2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
2 kg mu doğmuşsun ufacık bende 2700 doğmuşum biraz minyonuz anne baba ikimizde cok takılmıyorum kilosuna açıkcası

çayın durumdayım çok kasılma var karnım taş gibi bebekte çok hareketli 2 saattir falan böyle neden olabilir acaba
Bende öyleyim bi kaç saattir midem ağrımaya başladı hafif bulantılı uzandım biraz hafifledi ama bebek çok hareketli sanki çıkacak diyorum son bir haftamız sağlıkla geçseydi bi

Ne zor bir dönemden geçiyoruz kızlar
Doğuma bile nasıl gidecez diye düşünüyoruz. Gece sancım gelse kızımla hastaneye gidemeyiz bugün açıkladım babanneni çağırırız gelir senin yanında durur diye (aynı binada oturuyoruz) Onlar da çok dikkat etmiyorlar kızım başından beri ben teyzemle kalırım diyordu biz hastanedeyken hafta sonu olursa doğum Kardeşimin gelmesi mümkün olamayacak. Aman hastalık kapar mıyız düşüncesi de cabası maddi yönden desen yine kısır bir döngüye giriyoruz. Allahım feraha erdirsin inşallah. Sağlıkla hayırlısıyla doğumlarımızı yapalım

Zor bir doneme denk geldik cidden hayirlisiyla kucaklarimiza alalim insallah

Kızlar aranızda göbeğinde yanma hissi olan var mı? Cildimde belli bir nokta var sanki yanık yarası gibi sızlıyor. Görünür de bişey yok ama orda leke gibi bişey var çok hafif. Bi mantığa oturtamadım doktora da sormayı unuttum ama çok ilginç geliyor

her turlu zor donemdenyız ulkece değil dünyaca cebımızı iyi kontrol etmekte fayda var ne olacağı hi. belli değil

Bilmiyorum ki gerildik mi acaba
Ben uyudum uyandım o kadar gergin değil ve hareketleri de normal şu anda
Çok geçmiş olsun inşallah biran önce atlatırsınız
Bende öyleyim bi kaç saattir midem ağrımaya başladı hafif bulantılı uzandım biraz hafifledi ama bebek çok hareketli sanki çıkacak diyorum son bir haftamız sağlıkla geçseydi bi
İnşallah kalsn zamanı sağlıkla atlatır sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız ben bugün yemeği de çok kaçırdım acaba dedim o mu rahatsız etti yarın çok hafif beslenmeyi düşünüyorum dengelemezsem çatlarım çünkü
Benim de bir keresinde aynısı oldu yanık gibi misminicik kırmızı bir leke yada ben dokununca yanıyordu ana sonra geçti

Çok az kalmıışş bende 37.haftamdayım.Batmalarım çok fazla.Rahim ağzım da ağrı oluyor yatakta sağa sola dönerken.Artık hareket etmek çok zor.O kadar iyi anlıyorum kii.Sezeryan mı olacak senin normal mi canım

Kızlar mrb bnde dün gittim doktora 38+4 olduk şimdi doktor gecen hafta gittiğimde bi saat sonra bile gelebilirsin dedi bana ama bugun gittiğimde emekleme ve squat hareketi bol bol yapmanı istiyorum dedi kanala girmedi de ondan mı dedi anlamadım ayrıca şu nst den anlıya var mı çıkan rakamlardan hiçbirsey anlamıyorum

Kagidi at bakalim

kalp atışı 120 sancın 20 sancı yok gibi bişiy ama kalp atışı sınırda gibi doktorun daha iyi bilir
Normal bi sıkıntı yok dedi haftaya gel çatı muayenesi olucak dedi bebeğin kanala girmemiş olması normal mı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…