2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Bende biran önce doğsun istiyorum sanki yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum

Canim benim de bugün kontrolum vardi:) bende de biraz sanci cikti devamli hale gelirse ya da agrin belirgin bir sekilde olursa haber ver dedi. Benim de 3000 50 cm ayni gidiyoruz :)

Kızlar çarşamba sabah 10 da Allah’ın izniyle sezeryana gireceğim kızımı kucağıma alacağım dua edin ne olur hamilerelerin duası kabul olur derler
Saglikla kavusun birbirinize canim kolaylikla sorunsuz sıkıntısız olsun insallah

Kızlar bebeğimin rahatça gaz atabilmesi için ne yapabilirim bir fikriniz var mı? Gündüzleri iyi de geceleri çok rahatsız oluyor gibi geliyor bana. Tecrübeli anneler belki bir fikriniz vardır? İlk çocuk olunca ne yapabilirim bilemiyorum..

Yeni kısıtlamalar geldi cuma sezeryana alınırsam ctesi pazar kimse gelemeyecek eve de hastaneye de çok mutluyum
Bende ona takıldım cuma sezeryan olsam pazar sabah ciksam eşim gelip alabilirmi çıkış islemleri icin,kimse gelemeyecek en guzeli bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…