2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var kan pıhtılaşması olan anne arkadaşlarım doğumunuz sezeryan nasıl gerçekleşti, internette kan pıhtılaşması olan gebeler spinal sezeryan olamaz diyor

Hayır canm su geçirmez bant 1 gün durdu o günde duş aldım ertesi gün çıkardım 4. Gün bugün bantsiz duruyorum
Canım ben bantsiz sargisiz çıktım hastaneden, ilk banyoyu su geçirmez bantla yaptım, 1 hafta sonra normal banyo yapabilirsin dedi doktorum.

Kızlarımız adaş olacak
Sağlıkla kavuşalım inşallah
Amin canım inşallah.
Birkaç ortak yanımız daha var sanki yanlış hatirlamiyorsam. İlk doğumunu 40 haftalik suni sancıyla mi baslatmislardi? Benim ilki Kasim 2013 doğumlu gününü doldurunca o şekilde suni sanciyla olmustu. Bir de eşim veteriner hekim. Baskasiyla karistirmiyorsam eğer senin de öyle diye kalmış aklımda.

Var canım atkı bere bölümüne gir net sitesinden çok model olmasa da fiyatı nerdeyse instagramdakilerden yarı fiyatına bandanalar da aynı şekilde
Tekrar bakyim canim. Aslinda igde bir sayfa buldum coguna gore cok daha uygun ama guvenilir mi bilemedim

Eklentiler

• DA204B3F-A37E-4F40-8C10-A370BAAF4E3A.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 52
Canım ben bantsiz sargisiz çıktım hastaneden, ilk banyoyu su geçirmez bantla yaptım, 1 hafta sonra normal banyo yapabilirsin dedi doktorum.
3 gün daha sabır edeyim o zaman birşey olursa hastaneye gitmek den ödüm kopuyor

Kizlar instagramdan hic bebek bonesi bandanasi falan aldiniz mi aldiysaniz hangi sayfa
Ben bu siteden aldım canım 3 tane web sitesi de var web sitesinden sipariş ettim ben tanesi 10 tl birebir de aynısı geldi

Eklentiler

• D0C79E3F-E548-4E10-AFE7-B5BE57F77C7C.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar ben yarın sabah sezeryana giriyorum Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bizim için dua eder misiniz ilk bebeğimiz ve 8 yıl sonra nasip oldu çok heyecanlıyız
Allah yardımcınız olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…