2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Anladım hayirli ve güzel dogumlar diliyorum size saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah

Kızlar bebeleri gazlı olanlar için bunun faydasını gören çok olmuş yorumları falan memnun olanlarla dolu denediniz mi bilmiyorum ama Bi bakın isterseniz
Aynen canım bende gördüm bunu anne çayı da varmış süt arttırıcı bakayım da gerekli görürsem alacağım ikisinden de bayağı oneriyo Eylül hanım .

Aynen canım bende gördüm bunu anne çayı da varmış süt arttırıcı bakayım da gerekli görürsem alacağım ikisinden de bayağı oneriyo Eylül hanım .
Aynen öneriyo ama kullanıcı yorumları da çok fazla olumlu yönde bende düşünüyorum ama neyle karşılaşcağımı daha bilmediğim için almadım dediğin gibi gerek olursa hemen sipariş veririm

Aynen öneriyo ama kullanıcı yorumları da çok fazla olumlu yönde bende düşünüyorum ama neyle karşılaşcağımı daha bilmediğim için almadım dediğin gibi gerek olursa hemen sipariş veririm
Aynen öyle canım bazen indirimler bile oluyo bakalım nelerle karsilacagiz

beti8892 hastanede bize şırınga ile ver dediler ama çok zor oluyodu dayadım biberonu
Banada geldi hemşire anlattı anlattı emzirlmeyle ilgili mama verme sagarsan da kaşıkla ver dedi tamam dedim bildiğimi yaptım biberonla verdim hiçte alışmadı şuan emiyor yüzünde hafif sarılık var günde 1 kere mama veriyorum yalnız benim bebiş süt sağma makinesinin biberonunu reddediyor avente döküyorum onunla içiyor bu kuzucuklar biliyor işlerini
[/QUOTE]
amaan çok bilmiş hemşireler yaa bebekler prosedüre uymuyoki benim kızda alısmadı biberona ilk 1 hafta kadar kullandık sadece canım bu arada hayırlı olsun bebişin

hastanede bize şırınga ile ver dediler ama çok zor oluyodu dayadım biberonu
Siringadan çok çabuk kacabiliyomus da kaşıkla filan verilir diye düşündüm baktım onlarda icemiyo biberonla veririm mecburen kimi çocuk almiyomus sonrasında memeyi o yüzden öyle dusundum
[/QUOTE]
bebekten bebeğe değişebiliyo canım biz sonrasında sorun yasamadık

Peki canım kaç gün sürdü senin nişanla doğum arası? Kasılma yok ağrı yok hissetmiyorum yani sadece biraz karnım sert bide gece onu görünce panikledim biraz
nişan 1 kasım gibi geldi 3 kasımda suyum geldi 4 kasımın sabahınada sezeryan oldum canım ama nişan geldikten sonra kasılmalar baslamıstı tabi ben anlamıyodum 3 kasım gecesi 23.30da 3 kere pespese şiddetli sancım oldu foşşş diye suyum geldi çok fazlaydı peşine kanamam oldu

Ay Allah sifa versin canım şimdi nasılsın sen ve bebegin iyisinizdir insallah
allah bidaha yaşatmasın canım 2.kez test yapılmadı ufak ufak öksürüğüm war sistemde negatifi gördüm ama öksürüyorum yinede nolur nolmaz esimi ewe almıyorum çok zor yaa resmen dogumda da lohusalıktada tek kaldım

kız benim de 2.bebe oldugu halde kızım çığlığı bi koparıyo elim ayagıma dolasıyo korkuyorumbide tekim ki sorma gitsinallah bundan geri koymasın olsun herseye ragmen çok gğzel evim sobalı kızım gece üşümesin diye 2 nattaniye bi yorgan örttüm gece terlemiş, sabah byük adam gbi ter kokuyodu kusmukla beraber degişik, acımsı koku olmuş o bile güzel yaa

Gözün aydın canım, sağlıklı ya çok şükür büyür hemencecik merak etme 3 hafta oldu biz doğalı 3 kilo olduk bile nerdeyse :) senin bebişin ne kadar doğdu
Daha dün doğdu canım emmekte zorlanıyor biraz sütüm var ama emmek istemiyor

Siringadan çok çabuk kacabiliyomus da kaşıkla filan verilir diye düşündüm baktım onlarda icemiyo biberonla veririm mecburen kimi çocuk almiyomus sonrasında memeyi o yüzden öyle dusundum
bebekten bebeğe değişebiliyo canım biz sonrasında sorun yasamadık
[/QUOTE]
İnşallah bende yasamam canım bakalim benim aceleci çıktı her an gelebilir

Allah yasatmasın bi daha canım cok gecmis olsun insallah normal hayatınıza dönersiniz bian önce

Ben de ağlıyorum sürekli.oglum geliyor qnne niye ağlıyorsun diye.bwrbat bir haldeyim.ates de olunca aklıma başka kötü şeyler de geliyor mastit dışında.ama gogusler semsert ates yapıyor muydu canim sendede
Evet yapıyor

Benim nasıl olacak acaba . 36+4 um Pazartesi gece pembemsi lekelenmem oldu salı sabahı da oldu o gün doktora gittim çatı muaynem oldu açılma henüz oluşmamış ama kasılmalar nst de 4 5 kez yüzde yüzü gördulü sonrasında kahveli kırmızılı ara ara lekeler geldi doktorda ped takacak cinsten olursa gel dedi ama çoğalması bugün bişey gelmedi acaba direk su mu gelecek bebek strese girer diye de düşünüp duruyorum kasılmalar da var acaba o lekelenme neyin nesiydi kafada deli sorular bekler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…