2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlarımız adaş olacak
Sağlıkla kavuşalım inşallah

Ins su gelmez canim su gelince daha zorlasiyor dogumlar sekil 1a Ben

Banti 4 gun tutmanimi soylediler benimkini soktuler dus alirsan su geçirmez bant al dediler bide firsat buldukca dikislerini acikta birak daha cabuk duzelir dediler banti yeni cikardiysan. bekle derim

Banti 4 gun tutmanimi soylediler benimkini soktuler dus alirsan su geçirmez bant al dediler bide firsat buldukca dikislerini acikta birak daha cabuk duzelir dediler banti yeni cikardiysan. bekle derim
Hayır canm su geçirmez bant 1 gün durdu o günde duş aldım ertesi gün çıkardım 4. Gün bugün bantsiz duruyorum

Benim annem doğuma yakın gelecekti bu yasaklar çıkmaya başlyinca biraz daha erkene aldı mecburen bileti bu pazartesi günü geliyor inşallah doğuma daha 3

Benim annem doğuma yakın gelecekti bu yasaklar çıkmaya başlyinca biraz daha erkene aldı mecburen bileti bu pazartesi günü geliyor inşallah doğuma daha 3 hafta var

Kizlar instagramdan hic bebek bonesi bandanasi falan aldiniz mi aldiysaniz hangi sayfa
Bu ikisinden aldım ama biri 1 Ocak a kadar sipariş almıyormuş. Memnun kaldım.

Eklentiler

• Screenshot_20201203-221529_Instagram.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_20201203-221516_Instagram.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 67
Kizlar instagramdan hic bebek bonesi bandanasi falan aldiniz mi aldiysaniz hangi sayfa
Görümcem bu sayfadan getirtmisti kızım için çok ilgililer hangisini hangi bedende istiyorsan yapiyolar hemende kargoya veriyolar

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-03-22-30-20-57.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 61
Danışcam canım. Bizim doktor hastaneden ayrılmış. Başka doktora randevu aldık aylık randevusunu. Gidince soracağım ama o zamana kadar ne yaparım bilmiyorum.
Biogaia diye bir bitkisel damla var gaz için, ilk cocucgumda da doktor onu vermişti, şimdi de onu verdiler canım. Bir de ben çörek otu demleyip içiyorum, o da işe yarıyor.

Biogaia diye bir bitkisel damla var gaz için, ilk cocucgumda da doktor onu vermişti, şimdi de onu verdiler canım. Bir de ben çörek otu demleyip içiyorum, o da işe yarıyor.
Tamam canım aklımda bulunsun.. Çörek otunu ilk defa duydum teşekkür ederim doktoruna danışıcam daha da var gitmeye doktora gününü bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…