya sütsüz zaten hiç sevmem bi de şekersiz düşünemiorum

Sade kahve olcak di mi, nescafe? Şeker atabilio muyuz ben asla sapsade içemem ya sütsüz zaten hiç sevmem bi de şekersiz düşünemiorum
Ben ilkinde icmedim kahve ama sade kahve diye soyluyor herkes.Ben rezene cayi yapmak icin goturecegim makinayı. Kahve icmem herhalde bende sade icemiyorum cunku sutlu kahve asigiyim sizin gibi

Ben bayılırım hasret kaldım acı kahvelere zaten en sevdiğim konu bu oldu

Kızlar kayisili meyve suyu icin sezeryandan sonra ilk tuvalete cikinca iyi oluyor bagirsaklari calistiriyor birde rezene ile kahve yapma makinami goturecegim ben onunla suyunu kaynatirim demlerim
Ben lactamil çay aldım sallama :) arkadaşım sezeryan sonrası o çayın çok faydasını görmüş içinde rezene de var onu kullanacağım

Kızlar bebeğim emerken sürekli boğazında kalıyordu ,morariyor nefes alışverişi de çok hızlıydı ,hastaneye götürdüler şimdi ,aglaktan nefes alamıyorum , dualarınızı bekliyroum
Canim bebeginin durumu nedir haberdar et bizi

Ben çok kasılıyorum bı kaç saattir ağrı yok ama karnım taş gibi bebekte hareketli çok

Sağmayı nasıl yaptın damla damlayken ilk günler kaç saatte bir sağmalıyım

canım sezeryan olduğun için zaten sana özel yemek oluyor .mesela sezeryana girmeden aç kalmıştım Daha sonra da hoşaf ve yağlı su gibi bir şey içirdiler bana doğumdan sonra. Yani o gün akşam yemek yok. ertesi günü de sabah sadece peynir ve galeta verdiler.ama eşimin yemekleri çok güzeldi. Ondan sonra yavaş yavaş doğru düzgün yemek vermeye başladılar zaten. Sen onlar ne verirse onu ye bence

Kızlar 2 gündür bobrek ağrısı cekiyordum bugun gittim doktora bobregimde buyume ve enfeksiyon varmış bol su ve ilac önerildi. Hepinize nacizane tavsiyem bol bol su için ben bu ara pek icmiyodum enfeksiyon çıktı hemen

Ay kızlar yaa ben artık minnoşumu kucağıma alıp onla ilgilenmek istiyorum hayırlısıyla. Çok sıkıldım evdeeee zaman geçmio sanki daha da çoook vaaarr, eşim bir gün beylik beyliktir yat kalk dinlen arıcan bugünleri dioo ama Mart'tan beri yatıoz 1 sene olcak nerdeysse yeteeerrr

Bende bi tane var ama yinede sabırsızlanıyorum neler yasicamı 2 bebeyle bile bile hayırla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…