kız benim de 2.bebe oldugu halde kızım çığlığı bi koparıyo elim ayagıma dolasıyo korkuyorumbide tekim ki sorma gitsinallah bundan geri koymasın olsun herseye ragmen çok gğzel evim sobalı kızım gece üşümesin diye 2 nattaniye bi yorgan örttüm gece terlemiş, sabah byük adam gbi ter kokuyodu kusmukla beraber degişik, acımsı koku olmuş o bile güzel yaa
Danışcam canım. Bizim doktor hastaneden ayrılmış. Başka doktora randevu aldık aylık randevusunu. Gidince soracağım ama o zamana kadar ne yaparım bilmiyorum.
Canım bugün sabahta geldi ama sonra gelmedi sümüksü kahverengi ve kıvamlı peceteye silince. Senin miktar olarak nasıldı? Hiç sancım filan yok benim anlamadım valla enfeksiyon mu acaba diye düşünüyorum çünkü hep beyaz akıntı vardı o yok artık bugün sonrasında gelmeyince gitmedim ama gidecem yarın yada cuma günü.
allah bidaha yaşatmasın canım 2.kez test yapılmadı ufak ufak öksürüğüm war sistemde negatifi gördüm ama öksürüyorum yinede nolur nolmaz esimi ewe almıyorum çok zor yaa resmen dogumda da lohusalıktada tek kaldım
Hanımlar sezeryandan sonra 4.gun duş aldım 5.gun bandı çıkardım pansumana başladım bugün 7.gun duş almam lazım ama korkuyorum dikislerden doktorum yıkanabilirsin dikişleri iyi kuru tut demişti ama tedirgin oluyorum siz ne yaptınız nasıl yikandinz bant çıkınca
Merhaba kızlar yazdıklarınızı sürekli takip ediyorum ama yazmaya pek fırsat bulamiyorum. 1. Sinifa baslayan bir oğlum olunca canlı ders, ödev, ev derken zaman çok hızlı geçiyor.
Bugün kontrolümüz vardı. 37+1 günlük olduk 3030 gram olmuş minnagimiz
Dr. İçin hediye ve hastanedeki personele falan dağıtmak için çikolata sipariş etmistim onlar gelmiş.
Artık sabirsizlanmaya başladım. Ne zaman doğacak acaba diye heyecan dorukta. İlk doğumumda annem 3 hafta önceden gelmişti ama doğumumu yaptiktan 1 gün sonra gitmek zorunda kalmıştı anneannem rahatsizlaninca. Şimdi de gelelim diyorlar, ben acele etmeyin diyordum. Doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olacak size diye. Ama bu yasaklar korkutmaya başladı. Seyehat yasağı falan olursa nasil olacak diye düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Ah ya ne zor bir şey bu mastit.ates geçti sanırım ama halsizlik falan geçmedi bir türlü.nekadar sürer bilmiyorum cok yoruldum.antibiyotik de kullaniyorum
Hanımlar sezeryandan sonra 4.gun duş aldım 5.gun bandı çıkardım pansumana başladım bugün 7.gun duş almam lazım ama korkuyorum dikislerden doktorum yıkanabilirsin dikişleri iyi kuru tut demişti ama tedirgin oluyorum siz ne yaptınız nasıl yikandinz bant çıkınca
Kuzum benim plesenta aşağıda o yüzden acil kanama başlayabilir diye doktor çok bekletmek istemedi normalde sezeryanımız 4 aralıktı ama aşırı kasılma olunca ultroson ve nst de bebeği riske atmıyalım dedi teşekkür ederim kuzum darısı diğer aralık annelerine sağlıkla zamanında kolaylıkla inş
Kolay gelsin canım benim de bayağ azaldı ama yine epey açık renkli az da olsa geliyor. Yarın kontrole gidecem artık sağlıkla dogsaydi bebeğim diye bekliyorum. Stresim arttı son günlerde
kız benim de 2.bebe oldugu halde kızım çığlığı bi koparıyo elim ayagıma dolasıyo korkuyorumbide tekim ki sorma gitsinallah bundan geri koymasın olsun herseye ragmen çok gğzel evim sobalı kızım gece üşümesin diye 2 nattaniye bi yorgan örttüm gece terlemiş, sabah byük adam gbi ter kokuyodu kusmukla beraber degişik, acımsı koku olmuş o bile güzel yaa
Kusmukları bile güzel kokuyo dimi annelik başka şeymiş doğrusu benimki de koca adam gibi sıçıyo afedersin ben de şok oluyorum bu ses bundan mı çıktı diye Allah A şükür bu günleri gördük kuzularımızı aldık kucaklarımıza. Bizim seninle aynı gidiyodu günümüz ve haftamız sen doğum yapınca benim bi elim ayağıma dolaşmıştı senden iki hafta sonra bende doğurdum nişanım geldi ne yapcamı bilemedim derken bir de baktım kucağıma verdiler
Bu arada kızlar Covid testi verdiğinizde hes de riskli gözüküyorsunuz test sonuçlanana kadar benim gibi görüp panik atak yaşamayın diye söylüyorum
Sonuçlanınca hes de düzeliyor