Ben alıştım artıkAy canım aynı Ben. Sabah 3 4 de kadar uykum yook. Lavaboya git gel sağa sola dolan Dur sabahlıyorum nerde ise.
Sonra da uyuyunca saat 1 buçuk 2 ye kadar uyuyorum. Bu benim sinirlerimi bozuyor Ama
Ben senden öndeyim canım. Ben 37 inci haftaya girdim ben. 23 günüm var.Ben alıştım artıkkeşke bn de o kdr uyusaammm, ilk defa bgn 12yi geçioken uyandım
Bak bu saate kadar uyumadım. Ve inanki uykum yok.Ben alıştım artıkkeşke bn de o kdr uyusaammm, ilk defa bgn 12yi geçioken uyandım
Yok kız ne uyuması dua ettim bol bol..@meyyke uyuyabildin mi kız
Yok kız keşke uyuyabılseydım ama :)Benim son 4 günüm ben uyuyamıyorum meselaama @meyyke uyumuş heralde demiştir son gecem tadını çıkarayım
Benımde 6 sene ustune olacak bızde kac gundur ne uyuyabılıyoruz ne baska sey aşırı heyecanlı ve streslıyız.Kızlar ben yarın sabah sezeryana giriyorum Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bizim için dua eder misiniz ilk bebeğimiz ve 8 yıl sonra nasip oldu çok heyecanlıyız
Hayırlısıyla sağlıkla kawuş inşallah oğluşunaYok kız ne uyuması dua ettim bol bol..
Az önce stresten kusmaya başladımAllah'ın izninle sağ salim kavuşalım yavrumla bitsin bu telaşım artık..
Tamam canım ılk musaıt anımda mutlaka yazarım burayaHayırlısıyla sağlıkla kawuş inşallah oğluşunadaha tatlı telaşların başlıcak Allah’ın izniyle iyi olduğunda bizleri habersiz bırakmamayı unutma
Ay amin canım ya kıyamam, hayırlı doğumların olsun inşallahYok kız ne uyuması dua ettim bol bol..
Az önce stresten kusmaya başladımAllah'ın izninle sağ salim kavuşalım yavrumla bitsin bu telaşım artık..
Allah sağlıcakla kavuştursun ikinizi de yakında biz bekleyenleri deBenımde 6 sene ustune olacak bızde kac gundur ne uyuyabılıyoruz ne baska sey aşırı heyecanlı ve streslıyız.
Allah ıkımıze de bugün sağlıkla evlatlarımıza kavusmayı nasıp etsın.
Hangi aneztesiyi alacaksinBenımde 6 sene ustune olacak bızde kac gundur ne uyuyabılıyoruz ne baska sey aşırı heyecanlı ve streslıyız.
Allah ıkımıze de bugün sağlıkla evlatlarımıza kavusmayı nasıp etsın.
Eskisi kadar olmasa da arada ben de ağrıyla uyanıyorum tesadüfen keşfettim soğuk iyi geliyor. Soğuk suyun altına tuttuğum gibi kesiliyor benim acısı, sen de bir dene istersen canm inşallah olur faydası.Kızlar elinin ağrısından uykusundan uyanan kimdi aramızda? Bir çare bulabildi mi? Sağ elim uyuduğum anda çok kötü şişip ağrımaya başlıyor. Ağlayarak uyanacağım nerdeyse. Doğuma 10-14 gün kaldı ama dayanılmaz bi acı buoturarak uyuyacağım nerdeyse sırf şişmesin diye. Atel falan takıyorum. İlk zamanlar iyi geliyordu ama iki gündür çok kötü acıyo. Var mı benim gibi olan?
ARALIK ANNELERİ
Gün Sayan Annelerimiz
angelina 34 4 Aralık
meyyke 7 Aralık
Meles 7 Aralık
Burcik06 7 Aralık
Bluangl 7 Aralık
AsyaCihangir 8 Aralık
@ladylone 8 Aralık
pamuk_helva 9 Aralık
@arzu123 11 Aralık
@essamia 12 Aralık