2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Doktoruma ulaşamıyorum hiç bı şekilde baglamiyolar sinir oldum doğumhane de açmadı arayıp gitmesem şimdi çok bekleyeceğim oralarda

Toparlanma hissediyodum canım doktora söyledim normal dedi daha düzenli olması gerekiyomus doğum başlangıcı için. Doktorumdan haber alamıyorum doğumhaneyi de baglamiyolar sinir oldum gideceğim sanırım

kontrolden geldim 37+0 im. bebegim 3190 gr 51 cm olmus ama hala makat gelisli 39. Haftaya kadar donmezse gun belirleriz dedi. Nst normal dedi cokta anlamiyorum ben zaten anlayan varsa bakabilirse sevinirim

Eklentiler

• 8772A018-F608-428B-B733-016146DB12CB.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 53
Toparlanma hissediyodum canım doktora söyledim normal dedi daha düzenli olması gerekiyomus doğum başlangıcı için. Doktorumdan haber alamıyorum doğumhaneyi de baglamiyolar sinir oldum gideceğim sanırım
Kasılma hissediyorsun canm sancı işte aynı şey sanırım. En iyisi git imkanın varsa leke geldiğini söylersin. Belki tekrar nst'ye filan bağlarlar. Bı sorun yoksa da kafan rahat eder.

Bu arada seyahat yasagi gelirse hastane refakatci icin izin kagidi yaziyormus ve onu getirecek kisi icin biraz icim rahatladi ama ziyaretci tamamen yasaklanmis iki haftaya kadar camin ardindan bebegi gosteriyorlardi birinci derecelere

kontrolden geldim 37+0 im. bebegim 3190 gr 51 cm olmus ama hala makat gelisli 39. Haftaya kadar donmezse gun belirleriz dedi. Nst normal dedi cokta anlamiyorum ben zaten anlayan varsa bakabilirse sevinirim
sancin cikmamis canim bebisinde doner o zamana umarim

Canım senin baya baya doğum öncesi kadar yüksek sancıların nasıl normal demiş ben senden öndeyim çok nadir 70 i gördüm genelde düzdü sancı grafiği anlattığın da nişana benziyor benimde ilk kızımda aynı öyle çok az gelmişti 2 gün sonra doğum yaptım mutlaka doktorunla irtibata geç

Terapist gibi doktormuş
Evet bu hareketleri benim doktorum da önermişti. Malesef çok yapamıyorum. Çocuklu hayat hep bir koşturmaca ve spor zaten sen Yapabiliyorsan yap canım

Kasılma hissediyorsun canm sancı işte aynı şey sanırım. En iyisi git imkanın varsa leke geldiğini söylersin. Belki tekrar nst'ye filan bağlarlar. Bı sorun yoksa da kafan rahat eder.
Kasılmalarımı sayiyim da gideceğim hastane beni çok geriyo tekrar streslenmekte istemiyorum tansiyonum yukseliyo anlık

Canım doktorun mu rahatlığı anlamadım kimi diyo bu haftalarda direk çatı muaynesi yapıp gün veriyo ama bilmiyorum takip ediyorum kasılmalarımı gideceğim büyük bi ihtimal

Kasılmalarımı sayiyim da gideceğim hastane beni çok geriyo tekrar streslenmekte istemiyorum tansiyonum yukseliyo anlık
Benim doktorum lekelenme kanama olursa gel demişti. Kasılmalar için bişey demedi zaten benim 28. Haftadan beri hep var o kasılmalar.
Sen bence tekrar ulaşmaya çalış doktora madem gitmeden önce boşuna gitmemiş olursun. Hastaneyi arayınca odasına bağlamıyorlar mi ?
Benimki de kendi numarasını vermedi böyle durumlarda sıkıntı işte ulaşamıyor insan.

Canım numarası var mesaj attım gün içerisinde kesin cevap veriyo akşama doğru filan . Onun dışında odasına bağlanmayı yasaklatmis. Dogumhaneden de açan olmadı en azından oraya soruyum dedim

Kızlar bu şekilde mi oluyo her insanda farklıdır ama duşa girdim gecede böyleydi varla yok arası

Eklentiler

• IMG_20201201_123126.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 74
Hanımlar merhabalar kontrolden geldim bizim minik kafayı iyice aşağı indirmiş bel ağrım ve alttaki baskı bundan kaynaklıymış, o yüzden beklerse 7 Aralık sabahı alalım inşallah dedi umarım bekler gününü tahlillerimzi verdik son 5 gün hayırlısıyla Allah hepimizi kolay kurtarsın sağlıkla sıhhatle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…