Aynen canım diyorum ya herkes için farklı bi süreç, kurunun yanında yaş da yanıyor, bu hale keyfi getirenler, evinde duramayanlar, misafirlikten çıkmayanlar laftan anlamayanlar yüzünden şu an bu durumdayız, dozunu ayarlayamıyor kimse illa yasaklar olacak cezalar olacak önünü alabilmek için.
Sorma Rabia son gittigimde dr.un makinesi ayrintili gostermiyormus sansima tahmini bi rakam soyledi .bebekte de bende de bi sorun yok cok sukur bu tarafta vakalar cok fazla artti o yuzden bi daha gitmedim henuz 15 gun kala gitmeyi dusunuyorum sizin kac
Kızlar bebeğimin rahatça gaz atabilmesi için ne yapabilirim bir fikriniz var mı? Gündüzleri iyi de geceleri çok rahatsız oluyor gibi geliyor bana. Tecrübeli anneler belki bir fikriniz vardır? İlk çocuk olunca ne yapabilirim bilemiyorum..
Canım benim bebeğim de zorlanmıştı geçen hafta. Ben içtiğim rezene çayının içine bir çay kaşığı kimyon atıp içtim günde 2 fincan, bebeğimin topuklarına acı elma yağı ile masaj yaptım. Bol bol kuru kayısı yedim, hoşafı da olur. Ertesi güne rahatladı bebeğim. Yediklerine içtiklerine dikkat etmen lazım, buzdolabından çıkmış yiyecek içecekler, baharatlı yemekler yememiz rahatsız ediyor bebekleri
Şehirler arası yasak gelmesin daha kızlar öyle demeyin nolur Annem babam gelecek yanımda kalacak başka kimsem yok. Eşim de ben tek başıma çocuk mu bakayım senin yanında mı kalayım diyor. Allah korusun bi başıma kalırım valla hastane köşelerinde
Kızlar 37+1 olduk bizde kilosu 2955 nasıl.sizce bide karnim aşağı indi hafif adet ağrısı gibi ağrım var kafası çok aşağıda acaba bu hafta doğum olur mu
Şehirler arası yasak gelmesin daha kızlar öyle demeyin nolur Annem babam gelecek yanımda kalacak başka kimsem yok. Eşim de ben tek başıma çocuk mu bakayım senin yanında mı kalayım diyor. Allah korusun bi başıma kalırım valla hastane köşelerinde
Aynen canım da eşim filan normal yap diyo toplanma süreci normal de daha konforlu ama bilmiyorum hayırlısı o ana biraktim çünkü planlar gerçekten uymuyo burdada cevremde de gordum