Kusmukları bile güzel kokuyo dimi annelik başka şeymiş doğrusu benimki de koca adam gibi sıçıyo afedersin ben de şok oluyorum bu ses bundan mı çıktı diye Allah A şükür bu günleri gördük kuzularımızı aldık kucaklarımıza. Bizim seninle aynı gidiyodu günümüz ve haftamız sen doğum yapınca benim bi elim ayağıma dolaşmıştı senden iki hafta sonra bende doğurdum nişanım geldi ne yapcamı bilemedim derken bir de baktım kucağıma verdiler
vala bende suyum gelene kadar laylaylom yasadım dogumdan 1 gün önce eşimle inatlasıp hastaneye kontrole tek gittim 6 dolmus degiştirmiştim doktor bu bebek durmaz erken gelir demişti ertesi günü suyum geldi hatta bugün 1 aylık oldu maşallah bebeğinde hayırlı olsun canım sağlıkşa huzurla büyüt
Kızlar merhaba, doktorum yarın sezeryanla bebeği almaya karar verdik. Ama ben o teleqsla sormayı unutmuşum yarın sabah 8.30da hastanede olacağım ama aç mi olacağım gece en son ne zaman yemeliyim, Dr. hiç bisey demedi. Tecrübeli anneler tavsiyeleriniz neler??? Ben normal doğum için hazırlandığım için sezeryanda ne yapmam lazım ekstra yardımcı olabilir misiniz
Kızlar merhaba, doktorum yarın sezeryanla bebeği almaya karar verdik. Ama ben o teleqsla sormayı unutmuşum yarın sabah 8.30da hastanede olacağım ama aç mi olacağım gece en son ne zaman yemeliyim, Dr. hiç bisey demedi. Tecrübeli anneler tavsiyeleriniz neler??? Ben normal doğum için hazırlandığım için sezeryanda ne yapmam lazım ekstra yardımcı olabilir misiniz
Benim nasıl olacak acaba . 36+4 um Pazartesi gece pembemsi lekelenmem oldu salı sabahı da oldu o gün doktora gittim çatı muaynem oldu açılma henüz oluşmamış ama kasılmalar nst de 4 5 kez yüzde yüzü gördulü sonrasında kahveli kırmızılı ara ara lekeler geldi doktorda ped takacak cinsten olursa gel dedi ama çoğalması bugün bişey gelmedi acaba direk su mu gelecek bebek strese girer diye de düşünüp duruyorum kasılmalar da var acaba o lekelenme neyin nesiydi kafada deli sorular bekler insallah
benim nişanım da bahsettiğin gibi oldu canım ara ara lekelenme tarzıydı hatta yataga bile bulasmıs ben uyurken
yakındır seninde allahın izniyle sancıda oluyomu
İnşallah bende yasamam canım bakalim benim aceleci çıktı her an gelebilir
[/QUOTE]
haftan iyi canım 35+5te gelmişti benim cimcime sarılıktan 6 gün hastanede kaldık şimdi bilmiyorum sarılıgı noldu karantinadayız korkuyorum artık