2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kesinlikle öyle.. umarım kp görümce eşi aynı evde 48 saat olmayacağını anlayarak gelmekten vazgeçerler

Hamile olduğunuzu görünce bir şey demezler ceza yazsalar bile hastaneye gittiğinizde alacağınız bir belge ile silerler cezanızı
Kuzu benim annem refakatçi kalcaktı yanımda diyelim planlı şekilde doğuramadım aniden suyum geldi sezaryene alındım yasak saatlerinde. Napcaammm 25 30 dk hastaneyle annemlerin evi arası

kesinlikle öyle.. umarım kp görümce eşi aynı evde 48 saat olmayacağını anlayarak gelmekten vazgeçerler
İnsallah canım kendi derdimiz ayrı virüs derdi ayrı birde insanlarla uğraşma ayrı Allah bize yardım etsin şu süreçte.

Kuzu benim annem refakatçi kalcaktı yanımda diyelim planlı şekilde doğuramadım aniden suyum geldi sezaryene alındım yasak saatlerinde. Napcaammm 25 30 dk hastaneyle annemlerin evi arası
kalamayacak maalesef öyle gözüküyor benim annem perşembe günü kalmaya gelecek o yüzden

Seninle doğum taRihimiz aynı canım. Bebeğinin kg nasıl nr kadar
Sorma Rabia son gittigimde dr.un makinesi ayrintili gostermiyormus sansima tahmini bi rakam soyledi .bebekte de bende de bi sorun yok cok sukur bu tarafta vakalar cok fazla artti o yuzden bi daha gitmedim henuz 15 gun kala gitmeyi dusunuyorum sizin kac

Canım benim bebeğim de zorlanmıştı geçen hafta. Ben içtiğim rezene çayının içine bir çay kaşığı kimyon atıp içtim günde 2 fincan, bebeğimin topuklarına acı elma yağı ile masaj yaptım. Bol bol kuru kayısı yedim, hoşafı da olur. Ertesi güne rahatladı bebeğim. Yediklerine içtiklerine dikkat etmen lazım, buzdolabından çıkmış yiyecek içecekler, baharatlı yemekler yememiz rahatsız ediyor bebekleri

Şehirler arası yasak gelmesin daha kızlar öyle demeyin nolur Annem babam gelecek yanımda kalacak başka kimsem yok. Eşim de ben tek başıma çocuk mu bakayım senin yanında mı kalayım diyor. Allah korusun bi başıma kalırım valla hastane köşelerinde

Ayın 16 sında şehirler arası yasaklar geliyor diyorlar ama ne kadar doğru bilemem

Sezaryna kesin gozuyle bakiyosun diye dusunuyodum fikrin mi degisti ben de valla sancilar falan da cikinca iyice sona yaklasiyoruz dedim:)
Aynen canım da eşim filan normal yap diyo toplanma süreci normal de daha konforlu ama bilmiyorum hayırlısı o ana biraktim çünkü planlar gerçekten uymuyo burdada cevremde de gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…