Ay kızlar yaa ben artık minnoşumu kucağıma alıp onla ilgilenmek istiyorum hayırlısıyla. Çok sıkıldım evdeeee zaman geçmio sanki daha da çoook vaaarr, eşim bir gün beylik beyliktir yat kalk dinlen arıcan bugünleri dioo ama Mart'tan beri yatıoz 1 sene olcak nerdeysse yeteeerrr
Kızlar kontrolden geldim nst de biraz sancı çıktı ama normalmiş bu haftalarda 2900 50 cm olmuş çok şükür . 3500 u zorlar zaten illaki ultrason değerinde oynamalar oluyo dedi .İki haftaya tekrar gideceğim çatı kontrolünden sonra her şey açığa çıkar şuan normal gorunuyo yapabilirsin dedi ama benim tansiyonum yükselip duruyo hastanede stres kaynaklı o zamanki duruma göre değerlendirme yapılır dedi
Canim benim de bugün kontrolum vardi:) bende de biraz sanci cikti devamli hale gelirse ya da agrin belirgin bir sekilde olursa haber ver dedi. Benim de 3000 50 cm ayni gidiyoruz :)
Kızlar bebeğimin rahatça gaz atabilmesi için ne yapabilirim bir fikriniz var mı? Gündüzleri iyi de geceleri çok rahatsız oluyor gibi geliyor bana. Tecrübeli anneler belki bir fikriniz vardır? İlk çocuk olunca ne yapabilirim bilemiyorum..