2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
vala bende suyum gelene kadar laylaylom yasadım dogumdan 1 gün önce eşimle inatlasıp hastaneye kontrole tek gittim 6 dolmus degiştirmiştim doktor bu bebek durmaz erken gelir demişti ertesi günü suyum geldi hatta bugün 1 aylık oldu maşallah bebeğinde hayırlı olsun canım sağlıkşa huzurla büyüt

Kızlar kucağıma aldım emzirdim odamızdayız sütüm çok az geldi devamı gelmedi tek ümidim bişiler yiyince gelmesi
3270 gr 50 cm doğdu bu arada
Çok şükür sağlıkla büyütün inşallah gelir gelir stres yapma ilk Bi hafta gelmeyip sonra gelen de war kavuştun yaaa sağ Salim bundan sonrası kolay

Kızlar merhaba, doktorum yarın sezeryanla bebeği almaya karar verdik. Ama ben o teleqsla sormayı unutmuşum yarın sabah 8.30da hastanede olacağım ama aç mi olacağım gece en son ne zaman yemeliyim, Dr. hiç bisey demedi. Tecrübeli anneler tavsiyeleriniz neler??? Ben normal doğum için hazırlandığım için sezeryanda ne yapmam lazım ekstra yardımcı olabilir misiniz

Canm ya inan çok üzüldüm sezeryanlisin birde öksürükde nasıl canın acimistir , Allah kimseye yaşatmasın çok zor olmuştur eminim
vala sorma ya öksürmwyim diye su içiyorum sürekli tuhaf tuhaf sesler çıkarıyorum uykuda bile kendi sesime uyanıyorum

Canım gece 12 den sonra birşey yiyip icmemen gerekiyor hayirlisi olsun inşaallah

Gece 12 den sonra yemek yememelisin su bile içmeni istemiyo doktorlar ama sen yine de doktoruna ulaşıp sor yanlış bişi söylenmiş olmasın

benim nişanım da bahsettiğin gibi oldu canım ara ara lekelenme tarzıydı hatta yataga bile bulasmıs ben uyurken
yakındır seninde allahın izniyle sancıda oluyomu

koku geldi ama net değil canım keskin kokuları alıyorum o da iyice dibine girince oluyo sen 2. testi yaptırdın mı
Ben hiç test yaptirmadim temaslı oldugumu öğrenince kendimi karantinaya aldım şimdide evden hiç dışarı cikamamaya calisiyorum doğuma kadar

bebekten bebeğe değişebiliyo canım biz sonrasında sorun yasamadık
İnşallah bende yasamam canım bakalim benim aceleci çıktı her an gelebilir
[/QUOTE]
haftan iyi canım 35+5te gelmişti benim cimcime sarılıktan 6 gün hastanede kaldık şimdi bilmiyorum sarılıgı noldu karantinadayız korkuyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…