2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet bana da yüksek geldi
Haftan erken çünkü
38 lerde olsan normal de
Benim de 20 lerde bazen 40 -50 oluyor sadece

Tamam canım bı kahvaltı duş alıyım da yazarım tekrar gelmedi bı seferlik mi oluyo bu anlamıyorum ki hiç
kuzum kanlı olunca gozukmekte fayda var gerçi dün arkadasım benım hıc kanlı nısanım gelmedı bıldıgın sarı yesılımsı akıntım oldu dedı 3 cocugu var ama sen bı git artık her an gelebılecek haftalardayız

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen canım da eşim filan normal yap diyo toplanma süreci normal de daha konforlu ama bilmiyorum hayırlısı o ana biraktim çünkü planlar gerçekten uymuyo burdada cevremde de gordum
Bu eşlerin zaten normal yap takintilari:) toparlanma sureci evet normal dogum icin farkli bi durum olmadiysa daha hizli oluyo bi bebek cikana kadar:) ben de normal diyorum simdi ama bakalim dedigin gibi ne olcagi belli olmuyo en hayirlisi neyse o olsun insallah hepimiz icin

Kuzum benımde boyle cıkmıstı doktor haftaya gel dedı ama beklerse tabıı dıye de ekledı
Nişan su vs gelırse dırek hazırlıklı gel demıstı

Sarımsı da geldi canım iltihap varmış gibi oda mi belirtilmiş

İnşallah canım resim paylaştım gördün mü seninkide mi böyle çıkmıştı ? Sanki nişanim geldi benim

İnşallah canım resim paylaştım gördün mü seninkide mi böyle çıkmıştı ? Sanki nişanim geldi benim
Seninki kadar degil canim ama doktorum bana agrin ya da kasilman fazla olursa bekleme haber ver ya da gel demisti. Sen her ihtimale bence doktorunla irtibata geç. Nişanda olabilir ama nişanin gelmesi demek dogum basladi demek degil gunler sonra da dogum gerceklesebilir. Sen en iyisi bi doktornla gorus bakalim ne diyecek bize de haber et

Günaydın Kasım anneleri ve Inşallah Aralık anneleri ❣ sağlıcakla Aralığa geldik şükürler olsun. Bugün kontrol günüm. Kasılmalarım arttı ama şancı falan yok bakalım nasıl durumlar. Eşim il dışına çıktı perşembe gelecek sıkı sıkı tembihledi ben gelene kadar doğurma diye
Bizi neler bekliyor bakalım sağlıcakla kavuşmak nasip olsun bekleyen tüm annelere

Şuand normal görünüyor canım.Doğum pozisyonu almış biizmkisi.Henüz açılma yok ama rahim yumuşamaya başlamış.Benm doktorum biraz normal doğum konusunda inatçı bir doktor.Her şey böyle giderse sanırım normal olacak

Merhaba
Günümüz aynı sizinle. Geçen cuma gittiğimde kanala girmesiyle ilgili birşey söylemedi doktorum. Benimki de girmedi belkide
Evet kuzum günlerimiz aynı bana geçen hafta daha iyi konuşmuştu sanki strese sokan insanlardan falan uzak dur demişti ben kanala falan girmiş mi diye sorduğumda bilmen gereken herşeyi ben sana söylerim sen onları düşünme demişti bebeğini kaykaydan sana kayarken hayal etmeni istiyorum demişti.. Bu gittiğimde de işte bu hareketleri önerdi cnm

Günaydın canım. Baya 100lere dayanmış sancın hiç hissetmiyor muydun dün onları. Pembe leke de niye durduk yere tahriş olsun ki çatı muayenesi filan olmadıysan, acaba nişan mı geldi.
Doktorundan haber alınca bize de haber et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…