2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ay canım aynı Ben. Sabah 3 4 de kadar uykum yook. Lavaboya git gel sağa sola dolan Dur sabahlıyorum nerde ise.
Sonra da uyuyunca saat 1 buçuk 2 ye kadar uyuyorum. Bu benim sinirlerimi bozuyor Ama
Ben alıştım artık keşke bn de o kdr uyusaammm, ilk defa bgn 12yi geçioken uyandım

Kızlar elinin ağrısından uykusundan uyanan kimdi aramızda? Bir çare bulabildi mi? Sağ elim uyuduğum anda çok kötü şişip ağrımaya başlıyor. Ağlayarak uyanacağım nerdeyse. Doğuma 10-14 gün kaldı ama dayanılmaz bi acı bu oturarak uyuyacağım nerdeyse sırf şişmesin diye. Atel falan takıyorum. İlk zamanlar iyi geliyordu ama iki gündür çok kötü acıyo. Var mı benim gibi olan?

Kızlar ben yarın sabah sezeryana giriyorum Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bizim için dua eder misiniz ilk bebeğimiz ve 8 yıl sonra nasip oldu çok heyecanlıyız
Benımde 6 sene ustune olacak bızde kac gundur ne uyuyabılıyoruz ne baska sey aşırı heyecanlı ve streslıyız.
Allah ıkımıze de bugün sağlıkla evlatlarımıza kavusmayı nasıp etsın.

Yok kız ne uyuması dua ettim bol bol..
Az önce stresten kusmaya başladım Allah'ın izninle sağ salim kavuşalım yavrumla bitsin bu telaşım artık..
Hayırlısıyla sağlıkla kawuş inşallah oğluşuna daha tatlı telaşların başlıcak Allah’ın izniyle iyi olduğunda bizleri habersiz bırakmamayı unutma

Benımde 6 sene ustune olacak bızde kac gundur ne uyuyabılıyoruz ne baska sey aşırı heyecanlı ve streslıyız.
Allah sağlıcakla kavuştursun ikinizi de yakında biz bekleyenleri de

Hangi aneztesiyi alacaksin

Eskisi kadar olmasa da arada ben de ağrıyla uyanıyorum tesadüfen keşfettim soğuk iyi geliyor. Soğuk suyun altına tuttuğum gibi kesiliyor benim acısı, sen de bir dene istersen canm inşallah olur faydası.
Senin de öyle mi bilmiyorum parmaklarımdan filan ses geliyor bazen bileğimden filan sanki takılıyormuş gibi oynatırken.

Bizde variz 27 aralik

Benimde öyle canım.
Sağ elim aynı senin gibi oluyor.
Benim gündüzleri falan yüzük parmağımda kapanınca açılmıyor
Ben açıyorum elimle öyle tutuluyor.

Doktor bana soğuk su dök yada buz tut demişti canım. Bu doğru.

Kızlar gümüş göğüs kalkanı alanınız var mi tavsiye edebileceğiniz marka var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…