2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Mumkun oldugunca bekle canim

Ayy günümüz tam tamina aynı bende normal dogum düşünüp bebek ne zaman isterse o zaman gelsin diyodum ama bende bobrek büyümesi limitin üstüne çıkmış 1 2 hafta icinde doğum gerceklesecek

Kızlar size de sıcak basıyo mu durup dururken terliyorum yaz ayına geri döndüm sanki kombiyi de kapattım ama sıcaktan çok bunalıyorum acaba bende mi Bi problem war
O durumu hiç sorma ince giyenemiyorum usutucem diye kombiyi acmiyorum bu sefer kızı hasta edicem diye korkuyorum isin ilginç yani sirtim terlemiyor on tarafım özellikle goguslerim arası göl

Eğer sezaryende komplikasyon oluşturmayacaksa beklemeniz tabi ki bekleyin bnce de cnm

Amin kuzum inşallah.
Zaten çok nadir 42yi bekleyen bebek var.çoğunluk 39unda sonunda geliyor.
Hem dönmez diye düşünme sakın. Bir sürü doğum hikayesinin anlatıldığı kitaplar okudum bu süreçte. Bebek doğmayı istediği anda bile dönebiliyprmuş.

Egzersizler var bunun için. Onları yap bir hafta. Bir şey kaybetmezsin ama dönerse çok şey kazanırsın

Sağlıcakla gelsin miniklerimiz.

Amin canım inşallah. Ya o egzersizlere baktım ben de ama yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum

Amin canım inşallah. Ya o egzersizlere baktım ben de ama yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum

Yok kuzum ya nolcak. Gün içinde Bi tane şekle giriyoruz zaten. Ben bir ebeyle çalışıyorum şuan. Bana dedi ki bol bol yürü. Başları daha ağır olduğu için otomatik olarak Yer çekiminden dolayı aşağı dönüyorlarmış çoğunlukla.
Bi tane pilates topu al. 65 CM.
Üzerine tam otur.
İleri geri
Sağa sola
Saat yönünde
Saat yönünün tersinde
Sonsuzluk işareti şeklinde üstünde poponu ve kalmanı hareket ettir.
Üstünde hafif hafif zıpla.

Hem Bel ağrılarına iyi geliyor. Hem pelvisini güçlendiriyor.

Onun dışında görmüşsündür. Kedi gibi dizlerinin ve ellerine üstüne çök. Öyle hareket et.

Bi kaç yerde de hafif amuda kalkmayı öneriyorlar.

Bebek çok güvenli Bi yerde zaten. Birşey olur diye korkma

Kızlar size de sıcak basıyo mu durup dururken terliyorum yaz ayına geri döndüm sanki kombiyi de kapattım ama sıcaktan çok bunalıyorum acaba bende mi Bi problem war

Bende çok sicakliyorum canım içten içte yanarmış gibi. Gece de hep ustum açık yatıyorum arada ateş başlıyo aşırı terliyorum. Son ayları yaza gelen hamileleri düşünemiyorum çok zordur.

Pilates topum var ama o normal doğum için önerilmiyor mu? Bebeğin dönmesine de katkısı olur mu ki?

Tabi kuzum. Bunlar sayesinde genişliyor pelvis bölgen.
Doktor demiş ya alanı azaldı dönmeyebilir diye.
Bu sayede dönme şansı artıyor bebişin
Bi de benim başta kanamam olduğundan çok hareketli bi hamilelik geçiremedim, ben yattım kızım da yattı sanırım içerde umarım döner, teşekkürler

Bi de benim başta kanamam olduğundan çok hareketli bi hamilelik geçiremedim, ben yattım kızım da yattı sanırım içerde umarım döner, teşekkürler

Brnim de öyleydi Bi ara canım. Ben de uzunca bir süre yattım. Sonra çok şükür geçince yavaş yavaş yürüme yaptım. 34ten beri de yavaş yavaş pilates yapıyorum.
Bazen geçmeyen Bel ağrılarım bu sayede hafifliyor
İnşallahh güzel haberler alırsın sen de dönmesiyle ilgili

Kızlar kucağıma aldım emzirdim odamızdayız sütüm çok az geldi devamı gelmedi tek ümidim bişiler yiyince gelmesi
3270 gr 50 cm doğdu bu arada
Hayırlı olsun bitanem kavuştun sonunda yavruna güzelce Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın canım benimm

İnşallah canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…