2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar az once memurlar nette ozel aracla seyahate izin belgesi gibi bisey okudum bilgisi olan var mı acaba?
Benim eşim Ordudan Bursa’ya gitti bugün kendi aracıyla. Yasaklı saatlerde ya da günlerde gitmezsen seyahat belgesi almana gerek yok aksi takdirde e devletten ya da alo 199dan seyahat gerekçeni belgelendirip seyahat izin kağıdı Alman gerekiyor canım. Akşam 21-Sabah 5 arası ya da cumartesi pazar yolda olacaksan seyahat belgen olması lazım yani.

Rabbim o kadar büyük ki ona sığınalım arkadaşlar.Benimde kaç arkadaşım hamileyken covid19 geçirdi hepsi de iyileşti çok şükür iyiler.Hatta bir tanesi doğuma gitti doğum öncesi(sezeryan olacaktı bu arada) covid 19 testi pozitif çıktı ve kızda hiç bir belirti yoktu.Neyse özel hastane yapmadı doğumu covid 19 olduğu için.Eğitim araştırmaya gönderdiler.Orada yaptı.Devlette yani.Tamamen bayılttılar.Daha o ayılmadan çocuğu da çocuk hastalıkları Hastanesi'ne sevk etmişler çocuk orda anne burda.Karantina bitince aldılar bebeklerini.Çok şükür bir sıkıntı yaşamadan.Şimdi çok güzel bir bebişleri var maşallah.Demem o ki birbirimizi demorolize etmeyelim.Korona yokken de başka aksilikler çıkıyordu doğumda.Enfeksiyon solunum sıkıntısı vs.Yine çıkabilir.Ya da Allahın izniyle sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp evlerimze döneriz inşAllah.Yani hayatta ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor.Evet kaygılar hayatın içinde her daim.Ama panik yaparsak bu hem doğuma hem bebeğimize yansır.Dua edelim birbirimize.Biraz sakin teslimiyetçi ve rahat olmaya çalışalım.

Kamu da çalışan hamile anneler 37 haftada İş görememizlik raporu alıp kuruma vermek zorunlu mu
Ben 25-32 arası idari izin kullandım zorunlu olarak.32 hafta dolunca da doktorum bana direk çalışamaz raporu verdi pandemiden dolayı.Erken çıkarıyorlar kamuda doğum iznine.Kurumdan kuruma değişiyor mu bilmiyorum ama bizim kurum zorunlu kullandırttı doğum iznini

Kabus gibi. O bayanın yerinde olmayı kimse istemez. Okurken bile o kadın neler çekmiş düşünmek ne kadar zor geliyor.

Kolay gelsin canım benim de bayağ azaldı ama yine epey açık renkli az da olsa geliyor. Yarın kontrole gidecem artık sağlıkla dogsaydi bebeğim diye bekliyorum. Stresim arttı son günlerde
Doğar doğar ben de diyodum daha 2 haft var geçmez bitmez 4 günlük oldu bile . Doğumun normalse her an gelebilir

Ahhaah valla benim daha 20 küsürüm var ben bile uyuyamıorm Allah herkese @meyyke rahatlığından versin
Benimde son günler heralde uyumak isteyip ağrıdan uyuyamayanlardanım İnşallah hayırlısıyla şu son günlerimizi atlatıp kawuşalım yawrularımıza hepimiz zombiye dönmeden

Benimde son günler heralde uyumak isteyip ağrıdan uyuyamayanlardanım İnşallah hayırlısıyla şu son günlerimizi atlatıp kawuşalım yawrularımıza hepimiz zombiye dönmeden
Aminnn ya benim ağrım da yok ama 4 5 gibi anca uyuyorum neyseki 11 12ye kadar uyuyorum. Vücut kendini alıştırıomuş izinde olduğum için de vücut yorulmuyor, haliyle uykum da gelmiyor dicem ama Mart'tan beri evdeyim şurda 1 aydır falan böyle sabahlamalara başladım

Ayy maşallah de uyuyabiliyosun en azından çok kıskandım şuanda benim son 1 haftadır 3-4 saatlik uykuyla günleri tamamlıyorum Uyuyabildiğin kadar uyu ağrıların başlamadan sonrası inan dayanılmaz oluyomuş

Benim kızım da aynı şekilde 40 haftada Suni sancıyla doğdu ekim 2014 te
Ama eşim veteriner değil
Bir arkadaş vardı vilin sanırım onun eşi veteriner

Ay canım aynı Ben. Sabah 3 4 de kadar uykum yook. Lavaboya git gel sağa sola dolan Dur sabahlıyorum nerde ise.
Sonra da uyuyunca saat 1 buçuk 2 ye kadar uyuyorum. Bu benim sinirlerimi bozuyor Ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…