2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Tahmin ediyorum canım ya bugün doktorum bile dedi doğunca da keşke içimde kalsaydı diceksin doğurmayanlar da çok ağırlaştı sanırım onların da sesi çıkmıo pek

Tahmin ediyorum canım ya bugün doktorum bile dedi doğunca da keşke içimde kalsaydı diceksin doğurmayanlar da çok ağırlaştı sanırım onların da sesi çıkmıo pek
Olabilir kuzum valla ben burda takılıp duruyordum nişanım bi geldi sancılarım bi başladı derken nolduğumu anlayamadan kucağıma aldım. Birden başka bir hayatın içine düştüm sanki sürekli bir koşturmaca halindeyim doktorun doğru demiş amann şaka maka çok güzel bir duygu annelik çok başkaymış. Doktorum bana ye iç o uyurken uyu artık sana bağlı bir can var senin iflas etme şansın yok demişti. Haklıymış. Sürekli ilgilenmen gereken bir can varken kendini düşünmüyorsun hiç. O iyi olsun diye uğraşıyorsun hep. doğunca anlayacaksın ne demek istediğimi tam olarak inşallah sağlıkla alırsın kucağına kuzum seninle de gaz süt muhabbeti yaparız

Ya çok güzeeelll inşallah kuzum hayırlsııyla bi gelse de evimiz bebek koksaa diye dört gözle bekliorum vallaa

Kizlar iyi akşamlar. Doguran arkadaslar hayırlı uğurlu olsun hepinize. Allah analı babalı büyütsün. Dogurmayan arkadaşlar da insallah sag salim alırız kucaklarimiza bebislerimizi sizlere sorum olacak magnezyumu doguma kadar kullanacak mıyız yoksa belli bir haftadan sonra bırakıyor muyuz?

Bana bırak filan demedi ben atiyorum magnezyum demir ve decavit d vitamin damlasi da vardi bitmisti dogumdan sonra yazacakmis sanirim

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim Maşallah sana enerjine bayılıyorum ben olsam gidemezdim 6 dolmuş değiştirip. maşallah kızına da 1 ay olmuş bile daha dün gibiydi valla
evet hepimiz ekşın yaşamıştık geçen ay, grubun ablası benim kızım saol, canım eşimle bozuktuk ya ben yaparım havalarındaydım adamı bide evden kovmuştum anasına gitmişti suyumun gelicegi son saatlerde yeni barısmak üzereydik adama trip atıyodumki suyum geldi bendeki tepki aynen şöyle oldu aşkımmmm çabuk gel suyum geldi doguruyorum geri vitesi iyi yapmışım

Kızlar doğumhanedeyim kanamam suyum hepsi geldi nolur dua edin sancım çok fena normal doğumu bekliyoruz açılmam az henüz dua bolca duaya ihtiyacım var
korkma canım sakin ol miniğinle kavuscaksın az kaldı allahın izniyle bi avazda kurtulursun inşallah allah yardımcın olsun güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…