2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
benim nişanım da bahsettiğin gibi oldu canım ara ara lekelenme tarzıydı hatta yataga bile bulasmıs ben uyurken
yakındır seninde allahın izniyle sancıda oluyomu
Canım kasilmalar var zaten nst de 4 5 kez yüzde yüz oldu doktorumda ara ara yine gelir ama ped koyacak şekilde olursa gel dedi iki gündür hiç bişey gelmiyo ama sanki sızıntı şeklinde ıslaklık hissediyorum peçete islaniyo ama doktor çatı muaynesi yapınca islakliginda çok dedi vajen kültürü aldı ama enfeksiyon şekilde değil anlamadım ki şu sızıntısimi acaba bu iki gündür de kasiklarimda hissediyorum bayağı inmiş zaten bebek

İnşallah bende yasamam canım bakalim benim aceleci çıktı her an gelebilir
haftan iyi canım 35+5te gelmişti benim cimcime sarılıktan 6 gün hastanede kaldık şimdi bilmiyorum sarılıgı noldu karantinadayız korkuyorum artık
[/QUOTE]
Hadi ya ben seninkini daha fazla sanıyodum vakalar çok arttı şuan ne yapacağım bilmiyorum yaşadığım ilde her gün kaç kişi vefat ediyo muamma .. Allah yardımcımız olsun bu süreçte cidden çok zor

Doktor ultrason muayenesinde su miktarını görür canım sızıntı seklinde geliyosa onu bilmem bak ama su birden çok geliyo işemkten daha fazla we tutamıyosun benimde doğuma giderken mantar vardı karambole gitti o kargasada iyileşti mantar

haftan iyi canım 35+5te gelmişti benim cimcime sarılıktan 6 gün hastanede kaldık şimdi bilmiyorum sarılıgı noldu karantinadayız korkuyorum artık
Hadi ya ben seninkini daha fazla sanıyodum vakalar çok arttı şuan ne yapacağım bilmiyorum yaşadığım ilde her gün kaç kişi vefat ediyo muamma .. Allah yardımcımız olsun bu süreçte cidden çok zor
[/QUOTE]çok çok dikkat et canım maskeni asla çıkarma ellerini sürelkli yıka ben ihmalimin cezasını çekiyorum hastanede bulastı yenidoğan yogunbakımda çok yattık

Bende kasılma yok denecek kadar az ama ara ara bende de çok az su geliyor normal bir durum muymuş ögrenebildiniz mi

Benim de sezeryanım planlı değildi o yüzden yemek yeyip gitmiştim, doktor ameliyat sırasında ne yediğimi ne kadar yediğimi suyu bile kaç bardak içtiğime kadar sormuştu. Bence garanti olsun diye önceki geceden itibaren hiçbişey yeyip içmemelisin. Bu arada bence sezeryan doğum için depend olmazsa olmaz mutlaka yanında bulunsun. Ameliyattan sonra bol kahve içmek gerekiyor bunun için de yanında su ısıtıcısı ve kahve de götürürsen rahat edersin kafeteryadan almakla uğraşmazsınız

Kızlar kucağıma aldım emzirdim odamızdayız sütüm çok az geldi devamı gelmedi tek ümidim bişiler yiyince gelmesi
3270 gr 50 cm doğdu bu arada
Yeni Doğum yapmışsın. Sütünde gelir ı inşaallah merak etme. Normal doğum mu yaptın. Ve nasıl geçti.

Kızlar kucağıma aldım emzirdim odamızdayız sütüm çok az geldi devamı gelmedi tek ümidim bişiler yiyince gelmesi
3270 gr 50 cm doğdu bu arada
Gözün aydın canım
Maşallah bebeğine
Bak boyu kilosu da gayet güzel
Sütün olur canım merak etme zaten onun midesi nohut kadar

Aynen canım öyle diyolar tutulmuyomus bir hafta anca bekler diyolar da tirsiyom su birden gelecek diye o gün bakmıştı zaten şu miktarina filan sadece akıntın çok dedi sudan bahsetmedi

çok çok dikkat et canım maskeni asla çıkarma ellerini sürelkli yıka ben ihmalimin cezasını çekiyorum hastanede bulastı yenidoğan yogunbakımda çok yattık
[/QUOTE]
İşte o yüzden de normal doğum nasıl gerçekleşir bilemiyorum çekiniyorum hastane zaten beni kasiyo son dk hocayla tekrar konuşacağım hamile oldum olası evden çıkmadım zaten hastane dışında o kadar korundum da hayrolsun insallah

Selam kızlar. Erkek annelerine bir sorum var.
sünneti doğumun ertesi günü hastaneden taburcu olmadan yaptırmayı düşünüyorum. Sizler ne yaptınız, bilginiz var mı?

Bende kasılma yok denecek kadar az ama ara ara bende de çok az su geliyor normal bir durum muymuş ögrenebildiniz mi
Canım ogrenemedim benim akıntım çokmus o zmaanda geliyodu heralde hala devam ediyo kültür aldi çünkü bebeğin suyundan bahsetmedi sadece dediği kanama cogalirsa gel onun dışında korkma dedi ama sızıntı şekildedir gelebiliyomus . Tamamen kokusuz enfeksiyon gibi bişey de değil peçete islaniyo az miktarda terlemiş gibi hissediyorum iki gündür leke filan gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…