2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
bazısı son ana kadar gırmıyor hatta belki hiç girmez canım

Benim 1 ay önce 1.650 idi.
Ama benim bebeğim yeni kg almaya başladı. Önceleri ben alıyordum.
2 nın üzerinde olması lazım.
Artık 2 buçuk mu fazlamı bilmiyorum.
Birde ben almanyadayım.
Her hafta gidiyorum
Kalp atışı için alıyorlar beni.
Ama ultrasona her zaman girmiyorum.
Sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah.
Benim bebeğim kız.
Seninki nedir

Aynen öyle hem bel ağrısı hem alt taraf baskısı çok zorluyor canım, belim ya böyle kalırsa naparım diye düşünüyorum hatta nasip olursa sezaryen olacak inşallah senin normal mi? Allah hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

KIzlar yazamadım hepinize teşekkür ederimmm hayırlı doğumlar dilerim biz ewimize çıktık inş sağlıkla büyütürüz bebeleri bu arada sezeryandan sonra sütüm gelmedi hala da yok cok üzülüyorum mecbur mama veriyoruz şırınga ile yeni doğanda kaç milim verilmeli ve kaç saat arayla tecrübeli annişler yazarmısınz

Birde karnı sert olan arkadaşlar lütfen doktora gitmemezlik yapmayın karın sertliği eşittir sancı demekmiş benim hiç bir ağrım olmamasına rağmen 3 saat boyunca Şemsertlik geçmeyince hastaneye gitmek istedim iykide gitmişim nst de sancı aşırı yüksek çıkmıştı

Bize 1 buçuk 2 saatte 10 ml ver dediler bu gün geçtikçe 30ml e kadar çıkabilirmiş bebeğe göre galiba. Bende sağma makinesi aldım dün ilk sütümü verdik çok duygulandım sütün gelmemesi çok yıprarıyor insanı

Kızlar gunaydiin. Bu Nişan dediğiniz tamm olarak nasıl oluyo gece üç gibi wc ye gitmiştim silerken damla damla pembemsi tamlalar gelmiş sonra peçete koymuştum acaba tahrismi oldu dedim çok az yine gelmiş çözemedim tam nerden olduğunu acaba tahriş filan mı oldu diyorum ama hafif adet sancısı gibi büyük tuvaletim varmış gibi hissediyorum dün kontrolüm vardı biraz sancı çıkmıştı zaten ama yinede doktor normal demişti iki haftaya randevu verdi . Ne yapmam lazım çözemedim ben .

Eklentiler

• IMG20201130091520.webp
    96,6 KB · Görüntüleme: 68
Canım senin baya sancım çıkmış
Bahsettiğin şeyler de doğum habercisi gibi
Bence bir doktorunla görüş

Canım sancın baya var doktor extra bir belirti olmazsa 2 hafta sonra demiştir sen haber ver ve git bence doğum belirtisi gibi

Sağma makinesi ile hastaneye gitmek işte bu yüzden çok önemli çok sevindim sizin adınıza

Canım senin baya sancım çıkmış
Bahsettiğin şeyler de doğum habercisi gibi
Bence bir doktorunla görüş
Doktor normal dedi bu haftalarda sanırım doktorum biraz rahat bakiyim bı kahvaltı duş alıyım da olmazsa yazarım diğer tarafta 38 haftalık biri vardı bakiyom hep yirmilerde sancisi en son bana sordu sen kaç haftaliksin baya sancın var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…