2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ne olacağı belli olmaz bence kısıtlama olmadan gelsinler haftasonuna denk gelirse baksana yasak bu işin planlaması olmuyo

Benimde en buyuk korkum o insallah gelmez

Benim de bugün kontrolüm vardı, bi umut artık kanala girmiştir diyordum ama maalesef ne sancı var ne de açılma..39+1 deyiz, benden önce tarihi olan arkadaşların çoğu doğum yaptı Doktor 1 hafta daha bekleyelim olmazsa haftaya pazartesi sezeryanla alırız dedi çünkü kanala girmezse suni sancı gereksiz oluyormuş, artık sadece en hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum, doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun bebişlerinizi güle güle büyütün dileleklerimle, bekleyenlere de sağlıklı, hayırlı doğumlar diliyorum

Ben çok kasılıyorum bı kaç saattir ağrı yok ama karnım taş gibi bebekte hareketli çok
3 4 gundur benimde oyle sert duruyor 1 2 saat kizcen hareket ediyor doktorada bunun icin gitmek istemiyorum arti birde regl agrilarim oluyor

Kızlar 37+1 olduk bizde kilosu 2955 nasıl.sizce bide karnim aşağı indi hafif adet ağrısı gibi ağrım var kafası çok aşağıda acaba bu hafta doğum olur mu
Kg'su gayet güzel canım benım 37inci hafta da sancım çıktı bu hafta da çıkarsa sezeryanla alcam dedi cuma günü ama bakalım

Ben varim yadigar canim gunumuzde aynıymış benimki kanalda ama daha niyeti yok baski disinda agrim olmuyor regl haric sende sanci falan ciktimi bende cikmamisti 25 civariydi

Sen kimyon tohumu demleyip içebilirsin canım. Göbek başı düştüyse masajlar var gaz için onları ataştırabilirsin. Ben youtube den saç kurutması sesi galan açıyordum geceleri öyle uyuyorduk yine geçmezse damla falan veriyorlar bağırcak düzenleyici

Ben varim yadigar canim gunumuzde aynıymış benimki kanalda ama daha niyeti yok baski disinda agrim olmuyor regl haric sende sanci falan ciktimi bende cikmamisti 25 civariydi
Fark ettim canım seni bi biz kaldık gibi..yok nst de hiç sancı çıkmadı, bebek 3.800 kg olmuş ama hiçbir doğum belirtisi yok sanırım 40.haftada sezeryana alıcak beni böyle giderse bi kaç gün daha..

Fark ettim canım seni bi biz kaldık gibi..yok nst de hiç sancı çıkmadı, bebek 3.800 kg olmuş ama hiçbir doğum belirtisi yok sanırım 40.haftada sezeryana alıcak beni böyle giderse bi kaç gün daha..
Oy masallah benim kilosu sana gore cok az 2900 du gecen hafta annesini zorlamak istemiyor herhalde sipa

asagi tarafa ara ara igne batiyor gibi oluyor bugunde. Hergun baska bisey
normal canım bende 15 gündür ara ara oluyor tam vajınal bölgede doktorum çatı açılıyor yavas yavas demişti bende de herkesın belirtileri var bu akşam kım ne yazıyor evet bendede var dıyorum

Oy masallah benim kilosu sana gore cok az 2900 du gecen hafta annesini zorlamak istemiyor herhalde sipa
Canım seninkinin kilosu da iyi maşallah, benimki sanırım biraz tombul bi bebiş olacak halbuki annesi 2 kg doğmuş bi bebek hayırlısı olsun hepimiz için en kötü, inşaallah haftaya doğum yaparız artık biz de

normal canım bende 15 gündür ara ara oluyor tam vajınal bölgede doktorum çatı açılıyor yavas yavas demişti bende de herkesın belirtileri var bu akşam kım ne yazıyor evet bendede var dıyorum
bende cuma gunu 1 cm acilma vardi artmis olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…