Kızlar kontrole gittim ben de bugün. Hala dönmemiş tabi bizim kız1 haftada 4 cm uzamış boyu, karın çevresi ilk defa 1 hafta geride çıktı hep en az 4 5 gün önde çıkardı, ama bozayı bıraktım bu ara ondan mı acaba 2770 gr, 51 cm çıktı. Ay ben uzunum zaten de 51 cm de 36+0a göre uzun geldi ama kafası normal çıktı abartmışım kızımı sanırım o kadar da koca kafalı değilmiş ama son haftalar artık doğru sonuçlar da çıkmayabilir. 3 kgyu geçeydi iyiydi. Nstde hiç sancım yok, doktor artık yeri çok dar dönmez gibi duruo yine de 38i beklicez öyle tarih vercem dedi. Benim 1 Ocak satım ya, ben yılbaşını hastanede geçirmek istemiyorum. Sizce 24 Aralık erken mi olur yoksa bekleyeyim mi kendi isteyip gelmezse son günlere kadar, kafam karıştı 24ünde 38+6 oluyoruz. Sizce napayım
Bizimkiler niye donmuyorlarr yaaKızlar kontrole gittim ben de bugün. Hala dönmemiş tabi bizim kız1 haftada 4 cm uzamış boyu, karın çevresi ilk defa 1 hafta geride çıktı hep en az 4 5 gün önde çıkardı, ama bozayı bıraktım bu ara ondan mı acaba 2770 gr, 51 cm çıktı. Ay ben uzunum zaten de 51 cm de 36+0a göre uzun geldi ama kafası normal çıktı abartmışım kızımı sanırım o kadar da koca kafalı değilmiş ama son haftalar artık doğru sonuçlar da çıkmayabilir. 3 kgyu geçeydi iyiydi. Nstde hiç sancım yok, doktor artık yeri çok dar dönmez gibi duruo yine de 38i beklicez öyle tarih vercem dedi. Benim 1 Ocak satım ya, ben yılbaşını hastanede geçirmek istemiyorum. Sizce 24 Aralık erken mi olur yoksa bekleyeyim mi kendi isteyip gelmezse son günlere kadar, kafam karıştı 24ünde 38+6 oluyoruz. Sizce napayım
Gözün aydın canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar bende doğum yaptım spinal anestezi.dogumum çok güzel geçti.simdi ağrılarım başladı.kizim 3.600 kg doğdu.darisi tüm bekleyenlere
Özel bir şey yapmadım kuzu ya, dönmedi diye yer çekimi etkisiyle uzuo mu napıo ahahahaBizimkiler niye donmuyorlarr yaaoh masallah ne guzel uzamiss ne yaptin banada soyle benimde 37-0 da 51 cmdi bir hafta onde demekki seninki masallah bende donmesini beklesem mi yoksa direkt gun alsam mi karar veremiyorum ama sanirim bir aksilik cikmazsa bekleyecegim
yok yok kilosu da iyi ben beslenmeme dikkat etmeyi biraktim son zamanlarda benimki biraz zayif kalmis dikkat edicem yineBenim de kafam bu yüzden karışık ya duran çocuğu zorlamanın anlamı olur mu ki sırf ben rahatlayayım diyeneyse bu konuyu 38de net bir şekilde konuşayım doktorla. 42 geç olur belki ama yılbaşından sonra alınsın bari en kötü
Yok normal için beklemicez canım ama gelişimi tamamlansın iyice diye düşünüyorum.
Valla ben de bugün boyu ilerde diye şaşırdım en son 34+5te 47 cmdi. Ama ben de uzun, kollu bacaklı bi bebekmişim bana çekmiş sanırımannemin dediğine göre 55 cm doğmuşum. Kilosu da azcık daha fazla olaydı iyiydi hem uzun hem zayıf naparım, kırılır incinir bir yeri diye korkar insan neyse hayırlısı artık doğum tarihi konusunda, belki de kendi isteyince gelir suyum gelir eder ya da sancım başlar. hepimiz için hayırlısı
Evet ben de bu hafta pek iştahlı değildim, mide bulantım çoktu. Yumurtayı, cevizi, bozayı da bırakmıştım. Yeniden başlıyayım bari ben de. 3ü geçsinler dikkat edelim deyok yok kilosu da iyi ben beslenmeme dikkat etmeyi biraktim son zamanlarda benimki biraz zayif kalmis dikkat edicem yine
Allah korusun ya kotu dusunup kotu enerji cekme. Doktorun senin icin en dogrusunu soyler tabiki ama benim elimde olsa 21 dogumlu yapmak icin beklerdim sanirim:) bende gunluk ev islerim disinda hicbir hareket yapmiyorum zaten normaldede hareketli bir insan degilim simdi ekstra bir sey yaparsam bir sey olur diye hic riske atamiyorumÖzel bir şey yapmadım kuzu ya, dönmedi diye yer çekimi etkisiyle uzuo mu napıo ahahahasnnki de maşallah iyiymiş ki sen hareketli misin yürüyüş falan yapıo musun? Ben pek hareketli değilim ona bağlıyorum, bazen de rahatı iyi herhalde ondan naparsam yapayım dönmeyecek gibi gelio. Kafamda deli sorulaarr ya ben 40ı bekleyeyeyim hadi aksilik olmazsa da benim 40 sıkıntı, yılbaşına hastanede girmek istemiorummm, 28 Aralık ı düşündüm şimdi 39+3 de fena değil sanırım, tabi doktorum ne der bilemem. Benim kız pek hareketli değil 40ı geçirirsem de mekonyumu yutar, kordonu dolanır eder Allah korusun ben nasılsa normalde de çok hareketli değil deyip önemsemem, kötü şeyler olur diye korkuyorum
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimvala bende suyum gelene kadar laylaylom yasadım dogumdan 1 gün önce eşimle inatlasıp hastaneye kontrole tek gittim 6 dolmus degiştirmiştim doktor bu bebek durmaz erken gelir demişti ertesi günü suyum geldi hatta bugün 1 aylık oldu maşallahbebeğinde hayırlı olsun canım sağlıkşa huzurla büyüt
Yani çok hareketli olup dönmeyen de var mıdır bilmiorum ama hareketsiz olup dönen çok var. Bizim şansımıza, bunda da vardır bir hayırAllah korusun ya kotu dusunup kotu enerji cekme. Doktorun senin icin en dogrusunu soyler tabiki ama benim elimde olsa 21 dogumlu yapmak icin beklerdim sanirim:) bende gunluk ev islerim disinda hicbir hareket yapmiyorum zaten normaldede hareketli bir insan degilim simdi ekstra bir sey yaparsam bir sey olur diye hic riske atamiyorum
Aynen oyle vardir bir hayir mutlakaYani çok hareketli olup dönmeyen de var mıdır bilmiorum ama hareketsiz olup dönen çok var. Bizim şansımıza, bunda da vardır bir hayırhe en uzun gece diye mi 21 Aralık e gelmezse 21ini talep edersin nolcak:) ben 27 Aralık istiyordum aslında, eşimin doğum günü ama doktor hanım bir pazarım var nolur o günü isteme dedi
He ben de kendin için dedin sanıorumAynen oyle vardir bir hayir mutlakaNormal dogum isteyip cok korkuyordum acaba ondan mi donmuyor diye bile dusundum Hakli sanki doktorun Yok yok ben senin yerinde olsam duruyorsa 2021 i beklerdim diyorum yoksa benim icin gun farketmez.
Benim cok sukur hic bulantim olmadi hamileligim boyunca. Kafasi sag tarafimda ondan beni cok etkilemiyor ama ayaklari asagida arada firlicak diye korkutmuyor degil oyle baski yapiyor bazenHe ben de kendin için dedin sanıorumkafam çok karışık bu konuda ama dönmediğinden çok zorlanıyorum, kafası mideme baskı yapa yapa bi hal oluo, mide koruyucu içiyorum o kadar çok ki bulantım, ilk 3 aydakiyle yarışır. Sende yok mu bulantı
Güzel haberler ile gelmene sevindim canım ne güzel sen de bebiş de iyisiniz.Kızlar kontrole gittim ben de bugün. Hala dönmemiş tabi bizim kız1 haftada 4 cm uzamış boyu, karın çevresi ilk defa 1 hafta geride çıktı hep en az 4 5 gün önde çıkardı, ama bozayı bıraktım bu ara ondan mı acaba 2770 gr, 51 cm çıktı. Ay ben uzunum zaten de 51 cm de 36+0a göre uzun geldi ama kafası normal çıktı abartmışım kızımı sanırım o kadar da koca kafalı değilmiş ama son haftalar artık doğru sonuçlar da çıkmayabilir. 3 kgyu geçeydi iyiydi. Nstde hiç sancım yok, doktor artık yeri çok dar dönmez gibi duruo yine de 38i beklicez öyle tarih vercem dedi. Benim 1 Ocak satım ya, ben yılbaşını hastanede geçirmek istemiyorum. Sizce 24 Aralık erken mi olur yoksa bekleyeyim mi kendi isteyip gelmezse son günlere kadar, kafam karıştı 24ünde 38+6 oluyoruz. Sizce napayım
Alt tarafı söylemiyorum bile kuzuBenim cok sukur hic bulantim olmadi hamileligim boyunca. Kafasi sag tarafimda ondan beni cok etkilemiyor ama ayaklari asagida arada firlicak diye korkutmuyor degil oyle baski yapiyor bazensaglikla gelsin insallah kuzucuklar ya bizi stres yapiyorlar
Herkes herseye karismasa ne guzel olacak Allah zaten ilk baslarda damla damla veriyor yiyebilecegi okadar tabiki bende annemden fikir aliyorum ama herkesi karistirmayin herseye
Ay ben de böyleyim ya si gibi terliyorum resmenBasiyor canim ama buyuk ihtimal lohusa sicakligi boncuk boncuk ter döküyorum
39dan itibaren alıyorlarmış sezaryene, 2 doktorum da öyle söyledi aksi bi durum olmazsa tabi ama bilmiorum doktorum ne dicekGüzel haberler ile gelmene sevindim canım ne güzel sen de bebiş de iyisiniz.kuzum 38 inci haftayı pek geçirmiyorlar zaten sezeryan için bildiğim kadarıyla. O zamana kadar dönmezse daha da fazla tutmaz sanırım. Yılbaşından önce kucağında olur muhtemelen hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah minik kızın
Göğüslerimin orAsı pişik oldu resmenO durumu hiç sorma ince giyenemiyorum usutucem diye kombiyi acmiyorum bu sefer kızı hasta edicem diye korkuyorum isin ilginç yani sirtim terlemiyor on tarafım özellikle goguslerim arası göl
Walla allah herkesin yardımcısı olsun her zamanı zor sanırım hamileliğinBende çok sicakliyorum canım içten içte yanarmış gibi. Gece de hep ustum açık yatıyorumarada ateş başlıyo aşırı terliyorum. Son ayları yaza gelen hamileleri düşünemiyorum çok zordur.
Kız karnındayken daha iyiymiş ya bu günlerinin tadını çıkar zaten benim gibi gazdı uykusuz gecelerdi geleceksin bunlara39dan itibaren alıyorlarmış sezaryene, 2 doktorum da öyle söyledi aksi bi durum olmazsa tabi ama bilmiorum doktorum ne dicekne güzel canım sen doğurdun bebişinle ilgileniosun daha farklı dertlerin var. Valla ben de artık buraya göğüs uçlarım yara oldu ya da bebeğim gazlı gibi şeyler yazmak istiyorum deli miyim neyim
Aminnn canımmmKız karnındayken daha iyiymiş ya bu günlerinin tadını çıkar zaten benim gibi gazdı uykusuz gecelerdi geleceksin bunlarafarklı dertlerim var aynen gaz sancısı çektikçe ben çekiyorum sanki hiç sorma. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kuzum sağlıkla kucağına al da vakti önemli değil
Kız bebişlerden fırsat bulursak girebiliyoruz napalım. Emcekti gazını atacaktı altı değişecekti derken sürekli bi iş var valla ben okuyamadım bile çoğu yazılanları. Yarın bir gün sende kucağın alınca senin de zor sesin çıkacakDoğumlar oldukça sayfa da bi sessizleşti yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?