2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Peki ates titreme halsizlik de var miydi canim hep atesim çıkıyor
2 gün önce bende de oldu canım sol göğsüm şişti ağrıdı ucu çatladı çok ağrı çektim sonra halsizlik üşüme başladı. Sıcak bir duş alıp göğüslerini ov, acıyan yerlere özellikle masaj yap. Ben parol alıp uyumuştum masaj yaptıktan sonra. Bir de bebeği değişik pozisyonlarda tutarak emzirmeyi denedim özellikle de o göğsümden emzirdim canım baya acıdı ama dayandım ertesi güne geçti çok şükür

Evet canım zorunluymuş
Canım korkulacak bişey değil inan ki bende titreyerek girdim içeri ama 10 saniye sürmedi
covidli hastalari sehir hastanelerine yonlendiriyorlarmis burdaki arkadaslar oyle soylemislerdi. Ama hastaneden hastaneye degisiyor sanirim
Bende şehir hastanesinde düşünüyorum doğumu ama her covidli hastayı oraya göndermeleri acayip korkutuyor beni umarım sağlam çıkabiliriz ordan

Kızlar spiral tecrübesi olan var mı aranızda? Lohusalık bittikten sonra taktırmak geçiyor aklımdan ama devlette nasıldır özelde nasıldır ücreti var mı ne kadar veya koruma yüzdesi kayma riski nedir hiç bilmiyorum. Tavsiyeniz var mı bununla ilgili

3 gündür devam ediyor bende qtes halsizlik.gunde 2 kez parol içiyorum. doktor antibiyotigimi değiştirdi. Kötü kokan akintim da var niyeyse.baya kötüyüm moralim yerlerde.masallah senin geçmiş canim sevindim

insan devlet hastanesine gitmeye 2 kat korkuyor gercekten

3 gündür devam ediyor bende qtes halsizlik.gunde 2 kez parol içiyorum. doktor antibiyotigimi değiştirdi. Kötü kokan akintim da var niyeyse.baya kötüyüm moralim yerlerde.masallah senin geçmiş canim sevindim
Ben başında farkedip uğraştım ondan ilerlemedi galiba, senin uzun sürmüş ama inşallah geçer en kısa zamanda, çok kötü bir acı biliyorum dayanılacak gibi olmuyor Allah şifa versin bir an önce

Bebek anne karnına düştüğü an kaç kg doğacağı da belli oluyormuş aslında :) ama muz,kaşar,süt,pekmez,kabak çekirdeği bebeğe kg aldırdığı düşünülüyor :)

Kizlar ben kendime gumus gogus kalkani aldim ama cok kucuk birsey geldi sadece ucunumu kapatmasi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…