2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar anakucaginin demirine gecirilen bezi satan bildiginiz bi yer varmi ?uzerine ortulen ortu degil yalniz bebegib yattigi kisim lazim bize

Ah ya ne zor bir şey bu mastit.ates geçti sanırım ama halsizlik falan geçmedi bir türlü.nekadar sürer bilmiyorum cok yoruldum.antibiyotik de kullaniyorum
2 akşam önce ben aynısını yaşadım berbat bir durum. Gece resmen agladim. Gorumcemler süt olsun artsın diye bana dünyanın sayını yedirip icirdiler sutum aniden o kadar arttı ki ve oğlum daha 4 günlük prematüre bir bebek bosaltamadi ve göğüslerim resmen taş oldu. Sonra pompayla sağmaya çalıştım ama o kadar dolmuştu ki pompa bile sağmadı. Bende havluyu ısıttım ve göğüslerimin üstüne koydum soğuyunca bir daha ısıttım koydum. Oyle öyle göğüslerim yumuşadı sonra pompayla yavaş yavaş sağdım az da olsa gelmeye başladı sonra elimle göğüslerimin ödem olan yerlerden masaj yapa yapa tıkalı damarları açtım . Kanallari açtım baya fayda etti. Sıcak duşa gir dayanabilirim sıcaklıkta olsun. Suyun altında göğüslerini sıka sıka sütünü sağ. Bide bebek gogsu tam bosaltamadigi icin pesine biraz da bizim sagmamiz gerekiyormuş

Sütün azı da dert fazlası da

Benim bebeğim 2475 kg 46cm doğdu canım

Kızlar kucağıma aldım emzirdim odamızdayız sütüm çok az geldi devamı gelmedi tek ümidim bişiler yiyince gelmesi
3270 gr 50 cm doğdu bu arada

Sağlıkla büyütün inşallah canım, bak boyu da uzun gördün mü ☺ Salı günü benim de sezeryanım olacak Inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…