2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar kucağıma aldım emzirdim odamızdayız sütüm çok az geldi devamı gelmedi tek ümidim bişiler yiyince gelmesi
3270 gr 50 cm doğdu bu arada
Çok şükür canım gözün aydın gelir yavaştan takma kafaya bak dun stres yapıyorum bugün kucağında kaç dk sürdü nasıl geçti bilgilendir bizi de ultrasonda en son kaç kg di

Evet çok kötü bir durum.ben de 1 bardak humana içmiştim incir yemiştim sut olsun diye.ondan sonra bir tas gibi oldu goguslerim patlayacak sanki devasa oldu.gorunce aynada ağladım resmen.mastit düğünden da haberim yok.bebegim minicik 2.600 civarına düşmüştü o da emiyor ama güçsüz 2 emiyor bekliyor uyuyor asla yarilayamiyor bile tek göğsü.pompa aldım sagiyorum yumusatiyorum bugün daha iyi gibi.su garip halsizlik ve ateş gelmese iyi

Kızlar kucağıma aldım emzirdim odamızdayız sütüm çok az geldi devamı gelmedi tek ümidim bişiler yiyince gelmesi
gozun aydin canim allah anali babali buyutsun

Kızlar bende doğum yaptım spinal anestezi.dogumum çok güzel geçti.simdi ağrılarım başladı.kizim 3.600 kg doğdu.darisi tüm bekleyenlere
gozun aydin hayirli evlat olsun

Selam kızlar. Erkek annelerine bir sorum var.
sünneti doğumun ertesi günü hastaneden taburcu olmadan yaptırmayı düşünüyorum. Sizler ne yaptınız, bilginiz var mı?
bende hemen yaptirmayi dusunuyorum ya da hemen ertesi gunu olmasa bile ilk 1 ayda dusunuyorum

Maşallah canım gözün aydın sağlıkla büyüt kuzunu sütün de gelir eminim ki stres yapma hiç
Kızlar bende doğum yaptım spinal anestezi.dogumum çok güzel geçti.simdi ağrılarım başladı.kizim 3.600 kg doğdu.darisi tüm bekleyenlere
Maşallah gözün aydın canım
sünneti doğumun ertesi günü hastaneden taburcu olmadan yaptırmayı düşünüyorum. Sizler ne yaptınız, bilginiz var mı?
Çok erken olmaz mı canım tabi ki sen bilirsin ama ben de geç düşünmüyorum çok ama sütüm falan gelsin bir düzenimiz otursun diye düşündüm bir aylıkken falan

Kızlar gümüş göğüs kalkanı alanınız var mi tavsiye edebileceğiniz marka var mı
Evet cnm. Silver safe diye bir şey aldım.925 ayarmış. Asla yara çatlama kanama vs. Bir şey olmadı emzirmeye basladigim an kullandim. Ama ben hiç çıkarmıyorum. Yani dışarı çıkarken bile gümüş kalkan ile çıkıyorum. Yatarken dahil.

bende hemen yaptirmayi dusunuyorum ya da hemen ertesi gunu olmasa bile ilk 1 ayda dusunuyorum
Ben de kararsızım. Bir arkadaşım direkt yaptırdı göbeği düşene kadar pipisi de iyileşti aradan çıkmış oldu. Mantıklı geldi ama bilemedim. Annemle kv karşı çıkıyor. Sizden de fikir alayım dedim

Canım 12 den sonra hiçbişey yiyip içme dediler bana su dahil. Oruç gibi.

Bir ay içinde yaptırmayı düşünüyorum canım ertesi gün çok erken gibi tabi sen bilirsin.

valla bizimkiler karismiyor ama karissalarda dinlemem onlari yaptiririm henuz aci ne bilmezken yaptirmak en iyisi gibi geliyor bana tabi doktora da danisirim

Allah yardımcımız olsun valla zor dönemler bu dönemler. Sıcak dus da iyi ama aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…