2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
eltim tane kimyon cayi ic bebege sut gaz yapmiyor demisti canim

Canim benim de bugün kontrolum vardi:) bende de biraz sanci cikti devamli hale gelirse ya da agrin belirgin bir sekilde olursa haber ver dedi. Benim de 3000 50 cm ayni gidiyoruz :)
Aynen canım benim yüzde yüzü bile gördü genelinde 50 ustuydu ama bu haftalarda normalmiş haliyle hissediyorum zaten ben kasılmaları kasıklarıma kramp şeklinde de giriyor bakalım hayrolsun inşallah

Eşin doğru söylüyor canım ahhh bir uyusam ahhhh bir uyusaaaaammmmm diyeceksin deliksiz gece uykularimmmm neredesinizzzzzz diyeceksin
Ama sonra bebeğinin bir gülüşü parmağını sımsıkı tutuşu hepsine bedel olacak

Karnına masaj yapican biraz bebe yağı losyon sur eline saat yönünde masaj yap bide bacaklarını karnina doğru bastir

Kızlar yavruma kavuştum çok şükür allahıma şükürler olsun
Allah bağışlasın canım gözün aydın sağlıkla büyütün inşallah
Yeni kısıtlamalar geldi cuma sezeryana alınırsam ctesi pazar kimse gelemeyecek eve de hastaneye de çok mutluyum
Ya peki şehirlerarası seyahat yasak mı uçak seferleri falanla ilgili bilgi var mı h. Sonu için bu kısım önemli gelmek isteyen bilet alan akrabalar var da

Bende ona takıldım cuma sezeryan olsam pazar sabah ciksam eşim gelip alabilirmi çıkış islemleri icin,kimse gelemeyecek en guzeli bu
Evet canım doğum kağıdını atarsın gelip alabilir :)

Onunla ılgılı bırsey soylemedı ama yasaktır bence sokaga cıkma yasagı olunca zorunlu durumlar harıc seyehat de yasaktır herhalde

Onunla ılgılı bırsey soylemedı ama yasaktır bence sokaga cıkma yasagı olunca zorunlu durumlar harıc seyehat de yasaktır herhalde
Hadi hayırlısı inşallah canım onları karşılaması göndermesi falan var yani birde yasakta nasıl olacak bilmiyorum seyahat yasak olmasa bile

Hadi hayırlısı inşallah canım onları karşılaması göndermesi falan var yani birde yasakta nasıl olacak bilmiyorum seyahat yasak olmasa bile
Yanı sende kalcaklarsa sıkıntı lohusa olacaksın halıyle aynı evın ıcınde kalabalıkla 48 saat sıkıntı

Yanı sende kalcaklarsa sıkıntı lohusa olacaksın halıyle aynı evın ıcınde kalabalıkla 48 saat sıkıntı
Çok sıkıntı canım zaten geriliyorum ama, işte söylemeye çalıştım, dinleyen anlamak isteyen olmadı bende artık hayırlısı diyip Allaha bıraktım napayım

Canım gözün aydin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Rezene çayı veriliyo bir kaşık filan cok sıkırsan tabi bu onun dışında bacaklarını karnına çekip ittireceksin masaj seklinde netten bakabilirsin videosuna öyle direk cikiyo ayağına masaj filan yapıp

Hanımlar bisey sorcam sokağa çıkma yasağı varken sancilanirsak sorun olurmu hastaneye gidiş benim yolum 40 dk sürüyor. Tvdede hastaneye gidiyoruz diyenlere bahane cok felan diye haber yapılıyordu aklıma takıldı

Aynen canım benim yüzde yüzü bile gördü genelinde 50 ustuydu ama bu haftalarda normalmiş haliyle hissediyorum zaten ben kasılmaları kasıklarıma kramp şeklinde de giriyor bakalım hayrolsun inşallah
Bende de öyle oluyo canim biraz daha dursalar yerlerinde hic fena olmaz:) saglikla gelsinler insallahh

Hamile olduğunuzu görünce bir şey demezler ceza yazsalar bile hastaneye gittiğinizde alacağınız bir belge ile silerler cezanızı

Canım twitter da gazeteci böyle yazmış

Eklentiler

• 0D722660-5DDA-4B01-9DA3-EF282385AEB5.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 55
hadi ya
çok gereksizmiş umarım yasak çıkar da gelemezler
Aynen canım diyorum ya herkes için farklı bi süreç, kurunun yanında yaş da yanıyor, bu hale keyfi getirenler, evinde duramayanlar, misafirlikten çıkmayanlar laftan anlamayanlar yüzünden şu an bu durumdayız, dozunu ayarlayamıyor kimse illa yasaklar olacak cezalar olacak önünü alabilmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…