2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kokun geldimi canım benim hala gelmedi yarın 3 hafta olcak çok kafayı taktım bu koku meselesine

Canım bebekden dolayı dönemiyorum giremiyorum k.bakma. Benim ki açık pembe biraz sulu şu gibi ve sürekli peçete koyuyodum peçete ıslanıyordu baya

Canm ya inan çok üzüldüm sezeryanlisin birde öksürükde nasıl canın acimistir , Allah kimseye yaşatmasın çok zor olmuştur eminim

Hanımlar sezeryandan sonra 4.gun duş aldım 5.gun bandı çıkardım pansumana başladım bugün 7.gun duş almam lazım ama korkuyorum dikislerden doktorum yıkanabilirsin dikişleri iyi kuru tut demişti ama tedirgin oluyorum siz ne yaptınız nasıl yikandinz bant çıkınca

Merhaba kızlar yazdıklarınızı sürekli takip ediyorum ama yazmaya pek fırsat bulamiyorum. 1. Sinifa baslayan bir oğlum olunca canlı ders, ödev, ev derken zaman çok hızlı geçiyor.
Bugün kontrolümüz vardı. 37+1 günlük olduk 3030 gram olmuş minnagimiz
Dr. İçin hediye ve hastanedeki personele falan dağıtmak için çikolata sipariş etmistim onlar gelmiş.
Artık sabirsizlanmaya başladım. Ne zaman doğacak acaba diye heyecan dorukta. İlk doğumumda annem 3 hafta önceden gelmişti ama doğumumu yaptiktan 1 gün sonra gitmek zorunda kalmıştı anneannem rahatsizlaninca. Şimdi de gelelim diyorlar, ben acele etmeyin diyordum. Doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olacak size diye. Ama bu yasaklar korkutmaya başladı. Seyehat yasağı falan olursa nasil olacak diye düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Eklentiler

• IMG_20201203_174018.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20201203_173250.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20201203_172942.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 71
Benim 7. Gün doktor ben çıkarcam dedi çağırdı kontrole.ama ilkinde kendim çıkarıp normal hayatıma devam etmiştim

Maşallah sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz Ben de Bugün plesanta previa olduğunu öğrendim. 9 haftalık. Siz de biliyor muydunuz en başında?

Canım bebekden dolayı dönemiyorum giremiyorum k.bakma. Benim ki açık pembe biraz sulu şu gibi ve sürekli peçete koyuyodum peçete ıslanıyordu baya

Kolay gelsin canım benim de bayağ azaldı ama yine epey açık renkli az da olsa geliyor. Yarın kontrole gidecem artık sağlıkla dogsaydi bebeğim diye bekliyorum. Stresim arttı son günlerde

Kusmukları bile güzel kokuyo dimi annelik başka şeymiş doğrusu benimki de koca adam gibi sıçıyo afedersin ben de şok oluyorum bu ses bundan mı çıktı diye Allah A şükür bu günleri gördük kuzularımızı aldık kucaklarımıza. Bizim seninle aynı gidiyodu günümüz ve haftamız sen doğum yapınca benim bi elim ayağıma dolaşmıştı senden iki hafta sonra bende doğurdum nişanım geldi ne yapcamı bilemedim derken bir de baktım kucağıma verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…