Kızlar bebeğimin rahatça gaz atabilmesi için ne yapabilirim bir fikriniz var mı? Gündüzleri iyi de geceleri çok rahatsız oluyor gibi geliyor bana. Tecrübeli anneler belki bir fikriniz vardır? İlk çocuk olunca ne yapabilirim bilemiyorum..
Canim benim de bugün kontrolum vardi:) bende de biraz sanci cikti devamli hale gelirse ya da agrin belirgin bir sekilde olursa haber ver dedi. Benim de 3000 50 cm ayni gidiyoruz :)
Aynen canım benim yüzde yüzü bile gördü genelinde 50 ustuydu ama bu haftalarda normalmiş haliyle hissediyorum zaten ben kasılmaları kasıklarıma kramp şeklinde de giriyor bakalım hayrolsun inşallah
Ay kızlar yaa ben artık minnoşumu kucağıma alıp onla ilgilenmek istiyorum hayırlısıyla. Çok sıkıldım evdeeee zaman geçmio sanki daha da çoook vaaarr, eşim bir gün beylik beyliktir yat kalk dinlen arıcan bugünleri dioo ama Mart'tan beri yatıoz 1 sene olcak nerdeysse yeteeerrr
Eşin doğru söylüyor canım ahhh bir uyusam ahhhh bir uyusaaaaammmmm diyeceksin deliksiz gece uykularimmmm neredesinizzzzzz diyeceksin
Ama sonra bebeğinin bir gülüşü parmağını sımsıkı tutuşu hepsine bedel olacak
Kızlar bebeğimin rahatça gaz atabilmesi için ne yapabilirim bir fikriniz var mı? Gündüzleri iyi de geceleri çok rahatsız oluyor gibi geliyor bana. Tecrübeli anneler belki bir fikriniz vardır? İlk çocuk olunca ne yapabilirim bilemiyorum..
Ya peki şehirlerarası seyahat yasak mı uçak seferleri falanla ilgili bilgi var mı h. Sonu için bu kısım önemli gelmek isteyen bilet alan akrabalar var da
Allah bağışlasın canım gözün aydın sağlıkla büyütün inşallah
Ya peki şehirlerarası seyahat yasak mı uçak seferleri falanla ilgili bilgi var mı h. Sonu için bu kısım önemli gelmek isteyen bilet alan akrabalar var da
Canım gözün aydin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Rezene çayı veriliyo bir kaşık filan cok sıkırsan tabi bu onun dışında bacaklarını karnına çekip ittireceksin masaj seklinde netten bakabilirsin videosuna öyle direk cikiyo ayağına masaj filan yapıp
Aynen canım benim yüzde yüzü bile gördü genelinde 50 ustuydu ama bu haftalarda normalmiş haliyle hissediyorum zaten ben kasılmaları kasıklarıma kramp şeklinde de giriyor bakalım hayrolsun inşallah
Allah bağışlasın canım gözün aydın sağlıkla büyütün inşallah
Aynen canım diyorum ya herkes için farklı bi süreç, kurunun yanında yaş da yanıyor, bu hale keyfi getirenler, evinde duramayanlar, misafirlikten çıkmayanlar laftan anlamayanlar yüzünden şu an bu durumdayız, dozunu ayarlayamıyor kimse illa yasaklar olacak cezalar olacak önünü alabilmek için.