2 gün önce bende de oldu canım sol göğsüm şişti ağrıdı ucu çatladı çok ağrı çektim sonra halsizlik üşüme başladı. Sıcak bir duş alıp göğüslerini ov, acıyan yerlere özellikle masaj yap. Ben parol alıp uyumuştum masaj yaptıktan sonra. Bir de bebeği değişik pozisyonlarda tutarak emzirmeyi denedim özellikle de o göğsümden emzirdim canım baya acıdı ama dayandım ertesi güne geçti çok şükür
Kızlar spiral tecrübesi olan var mı aranızda? Lohusalık bittikten sonra taktırmak geçiyor aklımdan ama devlette nasıldır özelde nasıldır ücreti var mı ne kadar veya koruma yüzdesi kayma riski nedir hiç bilmiyorum. Tavsiyeniz var mı bununla ilgili
2 gün önce bende de oldu canım sol göğsüm şişti ağrıdı ucu çatladı çok ağrı çektim sonra halsizlik üşüme başladı. Sıcak bir duş alıp göğüslerini ov, acıyan yerlere özellikle masaj yap. Ben parol alıp uyumuştum masaj yaptıktan sonra. Bir de bebeği değişik pozisyonlarda tutarak emzirmeyi denedim özellikle de o göğsümden emzirdim canım baya acıdı ama dayandım ertesi güne geçti çok şükür
3 gündür devam ediyor bende qtes halsizlik.gunde 2 kez parol içiyorum. doktor antibiyotigimi değiştirdi. Kötü kokan akintim da var niyeyse.baya kötüyüm moralim yerlerde.masallah senin geçmiş canim sevindim
3 gündür devam ediyor bende qtes halsizlik.gunde 2 kez parol içiyorum. doktor antibiyotigimi değiştirdi. Kötü kokan akintim da var niyeyse.baya kötüyüm moralim yerlerde.masallah senin geçmiş canim sevindim
Ben başında farkedip uğraştım ondan ilerlemedi galiba, senin uzun sürmüş ama inşallah geçer en kısa zamanda, çok kötü bir acı biliyorum dayanılacak gibi olmuyor Allah şifa versin bir an önce
merhaba hanımlar doğum yapanlar olmuş allah analı babalı büyütsün doğum yapacak olanlara da sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin ben kısmet olursa mayıs annesi olacagım ama size bir soru sormaya geldimm bebişin anne karnında kilo alması için ne tür gıdalae tükettiniz, nasıl beslendiniz?
Bebek anne karnına düştüğü an kaç kg doğacağı da belli oluyormuş aslında :) ama muz,kaşar,süt,pekmez,kabak çekirdeği bebeğe kg aldırdığı düşünülüyor :)